69

Див Петел

преди 4 години

Аз ще го запомня само с хубавата музика и така ще си остане в моите спомени, пък кво било, кой друсал, кой кого бил, това са упражнения на сеирджии и невротици. Готин тип оставя само хубави спомени в хората.

68

Анонимен

преди 5 години

Нова версия???Е кое и е новото като в мига който прочетох първите публикации ми беше ясно че този е джонла и всичко е или свръхдоза или надрусан се е само контузил.Нито ми трябва патоанатом нито разследване.Ама *** все извънземните са му в главата.То за това и извънземен Премиер-мaлoумниk си имате.

67

Анонимен

преди 5 години

Само искам да ви напомня, че утре и вас, някакви здрави и прави хора, ако влезне в къщата ви някакъв ваш приятел и вземе да ви пребие и да умрете от това после....... бъдете сигурни, че на полицаите НЯМА да им се иска да работят и най-лесното нещо ще бъде да ви скалъпят набързо една фалшива история каквато е най-правдоподобна. Дори и да не сте взимали никога наркотици, ще кажат, че на стари години сте започнали да взимате и така. И веднага ще си измислят за пред журналисти, че сте изгубили ума.

66

Анонимен

преди 5 години

Абе квато и да е причината за смъртта му не му е чиста работата.

65

Анонимен

преди 5 години

Гнусни наркомани, ***. Това не е трагедия, нарича се Естествен подбор.... Сори

64

Анонимен

преди 5 години

Едва ли някой е взел насериозно фейсбуковите излияния на Райка, *** то и малко хора ги интересува тая история.

63

Анонимен

преди 5 години

Аз пък не мога да си обясня що за експерт е патолога и разследващия полицай, щом не може да различи побой от свръхдоза. Или са пълни некадърници и двамата, или прикриват нещо. Друга причина не виждам да се сменя версията на разследването.

62

Анонимен

преди 5 години

В България посегателствата върху личноста и убий ствата не се разследват. Всичко е самоубийства и свръхдози.

61

...

преди 5 години

Айде оставете го да си почива вече! И роднините му с смешните оправдания и обвинения и медиите със безкрайното търсене на сензации с цел да продадете още някоя страница от жалките си материалчета.Спрете се вече.Отвратително е!

60

Анонимен

преди 5 години

Цялата тази история е доста странна. Нали сестра му вчера написа, че от резултатите на кръвта е бил чист. Днес не било така. Всеки ден различна версия. И все пак ако е имало нещо в кръвта му в рамките не 3 месеца назад, това не означава че е имал и в деня, в който е бил намерен пребит. Логиката не е за всички!

59

косача

преди 5 години

всички ще го последвате!

58

чукча

преди 5 години

абе некой от долуукоментиралите мал0умницо чел ли е нещо повече от заглавието????Айде наново:"е имал хероин в кръвта си, когато е издъхнал. Това сочи физико-химичната експертиза, изготвена от ВМА на база проби от косми, кръв и черен дроб. Тя показала, че Явор е използвал наркотици през последните 3 месеца"ПОСЛЕДНИТЕ 3 МЕСЕЦА... демек може да в друсал същия ден или преди 3 месеца. И предвид как е предоставена информацията, спокойно мога да твърдя че не е било същия ден.

57

АнонимеН

преди 5 години

ИМАЛ Е ОТ ПРЕДИ 5 ДЕНА)!!ПРОКУРАТУРАТА ОТНОВО *** ХОРАТА ЗА ДА НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА!!!

56

Петко

преди 5 години

Дори само да живееш преди да умреш,пак не е лесно!

55

Крудю

преди 5 години

До мидЗапознал си се с него когато и ти си бил нарко ?

54

Гуню

преди 5 години

Само се ровите по социалните медии на хората в търсене на сензации.Да видим колко ще ве продължи еуфорията по този

53

Айше

преди 5 години

Много сериозен сайт. Един ден пише едно.На следващият ден ,обратното.

52

стефчо

преди 5 години

Винаги ще се намери нещо което да разруши живота ни. Зависи само кое или какво ще ни открие първо. Човек винаги е готов да бъде отнесен. (големия Буковски)

51

Анонимен

преди 5 години

Това че е наркоман не му пречи да го пребият до смърт. Много е вероятно именно заради това да са го пребили. Но не ми е жал ив двата случая. Сори. Бандата Гравити ко не е лоша, но не е нищо кой знае колко Велико.

50

Охобохо

преди 5 години

Абе всички ще умрем,няма безсмъртни.Може да си пълен трезвеник,да спортуваш,да живееш здравословно и да те бутне кола на пешеходна пътека,или да развиеш скоротечен рак,дори да си дете.Там ред няма,лека му пръст!