124

Анонимен

преди 4 години

Е айде да поскъпне. Ако всички спрат да си плащат тока, какво ще стане тогава? Нито рекламите ще могат да си рекламират, нито нищо.

123

ганев

преди 5 години

Има една приказка "..*** народ - слаба държава.....Тази пиклива фирма за що НЕ СЕ ИЗГОНИ ОТДАВНА. То не бяха Гинки- Калинки .....Този който изгони тези дружества ще е носител на нобелова награда.....Разпределителни дружества - абсолютно това не е вярно..... Те са едни обикновенни прекупвачи и нищо повече.... Защо тези печалби не отидат в държаватаНякой казва - били инвеститори - глупости на търкалета

122

анонимен

преди 5 години

Като увеличат нощния ток с 67 процента той ще стане по-скъп от дневния

121

дядо Белобради

преди 5 години

Хиляди пъти съм казвал че Б.лгаринът е издръжливо Ж.вотно ще понесе първоначалният ШОК

120

до 115

преди 5 години

Парата,естествено че се превръща в топла вода и те така....

119

Човек

преди 5 години

Трябват пари за изборите и донорите Енерго дружествата и ВИК дружествата се активираха.Те ще получат добри възнаграждения и ще подобрят статистиката на заплатите.Социално слаби малцинства не плащат.Пък народа да се гърчи.Да живее Краля.

118

Хе Хе

преди 5 години

Абе закривайте я таз неефективна ТЕЦ. То вносът от съседите е 2 пъти по Едвин ама няма далавера а матриало обича да го строгата и мълчи.

117

Ти да видиш..

преди 5 години

До гласувай за БСП 119 Направо си кажи че искаш социализма. Няма какво да то овърташ.

116

Я па ти..

преди 5 години

До гласувай за БСП 119 Прав си . БСП са специалисти по оправяне на каши. Особено Жан и Гечев.

115

гласувай за БСП

преди 5 години

Само БСП ще оправят кашата, която ББ забърка. Искаме справедливи пенсии, безплатно здравеопазване и образование. Другото само ще дойде!

114

Компенсация

преди 5 години

Да не е изплувал още кокаин? На някой да са му потънали гемиите.

113

Глас народен...

преди 5 години

Мазохисти!!!Що квичите на умряло и чакате увеличението?Просто е,излизайте още днес на улицата ЛИНЧ на управляващите-това е решението...

112

ТЕЦ 1 и 3

преди 5 години

Защо преподписахте договорите с ТЕЦ1 и 3?Защо бе, увеличението на цените на тока е следствие на глобите от квотите за въздух?Какво се правите на ударени?Беше изпратено писмо до ЕК, ЕК излезе с Доклад, че има държавна НЕЗАКОННА Дотация на двете централи!Къде сте бре ЕВРОДЕПУТАТИ, сладко е да лапате народна пара за заплати.Какво направихте в ЕС за БГ народът.Ясно е, че там лобистите печелещи проценти натискат Незаконните централи да функционират.Сега се натискате за евродепутати.Срам и Поз

111

до 109

преди 5 години

Ха-ха, не бях чул че парното е пара по тръбите.Досега мислех че е гореща вода.

110

до 105

преди 5 години

И как точно ЧЕЗ забъркаха кашата ?Цената я увеличава ГЕРБ и то по няколко пъти на година.ЧЕЗ просто отчита електромерите, нищо друго.А как ги отчита, всеки грамотен може да си свери показанията от фактурата с електромера.Всеки грамотен обаче.

109

българин

преди 5 години

Тиквун..Още нито им се е озъбил на тия.Нито предизборно им е заповядал. Да се поспрат малко! -:) Къде си бе екскурзианте наш роден и "мил" ? -:) Влизаш малко по малко в родната действителност! И губиш почва под краката си!? Така ще е вече !

108

Анонимен

преди 5 години

А аз се сещам не само за ГЕРБ, а и за техните майки.

107

Анонимен

преди 5 години

КЕВР БЕШЕ НАЗНАЧЕНА ОТ ГЕРБ. ТАМ СА ХОРА НА ЦВЪКИ.ЗАПЛАТИТЕ ИМ СА ПО 8000 ЛЕВА, ЗА ДА НЕ СЕ КОРУМПИРАТ.

106

Хи хи

преди 5 години

Еми че много хубаводогодина с още 60% по другата пак ........

105

Анонимен

преди 5 години

Добре де,тези са големи наглеци!Първо плащаш ток,после и парно,е да де,ама турбината в теца се върти с пара под налягане,след което тази(остатъчна) пара я пускат по тръбите за парното и топлата вода,та е така ни прецакват с парите!!!