27

овчи мозъци

преди 5 години

До Анонименкое от задължителните неща е във ваша полза !?ако училището беше във ваша полза едва ли щеше да е задължителноучителите са необходими за да зомбират децата ни - за това държавата ги пази като докторската мафия например и като полицаите и пр. репресивни структури

26

Гошо

преди 5 години

Темата пак се подхвана.През 1933-агроном 4500 лева,месечноучител 4250 лева месечно,пържола 5.00 лева в заведение,кюфте,кебапче-1 лев,бутилка вино 12 лева ,за в къщи 8 лева.Ами хора,през 1933 година, тези хора са имали необходимите средства да образоват,възпитават,живеят и почиват.Да работят и създават деца.Днес строим асансьори,магистрали,метро,а градовете и селата ни пустеят.Избираме евродепутати,а никой нито разбра,нито чу че имаме такива.Къде е Киро на кирия,ама е затънал В КОРУПЦИЯ ДО ШИЯ!

25

Анонимен

преди 5 години

Айде пак.Руския развален грамофон пак взе да пелтечи как българите миели улиците в Германия.Що не си заминал за умрялата любима русия бе ***?

24

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРазправяш колко хубаво било в Азия, а си изпратил децата си в провалената америка.Странна птица си.

23

Анонимен

преди 5 години

3 милиона българи мият улиците в ЕС и слугуват за мизерно заплащане.

22

Резняците

преди 5 години

запалиха катедралата Нотърдам в Париж !гледайте ютюб

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен26А деца има ли?Щом няма деца, кому са нужни учителите?Ето виждаш ли? елементарни неща не можеш да осмислиш.Как да ти повярвам, че можеш да научиш някого на нещо?

20

Анонимен

преди 5 години

До АНТИКога заминаваш за Азия?

19

Анонимен

преди 5 години

Такъв е пазарът на труда, невидимата ръка на пазара най-добре определя и регулира заплатите. Работникът е стока на пазара на труда и щом една стока не се търси значи и цената и пада. Ако са им ниски заплатите на учителите да се преквалифицират, на пазара на труда няма нужда от учители, каква печалба може да донесе един учител, никой не търси учители.

18

кой ли

преди 5 години

Информацията е или невярна, или подвеждаща. Работя като финансов консултант на мениджърска позиция в Люксембург за огромна корпорация и годишната ми заплата е под 100К евро годишно.

17

АНТИ

преди 5 години

Капитализма се провали.Китайския модел, му разказа играта.А пък виетнамците - на щатския империализъм.Европа и Америка губят = Азия печели.

16

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДългът е 7 трилиона, БВП 6,7 милиарда. Няма 77 трилиона БВП на Люксембург, 80 трилиона е БВП на целия свят, а Люксембург не произвежда нищо, няма никаква икономака.

15

виновен е Хитлер

преди 5 години

Вместо да им изкара очи на богатите евреи,им изписа вежди, като те избягаха в САЩ !!

14

факт

преди 5 години

И тези заплати са много за нашите учители,погледнете какъв бардак е в училищата и какви неграмотни хора излизат от училищата.....

13

Капиталист

преди 5 години

Социализмът при който всеки си работеше каквото му харесва е неефективна система, социализма се провали. При капитализма заплатите се определят от пазара на труда, а не от това което ти харесва, само умните и гъвкавите успяват при капитализма на пазара на труда, а учителите като са некадърници нека си взимат ниските заплати, могат да се преквалифицира и да работят нещо криейтив дизайн, фризьори да зимат от бакшиши, нещо фешът или просто визажист или мейкъп артист, но учителите са мързеливи.

12

Анонимен

преди 5 години

САЩ са най-големият производител на петрол в света а в същото време над 50 милиона американци гладуват.

11

Анонимен

преди 5 години

Така е при демокрацията и пазарната икономика - бедност и мизерия и не само за учителите. Това е реалността.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9Еххх, поредното доказателство че социалистите са най-лъжливото племе пръквало се някога на земята!Дълг 14 трлн долараБВП 77 трлн долараДълг/БВП 23%Нещо да добавиш, матрошке куха?Освен че в Люксембург такива като тебе не виреят!

9

fake news

преди 5 години

До Анонимен 11ммда. техните са само 35-42000 на година, което е реално бедност зависи къде живеят! ама ти се радвай на българските високи заплати :)

8

АНТИ

преди 5 години

Я кажи ми облаче ле бяло,как си над бегето оцеляло.Бойко данък, как не ти е сложил ?Облаците с такси да обложи !И да гледат Западни Балкани.Апартаметн лукс, няма да остане.Дойдат ли там, гербави другари,ще окрадат, де каквото сварят.Облаче ле, скъп приятел мили,вече да живея нямам сили.От фалшивата ни диктатура,на кумaниска номенклатура.