49

мид

преди 5 години

Запознавал съм се с него преди години и ми се стори много приятен тип, добряк. Всички знаехме, че има сериозен проблем с хероина, но знаем и че се лекуваше и имаше желание да се измъкне. Разбира се, че е възможно да е имал релапс и да се е върнал обратно, но може и да не е точно така.От каквото и да е починал не виждал причина да се бълват *** жълти статиии и разни комплексарчета да злобеят просто защото към момента те са живи, а той не.

48

Да допълня...

преди 5 години

До Хм 47 От всеки му според възможностите. Едни с наркотици , други с алкохол и така...

47

Така е ..

преди 5 години

До Може да се каже, 40 Нямо нищо по хубаво от живота.Какво му е ? Да не би войната да е по добра ? Я виж Путин какви ги върши.

46

Хм

преди 5 години

.. поредната наркоманска история.Интересно как всички "творци" било то музиканти, актьори или художници бързо,бързо се нахвърлят на наркотиците наивно вярвайки че те ще им донесат спокойствие, енергия или талант в работата .Също както по-простоватите им колеги наблягат на алкохола,докато всички те,без изключение "приключат жизнения си път" посинели, подути и с пяна на устата от свръхдоза .А за техните роднини остава непосилната задача да прикрият тази им малка слабост към дрогата или чашката.

45

Мето

преди 5 години

Полицаите са го пребили и са му натъпкали джобовете с пудра захар. И после пишат експертиза "лицето е наркозависимо". Още един гениално приключен случай от българските хорейшовци.

44

Ай стига бе фльонги

преди 5 години

" Явор Захариев от Gravity Co е имал хероин в кръвта си, когато е издъхнал. Това сочи физико-химичната експертиза, изготвена от ВМА на база проби от косми, кръв и черен дроб. Тя показала, че Явор е използвал наркотици през последните 3 месеца, пише "Телеграф", като се позовава на говорителя на Софийската районна прокуратура Невена Зартова пред "Телеграф". " - какво още умувате, чист наркоман си е, за такива не се жали, сам се е самоубил!

43

до 41

преди 5 години

Странно защо тези хора така се отдават и предават пред наркотиците.Да не става де...

42

Анонимен

преди 5 години

Като чета тази статия имам чувството, че е същата работа както Ласкин. Този по-бързо се е ликвидирал!

41

Данъчен

преди 5 години

До ПогребалнияПиши ко стаа с твоя апартамент. За колко рубли го купи?

40

Може да се каже,

преди 5 години

че това изобщо не ни интересува.Пишете повече за живите,за това какъв сладък живот живеем,затова че напълно си заслужававаме политиците,които са огледално отражение на българския народ.За всичката злоба,завист,деградация и пълна духовна тъпота на една голяма част от народонаселението..

39

Бау

преди 5 години

До 36Не помня да съм казвал такова нещо .. Явно така си го разбрал. Тук защитих сестрата, че излъга за да го запомнят с .. добро... Какво общо имат двете неща , само ти си знаеш .. злобо :D

38

бай Х

преди 5 години

едва ли сестра му сама си го е измислилавероятно го е прочела в епикризата- а сега нова експертиза и така .... на кого да варваш

37

Анонимен

преди 5 години

То пък някой е повярвал на твърденията на сестра му...

36

Анонимен

преди 5 години

До БауТи пък какво се обаждаш бе? Още помним, че се изказваше колко било нормално жена да си ляга с няколко различни мъже и оправдаваше това поведение. Нещо морален еталон ли ми се пишеш, какво?

35

Бау

преди 5 години

Сестра му е ... какво да каже милата.

34

Анонимен

преди 5 години

Просто е трудно за разследване когато няма взлом и най-лесният начин е да се вдигне телефона и да се каже "Колега! Хайде да изкараме едни резултати от експертизата, кажи там на вашите хора, че трябва да замърсят пробата." И после аз на тебе, ти на мене, въртим си едни услуги, пациентите се оплакват, но прокуратурата са наши момчета, няма страшно никой няма да разследват от докторите каквото и да стане, опекли сме си баницата, връзките са ни яки. И бялата мафия си взима милионите.

33

Анонимен

преди 5 години

Роро, Явор, нека роднините на останалите живи наркомани знаят, че като прикриват истината не помагат нито на себе си нито на обществото.

32

ШибиРиби

преди 5 години

Ярка случка от Софийския интелектуален елит амалгама от лъжи суета и дрога.

31

Погребалния

преди 5 години

Бог да го прости, човека! Хора сме и не бива да злословим по чужд адрес, още повече, ако човекът не може да се защити! Но, инак, какво ни интересува нас, обикновенните хора, как е починал един световно неизвестен артист ? Знам ,че той си има феновеи и тях ги интересува, но съм сигурен, че 99% от българите изобщо не се интересуват от темата. КО стАА с апратаментите, а? Или ви забраниха да пишете за това и се чудите от къде да "изсмуквате новини" ?!

30

Изнервен

преди 5 години

Ето затова разни плювачи не трябва да се плюнчат преди всичко да е ясно и точно. Това важи и за апартаменти, и за съдебни дела.