143

Оруел

преди 5 години

Това звучи като няма кой да ме накаже на Цветанов.

142

Тра-ла-ла

преди 5 години

Оф, тоз па и той...то хората не щат да го видят, искат да го трепят, той си мисли - ша го цаливат...Нарцисизъм и .. в крайна фаза..

141

Боко не е България

преди 5 години

Не трябва да се знак на равенство между Борисов и българския народ,защото той злоупотреби с даденото му доверие и ни превърна в клоаката на Европа...А сега претендира още да ни управлява т.е. усладиха му се на него и шайката му облагите от властта,а народа ...кучета го яли...А какво мисли народа за Боко тиквата, ще си проличи на 26 май...

140

priznanieto

преди 5 години

"Баща ми е бил в тази партия, той е рискувал живота си за нея..." - комунистоическото отроче признава, че партийното му лидерство явно е по наследство, и забележете - баща му е рускивал живота си не за България, а за партията! Ей тва му се вика комунист! Повече няма да го псувам тук!

139

Нинова не е БСП

преди 5 години

Не трябва да се слага знак за равенство между Нинова и БСП, защото по-голямата част от привържениците на БСП не мислят като Нинова.

138

Анонимен

преди 5 години

Гласоподавателите анти ГЕРБ можем да накажем както ГЕРБ, така и Станишев!Гласувайте за БСП с преференция за номер 10 - Велизар Енчев - доказан патриот и родолюбец, който притежава дар слово, и винаги се е борил за българската кауза, най-вече в Македония! Избутайте Станишев на неизбираема позиция

137

Анонимен

преди 5 години

Кланът на наследствените комунисти ,за които БСП е бащиния ,се боричка с новите пилци , които са се "самосъздали" . За това народът казва -порастнаше пилце , проебаше квачка.

136

БУБЕН

преди 5 години

комунистическите династии продължават. годни или негодни здраво се вписват синове идъщери в политиката . там са големите пари.

135

Анонимен

преди 5 години

До Г-н СтанишевДа да имахте в партията си повече другари като другаря Станишев!

134

Г-н Станишев

преди 5 години

След като сте сигурен в себе си, защо не се кандидатирате като независим кандидат, без партия зад гърба ви?Давайте, да видим прав ли сте?

133

Анонимен

преди 5 години

Станишев е готин пич! Добре е, че влезе в листата за ЕП! Ще помогне на бсп да стане европейска партия. Ще приемат ИК! Не трябва да се цепят от европейската си посестрима ПЕС!

132

ЕВРОПЕЕЦ

преди 5 години

Станишев е единствения политик с най-висока позиция в световната политика. Тези, които говорят негатовно за него, демонстрират провинциално ниво, примесено с просташки нрав.

131

Анонимен

преди 5 години

Серж да държи фронта, че ако някой го махне ще вземат да спечелят изборите. Истинските комунисти не могат му простят целувката с Местан, както и лявата му ориентация, но въртоглавите си го обичат и с място в листата го почитат

130

Я па я..!

преди 5 години

Прав е Станишев. Комунист е моя татко , комунист ще съм и аз.Тази идеология умря , но Станишев да държи печено. Няма да се предаваме , я !

129

хахаааа...

преди 5 години

бг фантомас

128

Сериозно?

преди 5 години

От БСП - НЕ!Но народът няма да Ви избере.Както казват в една поговорка "всичко е точно, случи се точно обратното..."Не може БСП да не подкрепя ИК и имиграцията, а Вие да я подкрепяте, като цяло подобни позиции вредят на партията, благодарение на която оглавихте ПЕС.Повече СМИРЕНИЕ г.н Станишев, Вие цитирахте Августин Блажени:"Дай ми смирение, да приема онова, което не мога да променя,Мъдрост да различа..."

127

Мунчо

преди 5 години

ГЕРБ си вкараха автогол с кандидатурата на Александър Йорданов, чичо на Бореца срещу корупцията Ваклин, обаче БСП ще видят евро-депутатски места със Станишев в листата на куково лято!

126

Анонимен

преди 5 години

Чудя се защо няма еврейска социалистическа партия, та да си членуваш в нея вместо в нашта?

125

Анонимен

преди 5 години

Сергей Станишев е ЗА КОНВЕНЦИЯ.БЪЛГАРСКИЯТ СЪД Я ОТХВЪРЛИ,ЩОТО Е ПРОТИВ СЕМЕЙССТВОТО И ХРИСТИЯНСТВОТО.**

124

кратко и ясно...

преди 5 години

Ако Вие сте баща,искате ли синът Ви да си ляга с друг мъж и да нямате внуци?