53

технически

преди 5 години

точно на тази отсечка не мога да си представя как "другият" шофьор е карал със поне 180... друг свидетел може да каже ,че е карано със 308, те да не са радари ?!

52

някой си

преди 5 години

Въпросът е не дали е виновен, а колко години да лежи в затвора! Журналиста нещо се е объркал.Сигурно е без да иска?

51

Анонимен

преди 5 години

Как така няма виновен кой се е движел по път с предимство и кой е искочил на този път без да спре. Десетки пъти ми се е случвало да ми искачат от третокласни пътища без да се огледат без да дадат предимство. Само бързата ми реакция и късмета че в насрещното нямаше автомобили избягвах удара. Това го правят тези които са си купили книжките и не познават знаците. Мислят си че всички са длъжни да им спрат и да ги пропуснат. В този случай изненадата за водача с предимство е била голяма. Не очаквана.

50

Анонимен

преди 5 години

До46. И аз съм бил млад, луд и неделен шофьор. И е точно така. Карах спортно. И ги знам тия работи. Тогава нямаше задължителни къси светлини.Сега съм стар и карам внимателно. И като профучи некой неделен млад водач без светлини. Ми се изправя косата

49

Loyko

преди 5 години

В нормалните държави винаги има споделена вина. Всеки пази всеки..Ама комплексирания българин как да го разбере това.Не защитавам никого...само казвам и е хубаво да се знае.

48

Анонимен

преди 5 години

"...дали беше 180 км/ч, дали ли беше 200 км/ч..." ...свидетел на катастрофата !!!Дъждът, асфалта, мантинелата...манипулациите вече текат по познатите схеми !

47

Анонимен

преди 5 години

Две коли се удрят. Едната се търкаля 50 метра. А на Местан файтона само посмачкана в единия ъгъл.

46

Анонимен

преди 5 години

ситуацията ще се наМести

45

Калашников

преди 5 години

Няма да е виновен. Не се надявайте.. пак ще ни изработят. След 6 месеца ще кажат, че е невинен, и ще препсуваме 2 пъти и това е .. така е вече 30 години, и номера все още минава.

44

Анонимен

преди 5 години

Да бе бил карал със 180-200, айде малко по сериозно, нали ако е ударил Местан не със 180, а със 120 Местан вече да е на оня свят

43

Анонимен

преди 5 години

Не се вълнувайте много. Няма да има ефективна присъда. Ще бъде осъден условно, защото му е за първи път! Ще изплати и кръвнина, а *** този има пари, така че без вълнения! БЪЛГАРСКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, ПИСАНО ОТ АДВОКАТИ, ако ме разбирате какво искам да кажа.

42

Анонимен

преди 5 години

Абе какъв свидетел!? Той е съпартиец на Местан, от ДОСТ. Били са на гости на техен приятел, собственик на рибовъдно стопанство. Бил се огледал първо наляво, после надясно. Хм, как е видял това, като колата на Местан е с тъмни стъкла. Много ясно, че свидетелят ще подкрепя казаното от лидера си.

41

И как ги измери...?!

преди 5 години

Да бе да...180~200....то това да не е самолет тая кола бе...и на всичкото отгоре човека трябва да е бил луд да кара малките си деца и жена си с тая скорост

40

МЕСТАН - УБИЕЦ

преди 5 години

ДОЛУ ДПС! ДОЛУ ДОСТ! гласувайте срещу етническите партии.

39

Анонимен

преди 5 години

голямо шикалкавене ще падне,странно е защо никой от пострадалото семейство не дава изявление... май ще има едни мръсни пари...

38

Анонимен

преди 5 години

ако мъжът е карал със 180 километра в час, и местан е успял да ИЗБЪРЗА, пита се в заданието, с колко километра се е движел на Т-образното, кръстовище без предимство - с 200?

37

кошаревеца

преди 5 години

Още в първите минути беше казано,че не е спрял на стопа!Сега пълно мълчание по въпроса!

36

Анонимен

преди 5 години

Плевневиле извърши катастрофа, Павел Чернев също, бащата на Радем също... също и ред други....всичко се покри. Защо мислите че не важи и за Местан?

35

реалист

преди 5 години

А проверка за алкохол?Този нагъл селски даскал редовно обикаля кръчмите в региона.Въобще не е спрял , а съпартиеца лъже като дъртг...н.Разклона за Загорци е на високо ,има видимост и вината е изцяло на щатния турски агент.Сега ще дадат едни пари на другия резльо и ще потулят случая.В този регион българските закони не важат.Виждал съм униформени да пият в крайпътните заведения и да си тръгват пияни със служебните коли.Повечето дори не говорят български.

34

Анонимен

преди 5 години

Единия карал като луд, другия МАЛКО ИЗБЪРЗАЛ! Ужас! А бе Вие големи и зрели хора ли сте? Какви са тия *** обяснения. Обяснения, според умствения багаж!