47

българин

преди 5 години

До 42..Далеч си от истината.И ми е под достойнството да се обяснявам! Даже и това ти е много което ти написах! Със здраве!-:)

46

Анонимен

преди 5 години

русофилните склерозирали селяци с внуци в Америка пак са се размечтали за светъл комунизъм.

45

до 43

преди 5 години

Ще ти бъде гот ако ти монтирам там в любимото ти евроатлантическо място нагорещено до побеляване желязо, нали и тъкмо ще те излекувам от жендерството

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен45Според мен твоята психика е разбита.Краварите са си екстра.не са като севернокорейците да измират от глад.Аман от *** мечтатели с внуци в Америка.

43

Анонимен

преди 5 години

До 39Верно силата на руснака е във военното дело! Доказателството е руско-японската война - 1903-5,руско-финландската1939г.Афганистан 1979-89г.,Чеченя 1990-99г.А през ВСВ Германия три пъти по-малобройна от СССР, и биеща се на няколко фронта, разказа играта на силните във военното дело руснаци!

42

Анонимен

преди 5 години

До 43 АнонименТи така ли правиш !

41

Анонимен

преди 5 години

На мястото на Путин веднага махам санкциите срещу Северна Корея и давам на Ким свръхзвукови ядрени ракети и всичко от каквото има нужда за да доразбие лабилната психика на краварите и техните помощни стопанства от европата

40

Анонимен

преди 5 години

До 38Руските политици имат палати ? Какво да имат колиби от слама ли да имат или кирпичени къщи ? a Тръмп като има верига от хотели и казина какъв е не ли милиoнер и казинно ченге ? Само не ми казвай, че Тръмп не е олигарх ако не знаеш Тръмп е един от спонсорите на войната от контрите така че тия милионери от САЩ са много повече съмнителни! Кой беше за нахлуване в Ирак не беше ли отново Тръмп дето аплодираше Обама и Буш ? А после се завъртя точно на 180 градуса ?

39

Анонимен

преди 5 години

До антиджендарМожеш да го ду хаш колкото си искаш.

38

Анонимен

преди 5 години

До българинотдавна съм те разбрал че си т ъ п и п ро ст русофил.Не ми се обяснявай.Танкове не ми трябват.Ти беше ония ахмак, дето ми обясняваше колко му било хубаво навремето когато те били е*али старите войници.Айде чичка, мушни си калашника отзад.

37

Анонимен

преди 5 години

До 36 хаххахахааааха ха ха хаааахх ! Ама ти за интилигентен ли са имаш !А стига бе ! Я си виж гаража да не е паркирал някой чужд тир?

36

българин

преди 5 години

До Анонимен "Москвича" си е за Руските пътища дечо! Никой не ни кара да го купуваме! Падне ли зимата в Русия.Пътя не мойш го намери! -:) Та Москвича си им върши работа на руснаците! А те самите не произвеждат "супер коли" Не че НЕ МОГАТ А защото има кой да ги прави!-:) И запомни! Силата на руснака е.Във военното дело! Там набляга той! Перални,печки и коли произвеждат всички! Едва ли ме разбираш! -:)

35

Анонимен

преди 5 години

До 34Мозъкът ти е промит с путинова пропаганда! Незнам дали руснака е против англосаксите и евреите, но знам, че руските политици имат дворци, палати и вили в западните държави. Семействата на тези политици повече време прекарват в чужбина, а децата им не искат и да чуят за Рашка/както някой от тях наричат Родината си/

34

Анонимен

преди 5 години

До българинНе ни се кара москвич чиче, и не ни се пие лосион за вана.Айде със здраве. Дано цъфне и върже твоята любима русия.Ама дотогава не ни занимавай с комуноидните си глупости.

33

хаххаха

преди 5 години

засрамете се бе ! га ти резила! Джуджето в 1 лига с Жълтото прасе! Интелигентните руснаци ги е срам от Путин, както и турците- от Ердооган, или българите - от ББ!

32

българин

преди 5 години

Прав бях..Че доста дечица си сърфират тук.В полза на Америка! 7 минуса до сега-:) Давайте още с минусите деца! Но това не променя нещата! Живи и здрави.Да пораснете и по мъдреете. Та сами да стигнете до своята истина!-:) Житейски опит е нужен за това!Не трябва да слушаме тъл пата.А да мислим сами!-:)

31

Анонимен

преди 5 години

Няма значение каква е Русия, само тя може да спаси светa от терориста САЩ Руснака се лишава от залъка си за да има достатъчно военна мощ да защити и освободи угнетените народи от теростите лихвари юдо-масони и наглосаксите.

30

Анонимен

преди 5 години

Ето поредното "изхождане" по темата.на номер 30..Малко детенце! И какво може да направи твоето НАТО бе дечо?-:) Да ги бомбардира ли? -:) А стиска ли му? Разбира се че НЕ!!!! Ех дечица! Това не е като да набиете свое "другарче"!

29

Смях...

преди 5 години

Тя Русия себе си не може да оправи и е затънала в бедност, С.Корея ще оправя...

28

Русия

преди 5 години

е единствената надежда на човечеството да спрем гнусния лихварски юдо-масонски нов световен ред Само Русия може да защити малките народи от агресията на НАТО и юдо-масонските централни банкиСлава Богу че я има Русия !!!