183

ууу

преди 5 години

Яко окопал се номеннклатурчик, а когато се наложи е готов съюз с враговете на БСП да сключи, за да остане на власт

182

Анонимен

преди 5 години

Тоя, па! Точно твоето присъствие в листата отказва много хора от БСП! Точно твоето присъствие в БСП отвращава! Ама, искаш още да цоцаш....

181

Анонимен

преди 5 години

Ето, такива като СтаниШеффф и неговия "баща" под ръководството на Лилов и Луканов, осъществиха Държавният Преврат в Бг през 1989г..Това са болшевишките Олигарси които предадоха/продадоха и идеология, и държава!!!!

180

Анонимен

преди 5 години

Може станишев-МОЖЕ !! Ити много добре го знаеш !!!

179

:))

преди 5 години

Публично Станишев и Местан се цулеваха! /Местан си е предател, а да не би Станишев да е нещо по различно, м? Не същият *** де ра ...! :))

178

ОК

преди 5 години

До До СтанишевПартията е хранила и баща ти и теб. Ако се разделиш от партията- кърмилница ще трябва да работиш, а ти работа не си пипвал през живота си-----------------Точно така. Забравяш обаче, че тогава партията беше и държавата - КОЙ тогава ги е хранил според теб. Помня, че се чудех като малък кое е по-голямо - партията или държавата, ама йок - те си бяха едно и също. ГАДОВЕ !!!! Кога ли ще изчезне семката им ???????????

177

Dinosaurus

преди 5 години

До ХА.....А за Лукановата зима нещо да припомниш? Или за президента Жан Виденов? За деноминацията на лева, за купонните години, за режимите на ток и вода, за фалита на банковата система и парите, изнесени в кашони от "другарите"??? О, схванах: ти си на тлинайсет, защото тези събития са от преди само 25 години, а за теб преди ГЕРБ живот на Земята не е имало, камо ли История!!! Давай, агитирай, да живее ОФ!!! С БКП напред, ура, другари!!!

176

:))

преди 5 години

Никой не може да ме отстрани от БСП---------------Безочливо! Нагло! Този/ тази карикатура на социалист невярва в идеологията /лявата, а вярва в непоклатимостта си в организацията/БСП! Явно БСП е бащиния на Станишко! :))

175

До Станишев

преди 5 години

Партията е хранила и баща ти и теб. Ако се разделиш от партията- кърмилница ще трябва да работиш, а ти работа не си пипвал през живота си

174

Анонимен

преди 5 години

Пак сте изтрили очевидния факт, че Станишев, най-слабия в листата на БСП е по-силен кандидат от най-силния на листата на ГЕРБ. Не ви ли писна скъпи българи от герлберските медии и отвратителната им Ц Е Н ЗУ РА - ЦИНИЦИ-Ц И Н И Ц И ***-МОДЕРАТОРИ НА ЩАТ.

173

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Обективния поглед на нещата с факти - при лошия Станишев бум на раждаемостта. При добрите/според мезиите/ от ГЕРБ бум на смъртността. Измряха старите хора фенове на БСП, но сега тия седесарите, които скачаха се видяха, че демокрацията ги е подминала и започнаха да гласуват за БСП а скоро и тия, гласуващи за ГЕРБ ще минат за БСП. За 4 години при Станишев заплатите се удвоиха а ГЕРБ същото направи за 11 години. И това е факт. Инфлацията им е тройна сравнена с тази при Станишев.

172

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Герб много искат да се разделят БСП с Нинова. Ами разделете се вие с Цецко бе, ама не щете а? Маратончици му подарихте, да си ги турне на асансьора дето му паркира в хола. И да ви се смее на акъла.

171

да се реват от мъка

преди 5 години

Станишев е издигнат от лидера на БСП-Трън, Иван Искренов, алкохолно употребяващ, който е отговарящ за европроектите, дясна ръка на Церовска, кмет на Перник от ГЕРБ и от подобни на Искренов, подводници на ГЕРБ в местните структури на БСП в страната. Утре ако БСП спечели, Искренов ще приеме Церовска за партиен член на БСП и сигурно ще и повере да завежда европроектите, ето я схемата аз на теб, ти на мен. А ние простите редови бесепари ще изметем Станешев с преференции и готово. Искренов и Церовска

170

Анонимен

преди 5 години

а даже и Ци н и к си е на щат в редакцията,ь защото се е уредил ника му да се цензурира, така е в герберските медии, докарали страната ни до просяшката тояга в журналистиката. Станишев от първия ден, когато дойде на власт през 2005 година, че и преди това в предезборната кампания от същите тези медии на олигархична хранилка беше оплюван, особено на сексуална ориентация от троловете, нищо че листата на ГЕРБ е далеч по-уязвима по сексуален профил, там понеже нищо хубаво не може да се каже, туклай

169

Анонимен

преди 5 години

Станишев и неговите кукловоди искаха да разцепят БСП и така да помогнат на ГЕРБ.Но Нинова се оказа по-голям мъж от Станишев и ще се справи и с тази провокация.

168

Анонимен

преди 5 години

По какво ще познаете троловете на ГЕРБ - по това, че никовете им са тъ пи все едно са дадени от Кривоглавия. Един и същ е Пилот- Професор-Историк-Изнервен, че и ***, друг пък е Странджата, ама нещо и той напоследък се отказа от ГЕРБ. Значи положението им е трагично.

167

Анонимен

преди 5 години

Така е.Впил си се като кърлеж,и дори с пинсета не могат да те изтръгнат.

166

Анонимен

преди 5 години

фалшивите опорки на герб... Заради Станишев да не се гласува за листата на БСП. А преди това да не се гласува за листата, щото Станишев няма да е в нея, а той бил европейски политик. Трагичното е, че мъдрият избирател като гласува за тази листа, ако не харесва Станишев, може с преференции на тези след него да го изхвърли от политиката. Трагичното за ГЕРБ. Още по-трагичното е, че ако бе в листата на ГЕРБ Станишев на-слабия кандидат в листата на БСП щеше да е най-силния в листата на Майдел-Габриел

165

Бранд лоял

преди 5 години

Така става, едно време като развъждаха само бездарници в тази партия сега жънат реколатата... На където и да се обърнеш все некадърници....

164

Отговор

преди 5 години

До инж Цв. Владова 171 Ааа, никаква почивка.Така сме си добре.