104

Анонимен

преди 5 години

КОЙ ЗНАЕ ЗАЩО, КАТО ЧЕТА ТОВА И СЕ СЕЩАМ ЗА ГЕРБ

103

помнещ

преди 5 години

103,нещо не помня 4 долара ЗАПЛАТА.И при Виденов се взимаха грешни решения, но не повече от тези през годините до сега.

102

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам да не плащаме ток ,нека го прекъснат,слагаш фотоволтаик и едно генераторче ,па да видиме -кой-кого ще е.ба.ва???

101

до 102

преди 5 години

Навремето който е дал тази баница на ЧЕЗ сега може да поика от него някоя и друга услуга нали!Точно ЧЕЗ преди няколко години забъркаха едни такива каши,та имаше протести за цените на тока.И тогава както и сега пак ЧЕЗ!

100

Германия

преди 5 години

До Про со то-Бих останала в България,но "славната"управляваща партия ме остави и без жилище! Техен член измами мен и още две семейства,опитахме се да го съдим,но ...документите доказващи това"изчезнаха"от кабинета на разследващия-изхода беше Терминал 2!Но ме боли като гледам гаврата с народа,тези нямат ни срам,ни съвест!

99

до 93-Коце Кмета

преди 5 години

Още се сещам за резултатите на БСП при Жан Виденов.Четири долара заплата на месец при никой друг не съм вземал.Заради това ми се иска,не генерал Борисов,а генерал Пиночет да вземе властта!Ако ще и извънземни да ни управляват,само не и БСП!Защото издръжката на лагерник в Освиенцим е била 18 долара месечно,а заплатата ми при Жан Виденов беше 4 долара!БСП отсега точат лиги на спестените от народа ни 70 милиарда лева в банките.Точно за един ден ще ги разграбят ако им дадем властта.Те го могат това!

98

елементарно е

преди 5 години

До хмТук БСП няма нищо общо!Ако са те,кауня моментално ще рипне по ТВ да се обяснява,и да ги заклеймява!Да виждаш такова нещо!?Няма,нали!?Просто някой е заповядал на боко и компания отново да ударят по нас,и те го правят!Това е направо унищожително увеличение,явно някой го изисква от тях!

97

Анонимен

преди 5 години

Ако наистина вдигнат тока с 67%,с ГЕРБ е свършено.

96

хм

преди 5 години

Ако бях шеф на БСП точно ЧЕЗ щях да подстрекавам да искат увеличение на тока и то много голямо.Ако си спомняте през 203-та или 2015-та беше тоя цирк го гледахме пак!Даже БСП и протести бяха спретнали!Протеста се състоеше предимно от състава на полицията-протестиращите бяха цивилни,а охраняващите униформени!Така им бяха наредили от БСП няма как-всички изпълниха заповедта безпрекословно!

95

наблюдател

преди 5 години

Последните анкети показват , че БСП и ГЕРБ ще имат по 6 депутати , т.е. резултата е равен. Нинова и Борисов да се срещнат и обсъдят всички проблеми на хората в България и съставят Правителство на Националното помирение.В БСП има много млади и кадърни хора , които поканени от Борисов на ръководни места със сигурност ще се справят и много по добре от досегашните.МАЯТАПЯ СЕ БЕ ,ХОРА . БЪЛГАРИ СМЕ ВСЕ ПАК.Нормално е да се мразим.....

94

ПроСоТо

преди 5 години

До Германиянапълно подкрепям,но все пак..:-"Еднопосочния билет" решава проблема на човек,или семейство,но проблема за държавата си остава...Как да се изнеса от тук?..Та тук ,в тая проклета СВЕЩЕНА земя, лежат костите на дедите ми,стъпките ми са поне на 80 процента от територията,близките,роднините,и те са тук.....Та:-"Еднопосочния билет" май устройва повече тия,които са "ХВЪРЛИЛИ ОКО" на исконната българска територия.За това е тоя гено.цид над българите!!!!

93

До98

преди 5 години

Решението е ти и всички като тебе , най -засегнатите от геноцида на крадците през последните 70 години да излезете на общонароден протест, койт да доведе до падането от власт на крадците! След това, ако са останали честни хора да ги изберете и да имате по добър живот.

92

до 87

преди 5 години

А сега си представи, как се плаща всичко това с 250-300 лева, каквато е масовата пенсия в Бълагрия. Не казвам, че твоята пенсия е чудо, а че масово пенсионерите измират от глад. Баба ми, 40 години учителка 240 лева пенсия.... Дядо ми, Бог да го прости, цял живот в минно-геоложки, сонаджи в студ и пек, 260 лева. Сега баба ми докарва 310 лева, заради вдовишката. Ако трябва да се оправя сама, дали щеше да е жива все още? 34 години с хипертония на сърцето, 100 лв лекарства на месец, ами другото?

91

Анонимен

преди 5 години

1000% или 1000пъти увеличение на пътните такси на камионите спрямо досегашната винетка -лично го смятах, но не помня коя от двете цифри се получи. 67% увеличение на тока..... Нещата не отиват на добре.

90

venix

преди 5 години

Значи очаквайте скоро ПОГРОМ!!!

89

И парното

преди 5 години

И от парното ново увеличение искат.Тея се уляха.А реакторите им седят под презент.Газ няма, евтин ток няма, води и даници скачат безобразно.Не се търпи, ПРЕКАЛИХА...тези какво искат, да се самоУбиваме ритуално,тези хора полУдяха, къде живеят?

88

до 88

преди 5 години

По-смешно и дилетантско обяснение на тарифите не бях чел - честно.Така ли си обяснявате нещата на село ?

87

Стратег

преди 5 години

До ХМПускай нощни лампи, осветявай къщата като коледна елха. Иначе, токаджиите, викат, че можели да го изкупуват, *** така ставаш част от Системата. По принцип токаджиите не любят независимите;)))

86

ХМ

преди 5 години

Фотоволтаик около 2 киловата /те са други мерните единици, но за удобство ползвам тази/ излиза до 4000 лева. Практически, за около две години си го изплатил. Единствения ми проблем е съхранението на "нощния резерв"! Иначе, досега да съм се откачил от разни енерга.

85

Защо само говорим?

преди 5 години

само се оплакваме, но нищо не правим! Страната ще напуснат повечето, само и само да не излезнат да "хвърлят по едно паве" и постачкуват навън!