33

Реджеп

преди 5 години

Лютви, на български съд не разчитам, теб Аллах ще те накаже!

32

Анонимен

преди 5 години

Местан е политик. Политиците се самозабравят. Няма да е първият нито последният случай на политик извършил катастрофа, който наглее. Местан освен че е интилигетен е изключително нагъл.

31

Анонимен

преди 5 години

поредният случай,в който ще се убедим дали в България има безпристрастно Следствие и Съдилища.аз залагам на това,че в затвор няма да влезе !

30

Анонимен

преди 5 години

Ако все още беше в ДПС-то щеше да го вози шофьор и охрана и в очите на слепците щеше да е невинен. Защо ли. Защото тях закон ги не лови.

29

Анонимен

преди 5 години

Да бе бил карал със 180, то ако е карал със 180 въобще нямаше да има живи

28

1213

преди 5 години

Бях склонен в началото да кажа че и другия шофьор има някаква вина, но си направете труда да отворите Googlemaps и ще видите че видимостта е повече от 500 метра, също така има единствено знак за забрана за изпреварване, а не ограничение от 50 или 60 км заради т образно кръстовище. Така че местанчо просто е решил че ще успее да мине преди бмв-то....

27

Анонимен

преди 5 години

Кой кого е блъсанал ? Местан - беемвеето - или беемвето - Местан? Местан -Беемвеето. колаката отхвърчала ли е на 50 метра. Какви са тези басни, че Местан е спрял, така отхвърчат коли, след като са блъснати. Свидетелят е един еничарин, платили са му. защо не покажат камерите, кой кого е блъснал? нали навсякъде има дронове и сателити СТрах ги е нали?

26

Анонимен

преди 5 години

Местан е интелигентен мъж и не би убил никой. Също като Московски.Апропо, какво стана с Московски - него осъдихте ли го.Или той е от вашите и е недосегаем.

25

loves2drive

преди 5 години

Никъде не пише дали бебето е било в столче. Би трябвало да е сложено на задната седалка обърнато назад. Не знам кой е виновен, ама хора, обезопасявайте децата в колата!!!

24

глей ко стаа

преди 5 години

Такъв онакъв Местан ще го защитят,защото е от ТЯХ!

23

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че ще изкарат Местан виновен. Все пак да не забравяме че Кривосъдието се командва от ГЕРБ, а пък Цацаров е лично избран от Борисов.Освен това Цветанов има много да си връща на Местан, за дето го изобличи преди години.

22

Анонимен

преди 5 години

Нищо не става от Лютвито, обаче се заел с политика. Цял живот е бил на държавна хранилка, сменял е господарите като носни кърпички, а ние чакаме да ни оправят подобни продажници. Затова сме на това дередже. Лютви, аз ако съм на тебе няма да мога да живея с тези грехове, предателство към Родина и убийство. Обеси се...

21

Експеркс

преди 5 години

Начи, сичко е точно. Чистоглед съм. Тука един със силно положение и фиуууу, подмина се.

20

Анонимен

преди 5 години

Местан защо не е спрял на път който предимството не е негово? влиза на Т образно кърсовище, откъм ляв завой с висока скорост. Няма значение как се движи другията - ТОЙ Е С ПРЕДИМСТВО.

19

Фаши

преди 5 години

Мамина журналистка! Ти знаеш ли как се изготвя авто - техническа експертиза? Да ти кажа - не става бързо! И въпроса по задържането на този корифей на продажната ни политика, не ти е ясен! За колко последно е задържан? Като не са изтекли 24-те часа по ЗМВР. Пишите си нещо, по оная си работа!

18

Анонимен

преди 5 години

Необразованият турчин с БМВ е виновен. Той е карал като л уд.Местан е спрял на знака СТОП, просто малко е избързал с тръгването,но ако онзи е карал със съобразена скорост, това нямаше да се случи.

17

Анонимен

преди 5 години

Мустафата знае ли,какво са 180-200 км/ч.?

16

Анонимен

преди 5 години

Истината е в първите минути на разследването!После почва криене, замазване и кошаревски свидетели!

15

Анонимен

преди 5 години

Това е просто един опит за сплашване на Местан.Защото той знае много и отвори ли си устата, Тиквата е аут.

14

Анонимен

преди 5 години

до 9 - ако те блъснат със сериозната скорост ПАК ще отхвърчиш. Местан е карал ЛИМУЗИНА, предназначена да няма драскотини по нея.. Именно той нанася удара.