70

Моше

преди 5 години

Едно уточнение в Люксембург и френският се води официален.Нека точат от целия ЕС ако искат и от близкият изток да точкат само искам да ги питам къде им е земята и ква ще е гъстотата на населението скоро в Западна Германия щото в източна никой не ще.

69

Чичо Скрудж

преди 5 години

До МошеХаха, вярно е това. Английския е официален език в 70 страни от общо 200 и говорен от 2 милиарда души, френския в 30 страни, а немския в 2 страни - Германия и джуджето-придатък Австрия + половин Швейцария + двете села Лихтенщайн и Люксемцург. Това е. Германия е на ръба на рецесия, застарява супер бързо, изостава в технологиите (диша прахта на САЩ и Япония при елетрическите модели). Добре че е ЕС да точат човешки капитал, но и това ще е до време. ЕС е бита карта, континент от пенсии! :D

68

Кубрат СуШев

преди 5 години

Времето на ЕС било изтекло. А на България. Че ние сме никой в този свят. След 150 място от 200 държави пп който и да е показател.

67

Анонимен

преди 5 години

тези караконджули ми сменят текста на постовете,да ги благословя на майка,тези които ми манипулират постингите!

66

Анонимен

преди 5 години

До Факт!Не се опитвай да всяваш раздор мржду европейските държави!Европа неотдавна е преживяла кошмара на ВСВ с над 50 милиона жертви,още толкова инвалиди и още по-много гладуващи или измъчвани през тази война!Не можем да си позволим да допуснем отново този ужас!Гледай си своята държава откъдето си,защо месиш на чужди държави?

65

Факт!

преди 5 години

В смисъл само гл.паците неосъзнават че войната между Франция и Германия вече е започнала!

64

Факт!

преди 5 години

Така ли ми що тогава целта на германците при Вердюн е била да накарат Франция да кърви до смърт същите тези французи дет пак са европейци.Практиката не потвърждава расовата ти теория.

63

Анонимен

преди 5 години

До Факт!Ние сме един континет - Европа,всички коренни жители сме бели европейци,защо да не се обединят държавите или да търгуват,какво ти пречи? Че те самите управляващи американци са с произход от Европа,Тръмп с английско-немски корени,жена му също европейка от Словакия.останалите също.Да не би да са местни индианци?

62

Ибн ебн ал кравар

преди 5 години

Кал социализъма е бил без частна собственост. Квото ти трябва си вземаш, чиста работа. За общото благо.

61

Анонимен

преди 5 години

Европа си набучи един голям кол, когато участва в събарянето на източния блок, сега няма баланс и се опитват да разрушат по същия начин Европа,както бе разрушен СССР.Колкото до Англия,тя също беше разрушена и с унищожена мощ след ВСВ и съсипана от такива политици като Тачър,когато няма баланс,всички губят!а ние ще гледаме поредния политически театър,с фуния пуканки в ръка

60

Факт!

преди 5 години

Германоимбецилите в Бългеристейн мечтаят за немско рускии алиансь само дето между двете има еднанкамара държави които могат да ги смачкат да не говорим за немската армия която ще яде бой накъдето и да тръгне.

59

Факт!

преди 5 години

Немската територия е 300к кв км от които ползват ефективно само западната част източната е на равнището на една Словения примерно.Франция е 600к кв км с отвъдморски територии плюс Африка Квебек и тн плюс Гвиана с райетен полигон.Германците нямат дори минимални шансове за нещо повече икономиката им е изцяло изкуствена и под налягане!

58

Факт!

преди 5 години

Богатствата са в тоя 1% щото са умни.Другите са гл.аци!

57

Анонимен

преди 5 години

До 55Оказа се,че има система наложена от англосаксонските победители в две войни,която е наречена пазарна и чрез която те имат възможност узаконено/безнаказано да грабят национален доход--и чрез която система ТИ стана "богат за една нощ" с червеното куфарче на "демокрацията", заграби всичко, което беше строено БЕЗплатно от твоите родители и сега тази "демокрация" разбира се, че вече не ти е нужна, а ти е нужен фашизъм, чрез който да пазиш заграбеното! демокрацията вече е "опасна" за теб!

56

Анонимен

преди 5 години

До Факт!На мен разрухата или унищожаването на държави и трупане на печалби в полза на 1% богаташи,не ми е приоритет,не ме блазни да унощожавам държави и да руша,а да създавам в полза на обществото,па няма значение дали е Франция,Русия,Германия или някоя друга държава,разрухата не ми е в манталитета.Ако да разрушаваш или нараняваш е удоволствие,значи има нещо сбъркано в тази система.

55

Анонимен

преди 5 години

До 57това беше едно почти перфекно социалистическо общество--ДА ...ама социалистическо, т.е. социален държавен капитализъм, БЕЗ частна собственост върху средст. за пр-во...и без свобода на словото!хайде откажи се от това да си "капиталист" и остави да функционира интренет в сегашното му състояние и аз съм ЗА връщането назад! готов ли си да се откажеш да имаш "повече от другия за негова сметка"?готов ли си към хоризонтална електронно-референдумна демокрация и самоуправление на масите? м?

54

Факт!

преди 5 години

Между другото Грузия влиза в Нато а им е до границата.

53

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКойто не се е родил и живял в държава от източния блок,той не знае,че това беше едно почти перфекно социалистическо общество,имахме истинската свобода,а западните държави не я притежаваха след ВСВ и в момента не я притежват,а се кланят на господариЕвтини жилища,добро материално състояние за нормален живот, 0(нула) безработица ,високо образовани хора,ред и правосъдие,напълно безплатно здравеопазване и образование,големи права на всеки индивид - каквито западняците и сега нямат

52

Факт!

преди 5 години

Руснаците нищо нямат нито технологии нитоннаселение нито здравеопазване нито раждаемост имат огромна територия с мечки и зайци.Москва е пълна с грузинци казахстанци котайци и тн които им работят щото *** нямат населението за тая територия и съвсем скоро ще я изгубят.

51

невероятно,но факт!

преди 5 години

Оказа се,че няма такова животно като пазарна икономика.Оказа се,че има система наложена от англосаксонските победители в две войни,която е наречена пазарна и чрез която те имат възможност узаконено/безнаказано да грабят национален доход, специалисти и финансови печалби от другите държави.Когато другите държави се научиха как да действат по тези правила/във ВТО/ се вижда какво става-американците почнаха да реват като бяла мечка в топло време!А руснаците специално бавно впрягат,но бързо яздят!