90

Анонимен

преди 5 години

Боже колко болни малки и американизирани мозачета са "писали" тук Тази Американска "демокрация" Ви е обезобразила бе деца!Монетата има 2 страни! Вие знаете и виждате само едната! " Спасила" ви е Америка? Пороби ни всички бе деца!! ПОРОБИ НИ! Няма "демокрация"! Преди беше Русия! А сега САЩ! Пак същата! България е зависима държава!Една свободна държава.Не участва във военни съюзи!НАТО! Било то и в ЕС! А се развива сама! Съюзите създават само ПРАВИЛА! А "ПРАВИЛОТО" е КОНТРОЛ!-:)

89

Наполеон Бонапарт

преди 5 години

Нато трябва да се разпадне и да се създаде европейска армия под лидерството на Велика Франция за да набием канчетата на англо-говедарите! Да си вдигат базите от тук! Френския Рафал и Мираж са много по-добри от щайгата ф-16 и хипoпотама ф-35. Airbus > BoingАпропо, френския език е говорен на 6 континента от над 300 милиона души в над 34 страни! В La Francophonie членуват 54 държави с 1 милиард население и всички те учат френски! Най-бързо растящия език след гoведарския език (диалект на френския)

88

Наполеон Бонапарт

преди 5 години

Велика Франция е единствената страна в ЕС със своя собствена космическа програма и космодрум. La Francophonie включва 54 държави и над 1 милиард души. Англия, САЩ, Германия, Италия дължат съществуването си на Франция. Прусия е размазана за 2 седмици от Наполеон. Франция е най-посещаваната страна в света. Париж е най-красивия град. Де Гол създава ЕС за да предотврати англо-говедарска доминация над Европа. Какъв Хитлер, какъв Чърчил? Де Гол е най-великия! Това е Франция: 1500г. величие!

87

Наполеон Бонапарт

преди 5 години

Франция е освободила и създала Сащ. Краварите са взаимствали всичко от френските просветители. Констинуцията им е създадена по идеите на Монтескьо за разделение на властите. Когато Франция е била световна сила, Сащисаните са били банда каторжници. Велика Франция е пета икономика в света, има петата най-силна армия в света, третия най-голям ядрен арсенал, трета в света по брой ядрени реактори. Единствения ядрен самолетоносач в ЕС, единствената страна в ЕС на чиято територия няма краварски бази.

86

Наполеон Бонапарт

преди 5 години

До Факт!Англия е първата френска колония, завладяна от французите през 1066г., а след това в продължение на векове е била васална на френския крал. В продължение на векове френския е бил официален език на Англия. Затова сега 60% от думите в английския са френски. Няма как Велика Франция да е комплексирана от колонията си, която размаза по време на сто годишната война. А пълководец като Наполеон бритите не са имали в цялата си смешна история. За краварите да не говорим.

85

Факт!

преди 5 години

Незнам кви са англичаните само знам че спасяват французите ПСВ и след тва в пряк въздушен двубой печелят срещу германия през ВСВ.

84

Анонимен

преди 5 години

Niama da kupim amerikanski yastrebiteli, sha si kupim togava frenski...

83

Анонимен

преди 5 години

Немците имат ОГРОМНО производство и за него се нуждаят от МНОГО и ЕВТИНИ ресурси. Ти понеже нямаш нищо и нищо не ти требе, ама ако ти скочи бензина ще се разврякаш, че Путин те краде. Ами не купувай руски петрол. Купувай американски. За по евтино може и през луната да си го доставяш ;))Как може да сте толкова икономически необразовани!

82

Анонимен

преди 5 години

Скрудж, аз питах ЗА ЕВРОПА. От изброеното само Норвегия е там, а и нейните ресурси са на свършване, понеже е сама в Европа. Аз не ти навирам Русия. Ти сам я забелязваш. Кой как използва и разпределя техните ресурси не е твоя или моя работа. За нас ще е добре да ги преработваме и продаваме навън. И Цяла Европа се стреми към това. Защото са по - евтини от другите.И са много. Докарай си катарска газ, щом си мераклия. Аз мисля, Щжен поток щеше да е по - изгоден.

81

Анонимен

преди 5 години

Пич, Хитлер завзема Франция за 1(ЕДИН) месец, въпреки, че там е имало огромна английска армия да подпомага франсетата. Те са си такива - могат само срещу изпадналяци без оръжие. Англетата са същите. Не е от днкато, а от начина им на мислене. Надуват си сами самочувствието и се мислят за голяма работа, а това импречи да се подготвят истински за това, което идва.

80

Факт!

