50

До 42

преди 5 години

Не си спомням да са предавали процеса по телевизията, следователно не е бил публичен! Колко хора мислиш, че побира съдебната зала и колко са могли да станат преки свидетели на заседанието? Че то през омразния ви "комунизъм" е имало публични процеси. За справка - Хасково със смъртни присъди за обир на пощата пред цялата общественост в голяма зала, а сега при "демокрацията" всичко закрито!

49

Ха-ха

преди 5 години

ПР може и без присъда. Първо да го вкарат за 24-72 часа в ареста. После ако стигне до присъда сам ще иска да го пратят в Сливенския затвор :) До Въпрос

48

Ясно

преди 5 години

Щом червените *** хвалят някого, значи наистина е престъпник!

47

Влади

преди 5 години

Май има справедливост в БГ-съда, понякога...

46

Перко

преди 5 години

За да коментираш, бъди поне малко осведомен. Писането с главни букви няма да ти го коментирам, макар, че само то е достатъчно да ти претегля багажа :) Тия хубавици са подведени по чл. 302 от НК, който предвижда от 10 до 30 год. Все пак не им дадоха тавана. А трябваше!До БГ (ПРАВОСЪДИЕ)

45

Анонимен

преди 5 години

Иванчева трябва да я отделят от убийците и насилниците, защото с тази брутална присъда тя е опасна и за тях и за надзиратели!

44

Bad Company

преди 5 години

Фризьорката си беше проект на др. Кадиев. Да, да, същия! Сол Т***шунко на Дългия Инкасатор.Сега се е потопил като подводница "Трайдънт" и трепери селянката да не се разприказва с надеждата да отърве малко затвор. Че ще стане мазало........

43

Анонимен

преди 5 години

И да, от това което чухме, единственият за който има ясни доказателства уличаващи го в искане и получаване на подкуп е ДЮЛГЕРОВ! Той е говорил с Ваклин, той му е казвал суми, той е прибрал парите и КОМИСИОННА за него си. Само че Иванчева получава 20г за непотвърдено искане на подкуп, а Дюлгеров получава 12 за искане и получаване на подкуп. Къде е справедливостта? Няма. Съвсем определено НЯМА. Това е политическа присъда, също като на Народния съд. Не те харесват - куршум.

42

Въпрос

преди 5 години

Каква присъда трябва да получи бившия ПР на Иванчева ! Който вчера хулиганстваше в съда ? Питам България правова държава ли е ? Позволено ли е да се хулиганства в съда !

41

Анонимен

преди 5 години

Намериха компромат срещу съдията Хинов и го принуди ха да напише каквото искат Гешев и Цацаров!Ако го бяха оставили на собствената съвест присъдата щеше да е друга и щеше съвсем да лъсне некъдърността на прокуратурата!А и щеше да подпишат директно нови присъди срещу България в Страсбург! Но и това ще стане истината винаги излиза дори и да мине време!

40

Анонимен

преди 5 години

Моля обърнете внимание на изречението "защитата има 15-дневен срок да обжалва, съдията има 1 мес. срок, за да си напише мотивите". Т.е. е напълно достатъчно да ги напише за 16 дена, за да не може защитата да оспорва аргументирано. Моля също така да си представите вие да сте в ситуация, в която сте в специален съд, специален с това, че винаги отсъжда каквото прокуратурата поиска. Как ще се почуствате да чуете 20г? Не ми отговаряйте, знам че повечето тук сте на хранилка. Но и вашето време ще дойде

39

до 35

преди 5 години

Съответно Ваклин губи търпение и разказва историята на английските инвеститори.Те решават на информират прокуратурата и така се задейства следствието и цялата тая история.В крайна сметка Дюлгеров е в дъното на нещата,а на каките им идва като гръм от ясно небе.

38

до 35

преди 5 години

Напротив,процеса си беше повече от публичен,затова лаиците са разделени в мненията си.Прочети СРС-тата в нета и си направи изводите.Аз пък си направих следните: двете каки са били известни,че изнудват инвеститори в замяна на придвижване на строителни разрешения да строят детски площадки.Ваклин се познава с Дюлгеров като бивш кмет,и му предлага пари да задейства процедурата.Дюлгеров е видял шанс да го изнуди за мноого пари.И тъй като Дюлгеров е никой тогава,губи време да действа в кмеството.

37

учуден

преди 5 години

Вакльо,който дава подкуп,също носи наказателна отговорност.Другото е заговор с цацата да натопите двете жени.

36

АнонимеН

преди 5 години

НАЧИ УБИЙЦИТЕ ЧАКАТ ДО ПОСЛЕДНО ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ СЪДА)!!! А ПРИ ИВАНЧЕВА НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ И ВЕЧЕ Е В ЗАТВОРА :D ТОВА ДЕЛО СЕ ПРЕВЪРНА В ПЪЛНО ПОСМЕШИЩЕ И БЕЗЗАКОНИЕ!!!

35

запознат

преди 5 години

Режима Борисов коли и беси по подобие на неговия приятел Ердоган!

34

АнонимеН

преди 5 години

ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР Е ЕДНА МАРИОНЕТКА НА ВЛАСТТА!ПРЕСТЪПНИКА Е ВАКЛИН! ТОЙ Е ПРЕДЛОЖИЛ ПОДКУПА И ТОЙ ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА!ЩОМ ВАКЛИН НЕ В ЗАТВОРА И ИВАНЧЕВА НЕ ТРЯБВА ДА Е!

33

прокуратурата .....

преди 5 години

Президента нещо се умълча. Явно е много зает.Ако си признае че е взел апартамента евтинджос, как стават такива работи?Ако назове реална сума, трябва да доказва доходи. Пак кофти.А кой дава така, за нищо?

32

ДртПрч

преди 5 години

Е, поне сега щеимакой да им прави прическите на мацките в Сливенския.

31

Въпрос

преди 5 години

Защо процесът не беше публичен? Какво крият от обществото?