87

Анонимен

преди 5 години

А ти знаеш какво съм виждал и какво не ;))))

86

Анонимен

преди 5 години

До 87Ти русия си я виждал само на картата ама нека Путин бил развивал :)

85

Анонимен

преди 5 години

Много ме радва как Русия се е изолирала от цивилизования свят и търси приятелство в страни които за нищо не стават :) дори Китай не искат да си сътрудничат с тях толкова сериозно :)

84

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали си забелязъл, но Путин не облекчава санкциите към Русия. Той започва собствено производство и развива собствените си сектори на промишлеността и финансите. И ограничава източването на Русия от запада - последно спира нефта и въглищата за Украйна в ОТГОВОР на последните украински санкции. Сега пак ще им продава, но през поставени посредници на цени с 50% по - високи. Винаги намира някакъв начин да си компенсира загубите. А ти твойте как ги компенсираш? Купуваш руска газ от Турция?ПФФ

83

Анонимен

преди 5 години

***, не говорим за фили и фоби! Говорим за България! Имаш сериозно развитие само на финансовия и банковия сектор днес, а той принадлежи на чужденци. Промишлеността и селското ти стопанство са десети от тези преди 3о години. А погледни Европа - всички се стремят да произвеждат и да продават своята продукция на вътрешния и външния пазар. Какви пазари имат твоите производители? А какви производители имаш изобщо? А правехме компютри... Що приказвате глупости? При за 5 самолета няма държавата...

82

привет от Германия

преди 5 години

Путин не може да облекчи санкциите към Русия , а онзи дето прилича на прасе се надява Путин да облекчи санкциите към КНДР !

81

Анонимен

преди 5 години

По време на комунизма българското село беше НЕЩО. Сега няма села. Всяко село имаше ТКЗС и за всички имаше работа. Не внасяхме месо, яйца или мляко, а изнасяхме по цял свят. А за земеделска рподукция няма да говоря - всички помнят ученическите и студентските бригади. Камионите не стигаха и вземаха воници с военни камиони за жътвата. В селското стопанство имаш за 30 години 20 ПЪТИ спад! Имаш 1/8 от тогавашното селско население сега. Кой какво е унищжил не знам, ама сам се го набутваш *** ;)

80

Анонимен

преди 5 години

Кажи му русофил и не го обиждай повече

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен80вземи ми земята - върни ми я.комунистически работи.Живей си ти на къщата на селото с външен нужник.и без туй така си миришеш.няма какво да се сърдиш на хората. Вие комунистите с ТКЗСтата унищожихте българското село. Виждам, че ти е болно, че внуците ти пикаят на теб и на дрисливото ти село, ама сам си си виновен задето се подведе по акъла на руснаците.

78

Анонимен

преди 5 години

a що мълчите като пос.ани и дума не се обелва че Естония президента и, търси среща с Путин ...Нещо издиша в ЕС солидарнош...

77

Анонимен

преди 5 години

До78Ти мразиш да работиш нали ?Искаш да си началник ?:)Вънаха ли ти земята ?Не увъртай ?Какво направи с на дядо ти земата и къщата на село ?

76

Анонимен

преди 5 години

биехте селяните да влизат в ТКЗСто, откраднахте им земята и добитъка, давахте им по 1 кибрит на ден заплата.После защо нямало хора по селата?Заради вас бе партийци.Заради вас.

75

Анонимен

преди 5 години

хахахаРусофилите отказват да приемат, че русия е в челото на класацията по убийства в Света.

74

Анонимен

преди 5 години

След 50 години когато и последния комунист или антикомунист си отиде ... България ще се обедини отново и ще стане нормална държава.освен ако междувременно червената армия освободителка не реши ОТНОВО да ни освобождава

73

Анонимен

преди 5 години

после пишеш - брутен вътрешен продукт на глава.Русия - 11300САЩ - 62000

72

Анонимен

преди 5 години

До 73Лъжеш !Върнаха ви земите,и вие с лекота за жълти стотинки ги продадохте на турски фирми !Не ми пиши че са те гонили от селото !Колко земя продаде ти на дядо ти за панелка ?

71

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен74Търсиш в интернет - убийства на глава от населението по страна.Резултатът е:Русия - 8.5/100000САЩ - 3.5/100000Къде се гърмят повече според теб?

70

Анонимен

преди 5 години

Лека леле леле! Чете човек и не вярва! Що само за Братска Русия пишете лошо?!-:) Америка да не би да е цъфнала и вързала? Стрелят се през ден като " дивеч"! Инфлацията ги гони яко! Икономиката им е само на хартия! А пари в наличност малко! Еврото преборва долара и всички търсят евро Но не и долари!Краха на големия световен " лидер" и жандарм наближава! За това пишете! Истината! Но не!;:)

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен72Като си искал хора по селата, що им взехте земята и всичко след 1944 и ги изгонихте в града?искал - не искалдърт педерлив лигльо.

68

Анонимен

преди 5 години

Защо да бягам в северна корея ?Аз живея в България, това ми е достатъчно мисля !Искам си хората обратно в селото да няма празна къща ! Като пиша ХОРА имам предвид Българи !