96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 95Мизерстват немощните старци в провинцията, защото пенсиите им са намалени наполовина, за да има пари за същества като тази на снимката! Мизерстват също и заради това, че каквото посеят и отгледат в малките си дворчета, бива крадено нощем от мързеливи местни индуси. Отгледат ли агнета, кокошки, пуйки - пак същите им ги крадат!Младите българи от провинцията си намират работа в по-големите градове или в чужбина и не чакат друг да ги храни. Не те са "абонати" на социалните служби!

95

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 94Не е на 29, на 27 г. е. Не знае нищо, не я интересува нищо. Единственото, което повтаря е, че даваните й ежемесечно готови пари били малко и че държавата трябва да се грижи за малкото й дете! Но не й идва наум да посади няколко лехи зеленчук!

94

Отговор

преди 5 години

До Гост 100 Трансплантацията е бош лаф. Напразни надежди за обречени хора. Продължават живота за страшно много пари и продължават да са болни. Живеят не много дълго в непрекъснат страх за всеки ден.Това не е живот.

93

Гост

преди 5 години

При поставена диагноза преди година, било ли е прогнозирано тогава детето да попадне в листата на чакащите за трансплантация на сърце? Кой и как е проследявал заболяването, защо са си позволили да чакат цяла година тези, които са го проследявали, защо, за Бога, всички трябва да знаем какво е "кардиомиопатия", а това не е написано от журналистите от днес. бг, защо не е написано колко деца страдат от това заболяване, колко сърца са нужни, и че с плюшки не се решават тези проблеми ?!

92

Анонимен

преди 5 години

Децата идват на този свят не по тяхно желание,и не без намесата на Бог.Аз там се не мешам,не е човешко да коментирам идването и отиването от този свят.Туй не е моя работа.Но жената е права.

91

Анонимен

преди 5 години

"Тя не знае другите какво правят, но тя е добра майка". Супер! Върви народе възродени!

90

Анонимен

преди 5 години

Лошо! Сношават се като зайци и после государството плаща сметката....

89

До 95

преди 5 години

Като мизерстваш и нямаш работа не правиш по 15 деца! Та те не знаят имената на всичките си деца, а аз трябва да плащам за размножаването им.

88

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко се спрат детските и социалните всеки работещ българин ще получава около 300 лева на месец към заплатата си . Грабежът е скрит зад добрите намерения .---Имаш ли представа колко българи също мизеруват,но няма работа в селата и малките+средните градове?Ако спрат помощите,ще загинат от глад всички,те и сега мизеруват,защото помощите са смешни.Да вземат от крадците,които точат пари държавата,те имат милиони и милиарди,от тях трябва да се вземе,а не от смешните пари на бедняците!

87

Анонимен

преди 5 години

Двадесет и девет годишната безработна майка получава 350 лева пенсия . До кога ?

86

Анонимен

преди 5 години

Ако се спрат детските и социалните всеки работещ българин ще получава около 300 лева на месец към заплатата си . Грабежът е скрит зад добрите намерения .

85

Анонимен

преди 5 години

Ти раждай от братовчед си, пък после се чуди защо имаш деца с увреждания и апелирай държавата да ти ги гледа!Детето Бог да го прости. Майката в тези минути трябваше да е до него, защото вчера прочетохме, че непрекъснато питало за нея. Тя обаче побърза да се отърве!Г-н пенсионерът, след като е толкова чувствителен, да отрони сълза и за неродените българчета. Неродени, защото родителите им наистина нямат условия и възможности да отгледат второ дете. Но по принуда хранят чужди, от етноса.

84

Пенсионер

преди 5 години

Детето на истина е починало. Много се разстроих. Бог да го прости милото.Не пожелавам на никого такава съдба. Та то беше само на 7 годинки.Докато пишех се разплаках.

83

Веско

преди 5 години

Нещо не схванах май!? Нали показваха как социални служби отнемаха деца и ги даваха на приемни родители. Или то беше само за по-бледи?

82

Лъже!

преди 5 години

Детските месечни надбавки за едно ромче бяха 60 лв без няколко стотинки по времето, когато минималната заплата беше 240 лв. добавката над тогавашните 35 лв детски надбавки се изчисляваше съобразно минималната заплата. Значи днес всяко ромче получава месечно над 60 лв само заради етноса си.Отделно от това на тази й се полагат още 22 вида помощи.ДОКОГА?!?! Докога тези ще ни доят, вечно ще искат и все ще им е малко?

81

Анонимен

преди 5 години

350 лв пенсия плюс 120 лв детски надбавки били нищожни пари!Само че някой е работил и държавата е откъснала пари от неговия залък, за да ги даде на тази. Но на нея й се виждат малко!Защо не пита някой трудов пенсионер с 40 г. стаж и 200 лв пенсия, дали 470 лв му се виждат малко?

80

Хей,индуска хитрано!

преди 5 години

Защо раждаш толкова деца, колкото не можеш да отгледаш без чужда помощ?Кой е длъжен да къса от залъка си и да остане само с едно дете, за да пребъде твоето семе?Сама казваш, че нямаш битови условия, но си на_цв_ъкала няколко! Защо не кажеш колко пари си източила до днес от държавата под формата на помощи и надбавки? А какво си внесла в хазната? И кой те подучи теб и осеменителя, да оставите някои от децата неприпознати, за да цоцаш допълнително готови пари, които ние сме изработили с труда си?

79

да бе как не

преди 5 години

Не знам да се раждат по 4?! броя от безсилие и безпаричие - по скоро ги карат на конвейр за ОПАРИЧВАНЕ! Децата май са бизнес за тези хора в гетата и е време това да спре! Просто след второ никакви детски и помощи!

78

Перко

преди 5 години

Детето е починало! Бог да го прости. Закривайте темата

77

ВЪХ

преди 5 години

Ще се разплача!