101

Яко крадат!

преди 5 години

Цял месец откриват далавери на министри и зам.министри от ГЕРБ с апартаменти на 2-3 пъти по-ниски цени, вчера се оказа, че зам.министър на икономиката е закупил цяло имение на стйност 3,5-4 млн.лв за жълти стотинки. Тази сутрин пък пресата изнесе информация, че Искрен Веселинов от ВМРО е закупил 40-ина имоти ... Тези от ГЕРБ и Обединените *** крадат и с г.ъ.за си, продажните и нагли управленци. А премиерът говори за чеверме-социалисти.Нерде чеверме, нерде апартаменти за 1,6 млн.! Или имение!

100

Кратко и ясно

преди 5 години

Кънчо-Стойчевизми и Андрей-Райчевизми!

99

Анонимен

преди 5 години

Офшорната *** с отбор ченгета поведоха на ГЕРБ!?

98

Будалите свършиха

преди 5 години

"Галъп", ама друг път. Кънчовците са това.Взимат пари, за да разпространяват фейкове. Специализирали са се в тази сфера и добре им се плаща.

97

Анонимен

преди 5 години

Когато ГЕРБава шайка падне от власт ще е национален празник. След управлението на Тиквата няма пари за пенсии. Работещите хора под 45 няма да могат да се пенсионират. Мутрата изгони цели две поколения в странстване по чужбините!

96

Анонимен

преди 5 години

Наистина, най-голямото падение на България е по времето на Боко-Тиквата и шайката му. Време е да си ходят!

95

Анонимен

преди 5 години

По-добре БСП от колкото ГЕРБ. България никога не е била толкова зле.

94

Loyko

преди 5 години

Поредната манипулативна лъжа.....ГЕРБ ще спечелят,колкото и да не им се иска на БСП.

93

Питам

преди 5 години

Нали уж направиха гласуването задължително. Какво стана ? Ще ни изхвърлят от списъците и как ще живеем без списъци ? Ужас !

92

Анонимен

преди 5 години

Хайде ГЕРБ в глуха линия 10години стигат....

91

Членска карта №7

преди 5 години

С толкова, колкото Винету да вдигне систоличното налягане и да се скрие в някоя болница!

90

Анонимен

преди 5 години

ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ! Най-накрая вече е време за икономическа рецесия и за укрепване на позициите на потомствените олигарси от ДС!

89

Хм

преди 5 години

Какво е нужно на страната?Ами управление подобно на това в Унгария,но съобразено с местните особености!Само че НИЩО подобно не се вижда на хоризонта!И прогнозата е много лоша-1300-годишната история върви към края си...Дали след 10 или 20 години-все тая!

88

Хм

преди 5 години

Има ли значение колко точно е разликата-процент горе или долу?Това може да гали егото на някои,НО не е от полза за България!

87

Кънчо бе!

преди 5 години

Щом го казва Галъп Интернешинъл, означава че ГЕРБ може и да не е загубил 3%, а да е спечелил 3%.

86

Галъп или Кънчо

преди 5 години

Представете си, че си купувате телефон от сайта apple-international, който е регистриран от Асоциацията Apple International. Вместо желания фирмен продукт обаче получавате нещо, което е почти същото на външен вид, но напълно различно отвътре. И това нещо няма нищо общо с оригинала на прочутата калифорнийска фирмаПодобна изненада ви очаква ако си поръчате социологическо проучване от Галъп Интернешънал в България. Продуктът, който ще получите съвсем няма да е американски, а чисто български

85

Лелеее как

преди 5 години

бълват зелено троловете.Се ми е тая аз нема да гласувам не харесвам ни герб ни бесепето,както се казва мразим ги безплатно от сърце.Обаче си мисля колко требва да си се омазал (а и докъде) та да се изравниш с бсп по резултати.Така че герберски *** погледнете истината в очите.Истината между другото е като а......ата любов ,ако не ти харесва боли.

84

Анонимен

преди 5 години

ТИЯ ОТ БСП ПАК СА СЕ НАДРУСАЛИ

83

Анонимен

преди 5 години

Чарвените *** така са се надрусали че чак си вярват

82

Анонимен

преди 5 години

Какъв резил, пак опряхме до комунистите от немай къде.