25

Vive la France!

преди 5 години

Някои хора отказват да разберат, че Париж е люлка и център на цивилизацията и като такъв е световен мегаполис. Франция е империя - велика, могъща, развита и просперираща държава! Като такава тя е притегателен център за хора от цял свят и неслучайно е най-посещаваната страна на земното кълбо! Това е културната столица на света! Има си всичко! Иначе очевидно става въпрос за инцидент. Но така или иначе Нотр Дам ще бъде реставрирана и отново ще блести в сърцето на великата френска цивилизация!

24

до 3 Airborne

преди 5 години

Естествено, че арабите никога няма да са покорна рая на когото и да било. Те са със самочувствието на господари. Запада тепърва ще бере големи ядове с тях. Изобщо са си нямали идея какъв таралеж са си сложили в гащите. Краят на цялото това чудо не се вижда...

23

Анонимен

преди 5 години

Началника ги предупреждава да спрат да закачат децата.Това е само ,,жълт картон''.

22

Анонимен

преди 5 години

До Еврейски ТролеЗащо лъжеш бе жалко човече? Твоят "индивид с исламска шапчица" който "се разхожда по купола" е статуя която е там от 800годдини

21

Ставризми Калинизми

преди 5 години

Но Тр Дам........колко па да Дам?!

20

Еврейски Троле

преди 5 години

До Анонимен"Това е просто един инцидент от не спазване на елементарни противопожарни"ти вярваш ли си на глупостите които дрънкаш !!!???има филмче на ютуба, ясно се вижда как индивид с исламска шапчица се разхожда по купола 30 минути след като е забелязан пожара !!!случайно се запалила .... точно Нотърдам и точно на връх Великден ....мерзки твари сте това толерастите !!!!

19

ШибиРиби

преди 5 години

Като гледам пожара... дояде ми се шкембе чорба с люта чушка и много домашна. Рева и не спирам. Ставриии сипи батка налей от първака

18

V

преди 5 години

Ставри и боко ще го възстановят за една петилетка ,щото така ги е учила партията .А във Франция говорят за 30 -40 години .

17

Анонимен

преди 5 години

че той светът не е спрял да гори бе Ставри ,от както съществува гори

16

Анонимен

преди 5 години

По време на Френската революция селяните са ограбили храма и са го превърнали в склад.Това е просто един инцидент от не спазване на елементарни противопожарни норми.А думите на Борисов за финансова помощ и реставратори звучат цинично на фона на разрушаващите се храмове в България.

15

Юдо-масоните

преди 5 години

До Бухалзаклеймиха Източното православие като про-руска пропаганда - ина офицялна резолюция на Европейския Парламент по инициатива на ПолшаСкоро и кирилицата ще ви я отменятако не се освободите от западното иго дните на България са преброени !

14

Бухал

преди 5 години

Много жалко, че предлагаме помощ на Франция, а нашите произведения на изкуството, като мостовете на Кольо Фичето и други тънат в разруха. Г-н Премиер първо оправете нашите си неща след това предлагайте помощ на другите. Иначе би трябвало да ни е яяд за тази катедрала, защото тя е нещо уникално и не заслужаваше това да се случи. Нека да не смесваме едното с другото...и аз не харесвам Франция, те никога не са били приятел на България

13

Анонимен

преди 5 години

Много реставратори, много съживители...Да предупреждение е, че от контрол на църквата човечеството мина под контрол на изцяло материалното. И е важното да му се налагат скотски идеологии.Хората вече не вярват. Не в Господ, а в оялата се клика използваща името му. На православните им е през. ... , защото католицизма е налагане на религия чрез сила и войни.

12

Да действително има

преди 5 години

нещо символично Западното владичество започва от Франция на Ив КопетФранция управлява света почти 350 години и от там тръгва цялата т.н. западн цивилизацияНотърдам е символа на тази т.н. западна цивилизацияи сега е в руини запален от някоя тарамбука а великите западни лидери се правят че пожара е случаен Какво по гротескно доказателство за безсилието и тоталния упадък на запада !!!

11

Анонимен

преди 5 години

...ами точно преди Великден...предупреждение е ...

10

Ротердам

преди 5 години

Ротердам,Амстердам,Исперих

9

ШибиРиби

преди 5 години

Ставри - налей и на мен една да поплачем заедно

8

мак

преди 5 години

Вече се убедих, че това е атентат срещу християнството и Европа. Не е съвпадение, че това се случи по великденски празници. Освен това - по време на ремонта, така че да може да изглежда като инцидент.

7

баба мара

преди 5 години

всичко мара втасала хукнала и тя финансово да помага я ми кажете знаете лиедно бълг дете да е лекувано без пари във фр клиника я се озаптете и мирясаите

6

Анонимен

преди 5 години

Поредната куха лейка скъсала лентата.