преди 5 години

Във Франция нещо им бъркат в ханата или атмосферните условиябса такива че само певерастибсе пръкват там няма как да са толкова смотани та да не могат да победят една плюнка германия.Според мен нещо френското днк е сбъркано да се надявме че арабухите ще го подобрят.

79

българин

преди 5 години

Бреме е Европа.Да престане да се навежда на Америка! И да си гледа интереса! Време е да се замисли тоя Европейски кошер в Брюксел.И За Американското НАТО! Що е то? И до кога ще има почва в Европа? -:) Та след колко време още.Ще го изпратим там Където му е местото! В Америка де!-:) То си е и тяхно отроче! Нещата се променят И още ще се променят! Време е.Нещата да се наричат С истинските им имена!

78

Чичо Скрудж

преди 5 години

Абе ресурси има и в Катар и в Азърбайджан и в Норвегия и от Израел пуснаха тръба Кипър-Гърция-България и от САЩ цените на втечнения газ поевтиняват. Стига сте ни я вряли в очите тази ваша Русия все едно други държави на този свят няма. Руснаците си използват ресурсите за да корумпират елитите и да превърнат съответната страна в губерния. Техните проекти са политиески оръжия, а не икономически. Немците защото са комплексари и селски тарикати все гледат да се сдушват с Русия, но пак ги напляскаха.

77

Анонимен

преди 5 години

Скрудж, кажи кой в Европа, освен Русия, има ресурси? И какви? Всички разчитат на промишлеността, а за да я имаш ти трябват ресурси. А цяла Европа няма. Ако на една европейска сила и ограничиш достъпа до ресурси ще стане европейски изоставащ. Ако на цяла Европа и ограничиш достъпа до ресурси ще е неконкурентноспособна на.. На кой? На всички ;)) Съответно и европейските страни една на друга се опитват да си пречат в тази област - нас ни отрязаха всички от всичко руско. А те дърпат като за световно

76

Щерю

преди 5 години

По- вероятно е да скочат от самолет на кетчуп...

75

Анонимен

преди 5 години

Ако Макаронестия беше спрял Северен поток 2 германците щяха да разкажат играта на французите. Обаче, понеже ние не можем да му отвърнем, спря Южен поток и го подари на Турция. Ако беше през нас - ние сме дребна държава и бихме били незначителен същзник на Русия. Сега руснаците спечелиха Турция, която е 10 пъти(поне) по - силна от България. ЕС се набутва сам с недалновидни решения. Не са много умни май там. Лошото е, че гледат да си избият загубите за наша сметка. Трябва да се разкараме от тези п

74

Анонимен

преди 5 години

Никой не се интересува от обикновените хора. всеки дърпа чергата към себе си. С последните брюкселски изцепки франция и германия си уреждат наши транспортни(и не само) фирми да не могат да оперират у тях свободно, докато техните у нас да имат повече свобода от тази която имаха до сега. Това ще донесе сериозни загуби на БГ фирмите и техните служители. В ЕС няма човещина. Има интереси. От къде мислите идват еврофондовете, които ни отпускат?

73

Анонимен

преди 5 години

Войната между държавите никога не е спирала. Само че само крайните пацифисти(наивници) я наричат война. Това си е борба за интереси с всички възможни средства, които няма да бъдат твърде остро санкционирани. няма смисъл да говорим за морал в западна Европа. Там има само интереси. САЩ нанесоха смазващи санкци на Венецуела, която би трябвало да е обект на сферата на влияние на руснаците там. В отговор руснаците смазват икономически Украйна, като им спират нефта и въглищата.

72

Чичо Скрудж

преди 5 години

До Моше Точно защото няма земи и ресурси, Германия се облизва за ресурсите на Русия. Още от времената на кайзера им е мечта. Освен това елита им е корумпиран - виж Шрьодер който работи в Газпром и само руски гражданин не а станал още. Голям срам. Обаче ги пляснаха през ръцете с газовите директиви. Незнам защо меката китка Микрон не наложи вето на СП2. Щеше да си вдигне акциите в Източна Европа. Франсетата са станали едни сервилни, сакън да не обидят Германия... Англия затова напуска.

71

Анонимен

преди 5 години

А Русия спира продажбата на нефт, нефтопродукти, въглища и всякакви енергоресурси без газ на Украйна. Но украинчетата така или иначе купуват руския газ през Полша. Сега транспорта и убитата им промишленост заедно със селското стопанство и всички сектори им стават убийствено неконкурентноспособни, а живота на средния украинец ще поскъпне сериозно в рамките на следващите 2 години. И това в отговор на новите украински санкции срещу Русия ;)) Не е лесно да се простреляш сам в крака ;))