10

Шоколад

преди 5 години

Истината е жестока. Това е! Доклада е безпощадно ясен. Наркотик е хероина, ситуацията е наркоманска история. Жалко за момчето. Явно е имало и спречкване с дилъра но дрогирането е налице и причината за фатален край. Хероина....

9

Жалко, че...

преди 5 години

...и пресата, и сестрата на покойният Явор използват тази трагедия за да вдигат шум...Хайде, ясно е, че журналистите са лешояди, но г-жа Рая защо се прави на вилнеещ оракул......жалко, жалко...

8

Saki

преди 5 години

Или някой дилър и лихвар го е фраснал в носа и след това си е тръгнал, а този се е заключил отвътре или е отворил и някой е блъснал врата и му е счупил носа и си е тръгнал, а този пак се е заключил. Но каква е самата причина за смъртта още никой не казва.

7

Анонимен

преди 5 години

Ами като знаеш кой е кажи, да разберем и ние и да се преключи!

6

Анонимен

преди 5 години

Бил е неадекватен, паднал е и си е счупил носа. Предозирал е и ... не се е събудил.

5

Крум

преди 5 години

Айде стига си писала, на целия български народ стана ясно, че брат ти е бил наркоман.Трудно се приема истината, нямаш вина, просто продължи напред.Хората си имат техни болки, стига вече.Знай си кой е, ама си трай, че ни проглуши ушите.Специалисти обявиха резултатите, тя пак не е наркоман, та не е.Аман.

4

Здрасти

преди 5 години

Наркоман надрусал се и айде заминава какво още пишете за него

3

Анонимен

преди 5 години

Ама защо продължавате да ни занимавате с тази история?

2

Анонимен

преди 5 години

Бил е наказание за близките си и им е харчел парите за дрога а може и да е буйствал решили са да се отърват от него ама са забравили да оставят вратата отключена.

1

Циник

преди 5 години

Не знам ... какво предизвикват в мен ... подобни ... предъвкани и изплюти новини..Особено бях впечатлен с "жената до Боян"2 месеца - ни запознаваха с шерпите и яковете на адреналиновия джънки..Сега "Явор е наред"