180

Анонимен

преди 5 години

...Видял съм всичко...Нямам коментар!

179

Анонимен

преди 5 години

Тоислава Дончев да не се прави на луд, ами да каже колко открадна от НДК заедно с Мирослав Боршош!!!

178

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко години присъствах на откриването на един музей В Черноморец. Дончев беше от почетните гости. Рейзи и свитата му само където не облизаха обувките на Дончев. Такова подлизурство не бях виждала и от най-големите подмазвачки в основното училище.

177

МНЕНИЕ

преди 5 години

Дончев явно се е срещал с *избиратели* предлагащи Подкуп в Кеш , те не викат Оставка - казват Колко си Хубав , Колко си Красив и Умен .Предлагат да му дадат едни няколко Милиона Долара на Сайшелите - в замяна на Закон Гласуван в Народното Събрание . Мога и да бъркам , но всички знаем че Депутатите ходят на Работа за да ограбят България и Българите с Лобисти Закони .

176

Така де

преди 5 години

Дончев, хората гласуваха за вас за да не крадете, а вие се нагушихте с крадени луксозни имоти. Оказахте се, че сте големи лъжци и крадци. Отврат.

175

Анонимен

преди 5 години

" Тонка"..Забавлявай се някъде другаде бе дечо! -:) Стига с глупостите си!

174

българин

преди 5 години

До просото...Наистина не правиш разлика от ЕС и НАТО! Това са 2 несъвместими организации! ЕС си е наша Европейска организация и съюз! И всички държави в Европа.Трябва да членуват в ЕС!!! Що се отнася до НАТО обаче. То си е АМЕРИКАНСКО ЗВЕНО. Дерибействащо в ЕВРОПА и не само тук!Срам и позор е за Европа като континент.Друг такъв да я "пази" ! Европейска армия ни е нужна на Европа! За самозащита! Америка чрез своето НАТО..Никого не пази! ТЯ КОНТРОЛИРА ПО ТОЗИ НАЧИН ЕВРОПА и я манипулира!Мислете!!

173

Коментатор

преди 5 години

Колкото пъти чуя това момче, толкова пъти си казвам, че той не е от нашите ширини. Борисов с избора на Дончев бие в десятката, така те са страхотен тандем - българо-европейски профил. Не мога да го обясня с по-прости думи, само знам, че острият ум, интелигентността, начетеността на Дончев са наш плюс, да е жив и здрав.

172

Зук Кан

преди 5 години

ОСТАВКАААААААААА!!!!!

171

антрополог

преди 5 години

Абе всички ли в ГРОБ са с някакви странни и асиметрични форми на главата?

170

Демократ

преди 5 години

Призивите за оставка е рекция на хората за некадърното уптавление на ГЕРБ. Нека в Габрово отиде ББ и чуе с ушите си гласа на възмутените българи.

169

Анонимен

преди 5 години

нищо , просто в един момент се помисли за богоизбран като другите от върхушката , а това ,че са те искали в Европа - перефразираш , истината е , такива като Труск, Барозу, Юнкер са на принципа "гарван , гарвану , око не вади" та се опитват да се обкръжат с верноподаници като теб , Габриел , Майдел ... а истинските политици в Европа отдавна са ви преценили и това е причината да има Орбан , поляците , Брекзит,с политици като теб Европа закъсва , а Нотр Дам е само предупреждение

168

БАБА КУНА

преди 5 години

ДОНЧЕВ ПРОБЛЕМА ТИ Е ЧЕ СИ ОТ ПАРТИЯТА НА КРАДЦИТЕ И ЩЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ И ДА ТЕ НАРИТАТ ОТ МЕКОТО КРЕСЛО !!!

167

Койчо

преди 5 години

Тома прави като баце където има протест и той почва да бега ама много силно от страх

166

Торанага

преди 5 години

Радва се Тома Неверни че само са му крещяли, а не са го набили. "Приземяване, приземяване..." викаше бай Тошо едно време.

165

ПроСоТо

преди 5 години

До българинкогато изтрезнееш,или те пусне тревата,обади ми се!а когато някъде прочетеш,че съм написал "руснаците са лоши и бедни",просто дай айбана си-ще ти пратя някой лев да се лекуваш!

164

Пачино

преди 5 години

Томи Бой ще наследи бат Бойко на престола некой ден и ще ни направи 55-я щат на САЩ.

163

българин

преди 5 години

Просо ли си слънчоглед ли си не знам.Но знам че я имаш 20 я не.Но пък не пропускаш да ни говориш за ЕС и НАТО..И как руснаците били много "лоши и бедни"! -:) Аз ще те попитам само едно нещо.Правиш ли разлика. С какво СЕ различават ЕС и НАТО? Ооооо имат различия..И то от небето до земята..Та? -:)

162

ПроСоТо

преди 5 години

До Анонимен"бесепарите-тръмписти" дори и да дойдат на власт,НЯМА КАК да откъснат България от ЕС!За сега НИКОЙ не може да направи това!...То може да стане единствено с кръвопролития,но...ДА НЕ ДАВА Господ!!!!!!Трагедията ни е,че така и не можахме НИЕ-ХОРАТА, да организираме битието си.Поради мекушавост,или престъпна незаинтересованост, се оставихме ( и продължаваме!!!) да се оставяме в ръцете на продажни елементи,наричани някога "еничери"..

161

българин

преди 5 години

ФИГУРАНТ!