7

Анонимен

преди 5 години

Time: Учители даряват кръв, продават дрехите си учителите в САЩ на прага на бедността.

6

Капиталист

преди 5 години

Виновни са комунистите които смачкаха жестоко учителската професия, требе да ни дойдат капиталисти които да въздигнат на пиедестал учителската професия, при капитализма учителската професия е издигната на пиедестал и учителите капиталисти зимат по 10 хил евро заплати!

5

Анонимен

преди 5 години

Нормално е. Люксембург е страна която не произвежда нищо, няма абсолютно никаква икономика и има 7 трилиона дълг, 6300% от БВП, България има около 66% дълг спрямо БВП, значи около 100 пъти повече % имат люксембуржоата. На калпак им се падат по 11 милиона долара дълг, и ние ако вземем за 7 милиона по 11 миона дълг това са около 75 трилиона заеми и при нас заплатите ще станат по 10-15 хил евро. Нормално е.

4

Анонимен

преди 5 години

Учителската професия (една от най-великите и отговорни за Обществото) бе брутално стъпкана и смазана от сталинисткия режим по време на съветската окупация у нас!И оттогава все надолу и надолу, та до ден днешен!

3

Анонимен

преди 5 години

Европа е на две скорости , а Бокич е включил задна на България.

2

Анонимен

преди 5 години

То остава в европейската перачница за пари заплатите да не са най-високите.Дори фирмите на Цветан Василев и сие бяха регистрирани там.

1

Анонимен

преди 5 години

Ами нормално, в Люксембург руски ботуш не е стъпвал.