16

Анонимен

преди 5 години

Ремонтираш нещо уникално като сграда исторически и културно значимо, но не осигуряваш защита на този ремонт?Случайност?

15

Стратег

преди 5 години

Г-да европци, гонихте, гонихте наште фалшификатори, тъпкахте компакт-дисковете с валяк чрез Борисов, буахте ги в панделата, че ви тоат банкоматите, ***, ся шъ опрете па до тей;))) да ви върнат Нотр Дам, автентична, ахаххахахахахахахаа. Нъл видяхте колко е добър оня пич, дето беше изработил цяло златно съкровище, дето щеше да ви го продаде за автентично, но Борисов пак ви спаси;))) Борисов наистина е Спасител, ама на европците от Българите!

14

Анонимен

преди 5 години

Надухте ни главите с този Нотр Дам - изобщо не ме интресува ако ще да го сринат със земята, все ми е едно.

13

Марокото

преди 5 години

За кво им е катедрала в Париж

12

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не ми дреме за франция и катедралата им защото това е началото на божието наказание

11

Реставратор

преди 5 години

Макарон да предложи на Кристо да опакова спешно Нотр Дам, хем за атракция, хем да я предпази от поройни дъждове и бури, защото те ще доведат до още повече повреди !

10

ИТ овчар с кетап

преди 5 години

Колкото специалисти са нужни имаме ги. Макрон да не се притеснява, а да работи ускорено върху пакета Мобилност по-бързо, че го чакаме с нетърпение и Истанбулската конвенция и върху нея да работи. Ние ще се погрижим за катедралата и за Западните Балкани.

9

Анонимен

преди 5 години

Много сме добри можем да помогнем за целта ако искате да видите нашата работа минете по селата в църквите влезте и вижте в какво състояние са Французите имат ли такива църкви нямат, имат долнопробни катедрали направени от камък в готически стил французите нямат специалисти БГ има специалисти.

8

Край

преди 5 години

Както каза Макрон - ще я направим ПО-ХУБАВА от преди. Може и като Бурж халифа да я направите ама няма да е на 800 г.

7

АнонимеН

преди 5 години

БОГ Е СЪПРИЧАСТЕН КЪМ МАСОВОТО ИЗБИВАНЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИ ОТ РЕЖИМА НА МАКАРОНА!ГОРЯТ ЛИ ЦЕННОСТИ ГОРЯТ И ЦЪРКВИ! ЖИВОТА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЦЕННОСТ!

6

Бдинец

преди 5 години

В България иманярите в последните 30год. разрушиха десетки антични градове не изследвани от учените, като град Рациария, където багери обърнаха земята разрушавайки основи на крепостни стени, дворци и църкви. /градът е бил епархийски център/. Такава загриженост от бг власти нямаше за нито едно такова варварско разрушение и грабеж! Обаче сега са много загрижени за чуждото, че даже и финансова помощ предлагат!!! .

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4А какво печелят Жълтите жилетки ако подпалят църквата умишлено тролски ти е милиционeрския коментар само.

4

Анонимен

преди 5 години

Зщо президент Румен Радев на дари годишната си заплата за реставрация на този безценен храм? Щом Тръмп си дава заплатат за благотворителност, нашият също трябва да може... или е воден от користно - материалистични цели?Радев би следвало освен всичко да наложи вето на пожарите в катедрали, а не да се занимава с нищоправене, да мучи и да говори безмислици!ОСТАВКА НА ХАРМАНЛИЙСКИЯ ПЕНСИОНИРАН САМАЛЬОТЧИК КЛЕПОУХ!

3

Анонимен

преди 5 години

Стотна статия ли е това или хилядна вече?А за изгорелите наши секвои - неизвестен извършител и край. Да не би да напишат чуждите медии за ставащото у нас - не?!

2

Нане

преди 5 години

Питам се аз?!Като по ***... Това чудо на чудесата имало ли е пожарна инсталация, и ако да!?Защо не се е задействала...

1

Анонимен

преди 5 години

Умишлен палеж със цел обир на реликви от корумпираните педофилни падрета малко вероятно или тероризъм. Hа такъв строеж след края на работното време по презумция би трябвало да има човек, който да отговаря след работа да мине да провери дали нещо не гори или няма останали хора. Терориста се е скрил между гредите минава охраната проверява оня пали и се спуска навън по скелето и изчезва.