90

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 88Google нямаш ли или се правиш на интересен.

89

София-град-държава

преди 5 години

Абе на хероина модата му мина преди 20 години тоя бил яко закачен.Сега сме на гъби от планината и кактуси от американските индианци от Мехико.

88

jojo

преди 5 години

Ами като знам колко е способна нашата народна милиция, съжалявам , но това е моето мнение за тази държавна структура...съм сигурен, че не им се занимава. Няма логика ,а и няма как да се нараниш до такава степен както се твърди...А това за наркотиците ... хаха ами след като те пребият много лесно могат да те боднат и хоп готово...нали...не е ли така

87

65

преди 5 години

Носът може и да си е счупил при падането.Но казаха ,че е имал множество вътрешни наранявания.Бой му се вика на това.Сигурно яката е задлъжнял.Докато бил в съзнание отрекъл да са го били.Пази сестра си.А и тя няма защо да преувеличава.От години се знаеше ,че Явор е изгубена кауза.Но виновен има и трябва да се открие.Така мисля аз.

86

Анонимен

преди 5 години

Извинете ме за невежеството, но кой е Явор Захариев? Сефте го чух, като умря.

85

Красимира

преди 5 години

носЪТ а на музиканта бе счупен

84

хехе

преди 5 години

Е сестра му като знае кой е, защо не каже, за да го хванат и затворят?Много ми е странни, ще знам кой е убил брат ми, но няма да кажа на никой, за да страда въпросния човек някой ден. Тая не е наред с главата май много.

83

1406

преди 5 години

Нищо, те и разфасован труп да видят, ще го определят като самоубийство, когато са свързани с извършителя. Не е тайна, че полицаите съучастниат за редица престъпления.

82

Сандо

преди 5 години

абе що ни занимавате с някакви 3то класни музиканчета дето се друсат до смърт

81

Анонимен

преди 5 години

дрогата ги прави известни....после дрогата ги убива

80

Сестрата..

преди 5 години

.. на покойния знае нещо и то многозначително го знае - казва, че знае кой, но не казва кой е.А, след всичко това, ние вече знаем малко повече за психическия статус на г-жа Рая...Не е ли време за замълчаване ?

79

Totenkopf

преди 5 години

"Не знаех, че дрогата ти чупи носа", пише потребител във Facebook." Егати, силния аргумент. Да имаш информация за убийство и да не съобщиш на правоохранителните органи те прави съучастник на престъплението. Сетра му явно и тя е наркоманка, доста неадекватни изказвания имаше досега.

78

Анонимен

преди 5 години

Ох, Рая, омръзна ми опечалените роднини на популярни личности непрекъснато да търсят оправдание за действията на своите починали близки и да правят от тях герои. Не е нужно.Брат ти просто е имал проблеми с наркотиците, както сам е признавал.Медиците не са открили следи за нанесен побой,освен един счупен нос но само това не може да бъде доказателство.Обикновено следите са много повече.Съжалявам за Явор, но явно съдбата му е била такава, и вие просто трябва да приемете фактите такива каквито са

77

Анонимен

преди 5 години

"Не знаех, че дрогата ти чупи носа"--Аз пък знам, че дрогата ти прави мозъка на пихтия.Носът се чупи като паднеш надрусан!

76

Странна работа..

преди 5 години

...сестрата публично заявява, че знае кой е убиецът, но очевидно по никакъв начин не се притеснява, че и на нея могат да й "счупят" носа....Дали ако наистина има някакъв зъл убиец шуменето щеше да е точно толкова публично?....Не мисля...

75

Анонимен

преди 5 години

До 123456789Въобразявате си, че въпросните съседи за пръв път са чули "странни звуци"?Поздравления за доброто въображение, други халюцинации имате ли?

74

Искаме истината

преди 5 години

" Сестрата на Явор: Аз знам истината, знам кой е... "СЕСТРО, ако знаеш кой го е пребил до смърт а не е било наркотици както се опитват да го изкарат - ОБЯВИ ИМЕТО НА УБИЕЦА, ВЕДНАГА , БЕЗ КОЛЕБАНИЕ ...... иначе се превръщаш в съучастник и укривател на убиец. И не кой да е убиец а на този който е убил БРАТ ТИ . Не виждам причина да криеш името му. Какъв ти е тоя убиец , че толкова държиш името му да не се публикува . Любовник ? Близък роднина ? Скъп приятел ?Името на убиеца... СЕГА ...

73

123456789

преди 5 години

А съседите като са чували странни звуци,защо не са реагирали, а са се спотайвали като мишоци?! Не знам дали е бил дрогиран и не ме интересува, но и не вярвам на разследващите, защото в България корупцията е навсякъде.

72

Владо

преди 5 години

Опитва се да изчисти името на починалия си брат.Да не мислят за него,като за поредния наркоман,изгубил битката с дрогата.Похвално е,но...вече няма смисъл,а и фактите са други

71

Анонимен

преди 5 години

като знаеш отиди в Полицията и кажи името му. Иначе това прилича просто на приказки на едно заблудено създание