22

!

преди 5 години

*** английски пияници вия май не знаете какво означава тоталитарно управление!Какво му е тоталитарното на ЕС ?

21

анонимен

преди 5 години

като замирише на световна война първи се отцепват.. след швейцария.

20

Велика Франция

преди 5 години

Британците са жестоко комплексирани защото Франция и Германия водят парада и се разпореждат в Европа, докато бритите са натирени в ъгъла като последни двойкаджии. Мира не им дава, че са дребно островче, но какво да се прави. Върнаха се в обичайното си състояние от преди 19в. - европейска периферия. Не стига това, ами Де Гол ги рита на два пъти през 60-те. Да не очакват помощ от Сащ - ония хиeни ще ги изядът с все парцaлите. Мошенника Тръмпи вече се облизва за рижо петнисто месце.

19

Венсеремос

преди 5 години

Всяка жаба да си знае гьола! Тате тъй рече и е прав....подкрепям Бритиш-излазянето! Не може чужда държава да ми казва как во да ям и как да живея!

18

Анонимен

преди 5 години

Дрън дрън американски прочити на британската криза в политиката. От която се възползват нашите (и някои руски) мега комплексариАмериканците докато не измислят някой политически булшит, А пък Дянков бил пред създаването на био Александрия, това му бил пост Хийтклив ексайтмента (или пред Хийтклив), ревърсъл такъвДолу Герб лол

17

Анонимен

преди 5 години

До 16Нека да настане английска криза и в България.

16

Анонимен

преди 5 години

Внасят брашно от България, да знаете. Изкривени са от мъки и безпомощност.

15

Ядосан

преди 5 години

Интересно как ще стане по-добре след брекзит, като от историята им ясно се вижда, че влизат от криза в криза постоянно без последните 40 г.

14

Анонимен

преди 5 години

Тези хора остават с празни магазини след двудневен снежец.Ще се случи бедствие когато Кале бъде забавено от французите. За щастие турците могат да правят дюнери и пици от всичко,ще се оправят.

13

Анонимен

преди 5 години

В кралството ще стане по добре като им влезе ? на острова. И тогава от това излизане и шумът около него ще си отпадне.

12

Анонимен

преди 5 години

Това са някакви изперкали. Храната може да поскъпне от такси за европейски стоки, а и особено ако паунда падне, но чак пък някакъв апокалипсис! Нали веднага ще се отвори пазар за от други места по света, а има толкова неевропейски производители на селскостопанска продукция, които ще си умрат от кеф някой да купува от тях.

11

Чудно

преди 5 години

До това водят референдумите. Простите винаги са повече от умните. Да се забранят.

10

Анонимен

преди 5 години

И аз ги видях да т'епат плъхове и да ги сушат като луканки. Много са зле наистина. Ровят по кофите и си свиркат.

9

Анонимен

преди 5 години

Купуват боб леща и носят вода в бидони с очите си го видях ето сега и днесбг потвърждава, а днесбг винаги пише истината.

8

Анонимен

преди 5 години

Ми то "препърството" си е цял бизнес. тарикатите пак ще намажат.Продавам консерви с боб - изгодно :))))

7

Анонимен

преди 5 години

Щатите не са доволни от Брекзита, не си мътете главите. Имаше няколко индивида в УК и САЩ, които усилено зарибяваха колко хубаво било извън ЕС. Сега нито един от тези не е в публичното пространство и се крият, ама нито един. Щатите никак няма да се втурнат да спасяват УК, ама никак.

6

Анонимен

преди 5 години

Норвегия не е в ЕС но е със статут на търговия , стоки и услуги като всички в ЕС. Кралство Норвегия е в НАТО. Кралство Норвегия осигурява петрола на 99% за Чехия. Норвегия е сигурен щит на ЕС от нашествия.

5

Грую

преди 5 години

Със сегашния обитател и лозунга му America first такова рамо ще им ударят че свят ще им се извие. И азия ще започне да им извива ръцете за по-изгодни за тях условия.Норвегия като е извън ЕС не съм чул да иска да спира хората и да слага митнически граници. Може би затова са супер.

4

Анонимен

преди 5 години

Ако след Brexit в кралството стане по хубаво от ЕС. Тогава ще напълниме кралството от Европа. Знае ли се???

3

Анонимен

преди 5 години

Острова потъва и няма спасение за петнистите