20

Анонимен

преди 5 години

Повече от ясно е, че е умишлен пожара и с цел.

19

Анонимен

преди 5 години

Това е целта с пожара обединение на народа да спрат с стачките много лидери организации медии се усъмняват в умишлен палеж но ще замълчат като червеи.

18

Анонимен

преди 5 години

До гражданиндо тогававече ще има открита война.--знаем го това, че искате да избиете тези, които ВЕЧЕ НЕ можете да управлявате!толкова е просто, та чак е банално : "което не се купува с пари, се купувало с много пари, а което не се купува и с много пари - просто се убива!"

17

Анонимен

преди 5 години

Не бе от ремонта ще да е терориста, като се преоблече като работник и иде пали той е работник, а не е терорист или ако се цани за бачкатор към края на работния ден удобно е изчакал всички да се изнесат запалил е каквото е запалил и си e плюл на краката. Кажете имената на работниците да видим колко от тях са кореняци парижани и колко са от религията на мира.

16

гражданин

преди 5 години

и да е тероризъм ще се разбере след 100години.когато никой няма да има нужда вече от истината до тогававече ще има открита война.

15

Анонимен

преди 5 години

Точно преди Великден, съмнително е.

14

Анонимен

преди 5 години

800 милиота евро? За някаква сграда, била тя и културно наследство. А за болните, бедните и нуждаещите се живи същества, в частност хората, защо няма такава мащабна акция на солидарност по събиране на средства? А колко културни паметници бяха унижожени в Сирия? Да не говорим за унищожените човешки съдби.

13

Анонимен

преди 5 години

До 13Не, никак не е изключено да е тероризъм при тези гости, които задръстиха Европа.--тероризъм е да, извършен от тези, които докараха "гостите", които "гости" да им служат за прикритие и оправдание, докато "изпращачите" вършат това, за което ще бъдат обвинени "гостите"!п.п. всичките ви масонски схеми са видни отдавна, и даже учениците от началните класове, си говорят за мурафетите ви и ви знаят всичките спатии за манипулация и управление на масите!НЕ ги владеете масите вече, да знайш!

12

Анонимен

преди 5 години

Не, никак не е изключено да е тероризъм при тези гости, които задръстиха Европа.

11

Само питам

преди 5 години

А ако е тероризъм , биха ли го обявили ? Надали . Това ще означава Гражданска война и изритването от страната не само на "извънземните" но и на голяма част от "политическия елит" включително и Макарон и баба му . В случая дори се замитат следи само и само да не излезе нещо "терористично" .Дори и Ислямска държава стой тихичко и дума не смее да каже , а не както при други подобни терористични актове бързаше да поздрави жертвалите се смелчаги за геройската им постъпка .Жалка работа .

10

Анонимен

преди 5 години

До 6Допустима възможност е тероризъм, макар че при него обикновено мишената са директно хората и техните страхове.--тероризъм е ... идеен , целящ "смяна на бога" в който се вярва...

9

Анонимен

преди 5 години

kanyтинските жълти жилетки го пАлнаха, за да генерират първичен, примитивен и пещерен тип кремълски "национализъм" /"патриотизъм"/, който "да сплоти" франсетата, те да кажат, че "ето на, врага не спи, репулкита е заплашена" и така да се генерира подкрепа за myтинската партийка на жан мари дьо сад, която пък има за задача да разбие ес отвътре, да го преформатира в посока - масква!същите подривни действия текат и в германия и италия! за бг отдавна е ясно, че е "вирус", т.е. троянски кон в ес

8

иконописец

преди 5 години

Отивам да пиша икони в Париж.

7

АНТИ

преди 5 години

Какво се случи в Нотр Дама ?!На скелето, пожарогаситли, що няма ?Сигурно, е застрахователна измама.Или пък, конспирация голяма.

6

Анонимен

преди 5 години

Тероризъм е! Лично Путин го запали маскиран като работник и после отлетя в неизвестна посока ама сигурно ще дойде и при нас.

5

Анонимен

преди 5 години

Допустима възможност е тероризъм, макар че при него обикновено мишената са директно хората и техните страхове. Умишлен акт в случая по-скоро би въздействал на вярващите и би се заиргал с техните емоции.

4

Шопо

преди 5 години

И да има тероризъм ще скрият ,за да няма расови безредици.

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Напомня ми на подпалването на Райхстага от нацистите...

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Тероризмът на този етап не върши работа на властта в Париж. Пробваха атентат, но това не спря протестите, защото част от исканията на протестиращите е именно да се промени емиграционната политика на Франция. Тероризмът не обединява, а разделя Франция на мюсюлмани и други. Виж един пожар на емблематична историческа сграда ще свърши повече работа. Тук виновни няма. Разделение няма. Всички са потресени. Е, нехристияните не чак толкова, но все пак. Макрон иска единение на нацията.

1

Анонимен

преди 5 години

Всъщност, явно това се целеше, обединение на народа.