70

тя

преди 5 години

Най-после да приключи тая сага и да я последват всички като тия двете и ще видите как в хазната ще има повече пари за такива бедняци като нас !

69

Анонимен

преди 5 години

Още като създадоха този "Спецсъд" веднага ми изникнаха мрачни асоциации с така наречения "Фолксгерихтхоф" или "Народен Съд" на Адолф Хитлер.Създават го след атентата от 20-ти юли, с цел да осъдят атентаторите.Единствената разлика тук е, че още не са въвели смъртното наказание за политическите врагове на ГЕРБ. Но не е късно...

68

тя

преди 5 години

Толкова са щастливи , че отиват в затвора , те го очакваха и не са изненадани !

67

ПЕНКО

преди 5 години

ТОВА Е НАШАТА /СИРЕЧ И МОЯТА/ БЪЛГАРСКА ТЪПОТИЯ !!! ТА КЪДЕ ИЗЧАЗНА " ГРЕЙТ МОЗЪКА " НА ДАЛАВЕРАТА -ГОШКО-ГАЛОШКО- К А Д И Е В ??? КАК ПЪК ТОЙ НЯМА НИЩО ОБЩО С ИВИНЧЕВИЧЕВАТА - КМЕТЪЛ-МЕТЪЛ -ПОТРЕБИТЪЛ ?!?!?

66

Така е ..

преди 5 години

А как се е усмихнала милата. Марковски я е излъгал грозно.Това дело е огромен провал за него. Не е лошо да се пенсионира.Защитата на престъпници вече не върви.

65

Шенол

преди 5 години

Как същият този съд пусна Брендо под гаранция за да избяга, при все, че го искаха от Италия и Румъния, където има да лежи 30 г. за наркотици. Случайност????Кой е по- опасен за обществото Иванчева или Брендо?

64

Анонимен

преди 5 години

Скапан правосъдие, тотална липса на маниери, простотия и балканска заядливист! Уоу... Бая трудно го правите, човек да се гордее с това, че е роден тука...

63

Анонимен_777

преди 5 години

'Правосъдието' и службите в Бъл_Хария изведнъж проработиха се задействаха, проявявайки невиждана никога ефективност, обаче САМО за Иванчева и Петрова ??! Как досега никога нямаше достатъчно доказателства, свидетели, т.н. за да бъде осъден представител на властта, на орг. престъпност... Как не видяхме ЕДНА публична акция среЩу престъпници станали фолклор дори из медиите ??! Изведнъж системата проработи... и 'правосъдието' вЪзтърЖествУва а... ама само за случая Иванчева ??!

62

Сандо

преди 5 години

айде у канавката където и е мястото

61

Анонимен_777

преди 5 години

КОЙ в Бъл_Хария е лежал 20 години в затвора, след като дойде 'демокрацията'... КОЙ ??!Дори за убийци присъдите са доста по-снизходителни !!! КОЙ от властта е лежал за подкуп дори 5 години ??! ''Топлото'' беше главен участник в източването на публични средства за милиони от 'топлофиКсация', ...и КОЛКО време лежа ??!КОГА в Бъл_Хария някой от властта бе арестуван и то при зрелищна, невиждана акция за подкуп... а неспирно повтарят КОЛКО корумпирана страна сме ?!!

60

Анонимен

преди 5 години

Ваклин вместо да подаде иск в честния български съд за да му се придвижи най-накрая преписката звъни на спецпрокуратурата да му сготвят манджа с кмет. Що ли си мисля че цялата му преписка е гнила като строежите му?

59

косе босе

преди 5 години

Ааахахаха, наглите крадли си намериха майстора ... Уууудри, бай Гешев! Мачкай, бай Пламене!

58

XuTbp5bp

преди 5 години

Браво =)

57

Анонимен

преди 5 години

Цирка свърши, сега започват масовите строежи. Догодина всеки гербер с апартамент с тераса!

56

Анонимен

преди 5 години

Герберастка постановка, за да покажат, че независими хора не могат да попадат във властта. Иванчева може и евронепутат да стане и да наака герб в европарламента много яко

55

Анонимен

преди 5 години

Докога народът ще спи и ще ни управляват свинете-йоркширска порода.....

54

Вв

преди 5 години

Много ми е странна тезата, че "има и по зле от тях". До толкова ли свикнахте със свинщинат? А за тези дето ги имат за невинни.. иска им беше реакцията минути след ареста? Приличаха ли на шокирани или изненадани от огромната сума пари кеш? По реакцията на хората може да научиш много. И не , не съм от герб, мразя ги колкото тия двата вампира на снимката.

53

Анонимен

преди 5 години

До 38 и до очуденЯвно мисленето не е силната ви страна,как да е предлагал Ваклин след като е подал жалба,че го изнудват.Тъжна действителност тези двамата имат по -20-25 +показателно за IQ-то на шумкарските ***.

52

бай ганю

преди 5 години

а по високите етажи кога?

51

Aххх

преди 5 години

Няма такава присъда 20 год. тя е за убийства ,убиваш и 24г. си работник в затвора .А при тях е всичко постановка сетили се читателю.