36

Анонимен

преди 5 години

Най-голямото насилие срещу жените са еманципацията, феминизмът и билбордовете. Те карат жената да се чувства все по-малко жена, а мъжете да нямат стимул да са мъже. Жалко е колко хора не разбират, че мъжът и жената не са еднакви и равни, а взаимно допълващи се части от пъзел. Когато всеки заеме правилната позиция, картината е красива. Но на някого му изнася да печели от женската психика, която лесно може да бъде разклатена с удари по самочувствието. А сега вече на прицел са и децата.

35

Анонимен

преди 5 години

Надявам се всички араби да обърнат внимание на този клип и да спрат да си ползват жените за боксови круши. И стига сте ревали. Тук насилие няма. Не ставайте и вие като измитите американски и европейски глави.

34

kukla

преди 5 години

Клипчето е доста интелигентно направено и поднесено доста приятно. За сведение на възвущаващите се тук, на запад е пълно с обяви за мазохости търсещи садисти. И арабските мъже много добре се котират сред европейските жени. И то точно такива мъже като тоя индивид на видеото. Това е бъдещето на ЕВропа, на там вървят нещата.

33

майка ти

преди 5 години

До истината болипълни глупости

32

Българин

преди 5 години

Много правилно. Те българските жени всички станаха толкова "европейки" и "еманципирани", че повече дразнят мъжете от колкото да мислят за важните неща в живота и за България.

31

Мале мале

преди 5 години

Аве другари и другари и най вече авторката на статията с нейното ревливо заглавие вие изобщо гледайте ли видеото и най вече четох те ли субтитрите бре. Това у Перник и Враца местните пустиняци ако намерат там некой да им го преведе, че паднат да се хилят от джендърският урок на бой връз жена бре. Уни ги биат с тояги бре.

30

амед

преди 5 години

много полезно образователно видео, а човек се учи докато е жив!

29

истината боли

преди 5 години

белите европейски жени с надписи "мигранти добре дошли" не знаят какво ги чака, като до 5-10 години белите мъже бъдат изтребени - отдавна вече белите мъже нямат права, нямат добри работи, защото те са само по квоти за нашите хора, най-високият процент самоубийства е сред мъжете от европеидната раса. В Германия белите мъже между 18-35 годишна възраст вече са обсолютно малцинство. скоро феминистките ще разберат, защо патриархата е просъществувал хилядолетия и колко бели мъже са измрели да ги пазят

28

Анонимен

преди 5 години

Човека ЯСНО и точно казва- никога не биите жената по лицето , не я удряите в носа , неизползвайте юмруци !! Той казва леко я бутайте по рамената и й говорете!! Аз мисля че е запознат с насилието на жени в арабският свят и се опитва да научи тези хора да не бият жените си като спаринг партнйори ! Той е наясно че това никога няма да спре , но се опитва да намали насилието до минимум. А също така има комична нотка на ирония , с която иска да запознае зрителя и да покаже че насилието не е ОК!!

27

Гледна точка

преди 5 години

Приликата между този катарец и нашенските мачовци...? - и двамата не долюбват Истанбулската конвенция!За разлики няма да пиша, защото няма такива!

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Да наистина в това се състои въпросът - наистина ли инструктира мъжете как да респектират непослушните си съпруги или предаването е хумористично?

25

Анонимен

преди 5 години

Когато ги замерят с камъни, не е ли бой?Доколкото знам от книгите, замерянето с камъни не винаги е с цел провинилата се жена да бъде убита. Според наказанието се определял изрично размерът на камъните, колко броя и колко силно да бъдат запратени по нея. Но все пак са камъни!

24

Анонимен

преди 5 години

Май половината тук не разбират грам англииски за да разберат какво обяснява камиларят. Видеото е по-скоро шеговито, а това, което показва е буквално боят за който говори. Както може да се види, такъв "бой" му хвърли да детето, че не спря да се хили през цялото време.

23

Домошарка

преди 5 години

А мъжа? Как да го бия с чехъл? Нося меки пантофи и като го замеря с чехъла си,не го боли.Правилно ли постъпвам?

22

Анонимен

преди 5 години

Тоя арабин с ръце като клечки . Как ще бие. Просто законите са такива, че жената е превита и смазана от закона. Ако некоя българка от село. Такъв шамр ще му забие , че ще му падне чаршафа от главата.

21

Forever

преди 5 години

Насилието е простотия,равно на безсилие,интелигентен човек с достатъчно ум,не бие.Силните хора намират изход във всяка ситуация.

20

Юнал Джемилов

преди 5 години

Алхам Дулиллях ето сега ясно ли ви е ясно ли колко правелно е сичко в Ислама

19

Анонимен

преди 5 години

Моля феминистките първо да гледат видеото, после да коментират!

18

До 17

преди 5 години

На бас, че от цялото християнство знаеш само това с реброто. Значи си *** лицемер. Но то не е изненада. Мъж, който бие жена е комплексиран маргинал

17

Анонимен

преди 5 години

Клипът е много шеговит и не виждам нищо скандално или подтикващо към насилие!!!Освен това човекът си казва много правилни неща............гледах и текста!!!