140

Бомбислав

преди 5 години

Трябва специална полиция която да следи за кучета от опасни породи и такива без намордници. В държавния бюджет има голям излишък затова използвайте малко пари за полезни дейности, господа полиици.

139

Анонимен

преди 5 години

До Една българкаДо Един от СеверозападаЕвалаЕ такива българи сте и двамата.

138

Анонимен

преди 5 години

Дончев това,че от всички слугински медии махнахте темата за апартаментите не ви прави бели и добри.Апартаментчици с апартаментчици.

137

Един от Северозапада

преди 5 години

За 10 години успяхте да накарате народа пак да пожелае БСП, след като веднъж я свали от власт. Късно е да се замислите, къде грешите. Пътници сте. Но, ако по някакви причини Щатите и ЕС решат, че ще спечелите пак изборите-кого ще управлявате? Тук ще останат само пенсионери, ученици без право на глас, и вечно интегриращия се етнос.Кой ще ви плаща данъците? Убихте малките и средните, но това не е важно, важното е да сте стабилни и преднидими, и да вървят кохезионнните политики, каквото и да значи

136

Кругер

преди 5 години

ВЪН!

135

Бръм

преди 5 години

Егати PR-a

134

Анонимен

преди 5 години

АМА ТАКА Е СЛЕЗТЕ ДОЛУ ПРИ НАРОДА ДА ВИДИТЕ ИСТИНАТА В ЛИЦЕТО НА ЦЯЛАТА ВИ ПОЛИТИЧЕСКА КРАДЛИВА СИСТЕМА.БСП,ГЕРБ,ДПС,АТАКА,ВМРО.

133

Анонимен

преди 5 години

АЛООУ БСП И ГЕРБ СТИГА,СТОП,ОМРЪЗНАХТЕ НИ И ДВЕТЕ ПАРТИИ СИ ИЗКАРАХТЕ РУСКИТЕ КРАДЛИВИ РУБАШКИ И ДВЕТЕ ПАРТИИ СТЕ СРАМ ЗА НАРОДА!!!!!!РАЗБРАХМЕ,ЧЕ ПО-КРАДЛИВИ ОТ ВАС НЯМА,КОИ АПАРТАМЕНТИ,КОИ ХОТЕЛИ,КОИ ТЕЦОВЕ,ПРИСТАНИЩА,ТЕХНОИМПЕКСИ И ПОДОБНИ.....ЗА СТОТИЦИ МИЛИАРДИ!!!!

132

Ужас

преди 5 години

Министър-председателя ни е ***, а пък тези около него крадливи. Ужас.

131

Пфу..да..ви..

преди 5 години

Как няма да ти искат оставката, бе?! Вие, герберастите не може да заспите, ако не сте откраднали нещо през деня. Крадете повече и от ромите. Пфу....

130

Чиновник

преди 5 години

До КрайТи не гледай колко пари изкарват другите, а се хвани да бачкаш, за да изкарваш пари и ти. Наготово никой няма да ти даде.

129

Анонимен

преди 5 години

Оставка лицемери крадливи!

128

Така е

преди 5 години

Дончев, хората гласуваха за вас за да не крадете, а се нагушихте с крадени луксозни имоти. Оказахте се, че сте големи лъжци и крадци.

127

Стратег

преди 5 години

Дончев, вие философите правите трудно, най-простите неща в живота. Размишления, емоции, драматизъм във философията. Ние знаем, че всичко това, ти го правиш добре, дори много добре. Но това, което различава дървнеите философи от истинскте философи е, че истинските философи, не правят живота сложен. Направи най-простото нещо в живота: Подай си Оставката!

126

от БСП

преди 5 години

Няколко пъти не ни достигаше малко за да управляваме, но пък се гушкахме с нашите братя по религия от ДПС. БСП+ДПС е най-добрата комбинация ураааааааааа само БЕСЕПЕЕЕЕЕ

125

ГЕРБ

преди 5 години

Приемаме мнение от българи, но не и от бесепари.

124

Анонимен

преди 5 години

Дончев, ко речи, ко?! Ако ш'си одиш, оди си, душо нежна, само не се праи на народен мъченик! Бацето ни стига.

123

Анонимен

преди 5 години

Нали ББ подаде оставака бе !!!Защо не поехте управление тогава,предложиви се !?

122

Анонимен

преди 5 години

Министръ-претседателя Луканов,шеф на Мултигруп управлява България с БСП и трупа милиарди ,Румен Овчаров( БСП) -милиардер след енергийните си премеждия в управлениети,Румен Петков-милионер,Ковашки -половината ТЕЦ-ове в момента негови...Нинова собственик на ЗАВОД ! Те са крадците !!

121

Край

преди 5 години

Философ по образование - дървен по призвание. Готов беше и финансов министър да стане в едно проекто-правителство на ББ.От 2 г. никой не го знае какво работи като вицепремиер. Намаляваше административната тежест - е намали я!!!Хубави пари изкарва за нищоможенето си и нищоправенето си.