56

Анонимен

преди 5 години

В този начин на бой не виждам нищо лошо. В България има къде къде по-опасни побоища в семейства ...

55

Анонимен

преди 5 години

С нетърпение чакам деня когато всички коли ще станат електрически... тогава тези ще се върнат към камилите и замерването с камъни.

54

до 60

преди 5 години

ти се приготвяш за решение на проблема, ама една забрадка без права ще си търпи, щото няма друг избор. Ако излезе без мъж от вкъщи ще я линчуват. Там жените са си робиот малки, но лошото е че и в Европа като дойдат са с промити мозъци и си стоят при Авторитаря. Ама си е техен проблем да не са се качвали на ислямския кон да го яздят

53

пустиняк

преди 5 години

До Анонимен номер 61Госпожа ти изобщо изгледа ли видеото. Ако не си го разбрала викни некоя комшийка да ти го преведе бре.

52

Анонимен

преди 5 години

Като каза "вижте колко е милостив исляма - забранява да удряте жена си по носа ......" ааахахахахаххахаххаха паднахСега разбрах от къде идва ромския бисер " Шом тъ бий начи тъ убичъ":)))

51

Анонимен

преди 5 години

Няма мъж и човек, който да ме респектира за това че ме бие, авторитетът=уважението тутакси се срива. Може да почувствам страх, но не и авторитет. Почувствам ли страх, той се трансформира от само себе си в омраза, след което доверието ми към нормалността на този индивид абсолютно изчезва и се подготвям за разрешение на проблема.

50

Анонимен

преди 5 години

***. Колкото и пари да имат си остават такива.

49

Анонимен

преди 5 години

Казвате клипчето било шегичка, а? А може ли аз да пусна едно клипче как на шега налагам някой с тиган или точилка? Шегичка, нали така? Даже човекът ще му е забавно, щото ще го удрям с малкия тиган. В боя НЯМА ШЕГА без значение дали удряш по лицето или по раменете.

48

Анонимен

преди 5 години

до 61Станаха две!

47

дедо Ташунко

преди 5 години

Ислямистки ценности и 4 загубени минути, човек да гледа двамата кре.те.ни. четивото е полезно, благодаря г-жа Джекова.

46

Гoшу

преди 5 години

както казва една древна Африканска поговорка, която я има написана по стените из улиците на цяла Африка: "За жената сутрин бой, вечер бой. Ако ти не знаеш за какво, то тя си знае"

45

Охобохо

преди 5 години

Е там имат хареми с жени освен кладенци с петрол.Щом се кланят на дърти правила като ислям да не дават уроци пред света а само за тамошна употреба.Явно не са чували за пернишка мартеница,където и свършваш на лицето и после и разбиваш носа с десен прав.Шегувам се,никой не трябва да посяга на жени.

44

Анонимен

преди 5 години

До знаещИ да я биеш, пак ще ги изхарчи. То е магия някаква...

43

Гледайте Видеото

преди 5 години

Тук виждам пълни манипулации.Първо изгледайте видеото от началото до края и след това коментирайте. Човека казва ТОЧНО ОБРАТНОТО - НЕ УДРЯЙТЕ ЖЕНА СИ ПО ЛИЦЕТО ИЛИ В ТЯЛОТО.Даже виждам, че това е един добряк. Далече съм от исляма но това, което казва той е много по-добре от комплексарите, които се натаралякват и тормозят семействата си.

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 50,ти пък ако не знаеш английски в 2019 година, за нищо не ставаш

41

Деси

преди 5 години

Хабибеца е голяма терца. Става за комик, но от жени не разбира :). Мен не успя да ме респектира :). Журналята тук наистина са си изсмукали всичко от пръстите

40

Питър

преди 5 години

Точно пък този клип си личи как е замислен и изпълнен така, че да накара арабите ДА НЕ БИЯТ жените си. Ама си трябва малко акъл и знания, за да се разбере това. Бас ловя обаче, че утре ще е голям хит сред неграмотниците във фейсбук. Впрочем, християнските евангелисти твърдят СЪВСЕМ СЕРИОЗНО, че децата например трябва да се възпитават с пръчка и че жените е добре да се бият, ако не слушат мъжете си. Подобни са ортодоксалните евреи, а също така и някои православни.

39

Анонимен

преди 5 години

Габриела, хората не са длъжни да знаят арабски или английски! Ама Вие като един журналист трябваше да напишете статията точно и ясно! Язък! Ама май целта Ви е друга! Еми да, балъци, колкото искаш в България!

38

Анодолски

преди 5 години

99% от българите, които са пуснали коментари тук НЕ ЗНАЯТ АНГЛИЙСКИ... иначе са европейци де!Човека обяснява, че това НЕ Е ПОЗВОЛЕНО В ИСЛЯМА НЯМА ТАКОВО НЕЩО...Браво на българския велик джурналист, който успя пак да манипулира! Ама сигурно и тя е от тези българи, където са европейци ама не знае международния европейски език!

37

до 48

преди 5 години

Абсолютно си прав. Моята, вече бивша като отиде и се развика на баща си и на брат и те й мишкуват, след това се мислеше за безсмъртна... Та по улиците се заяждаше с мъжете, та на мен чак се опитваше да ми крещи... и като си повярва много просто й събрах багажчето, пред вратата и като я вади толкова широка и дъблока я пратих да си крещи и да се прави на каубой някъде другаде. После всичките ни познати ме изкараха виновен, видиш ли тя горкичката жертва, а само пари харчеше и ми късаше нервите...