34

Анонимен

преди 5 години

Ш о.п.а.р *** дума ли е?

33

Анонимен

преди 5 години

Този *** на снимката приоритетно е напълнил гушката.

32

тя

преди 5 години

Защитава ги , защото и той е един от тях !

31

Анонимен

преди 5 години

Гърневски винаги говори, като че ли е изял едно гърне с боб.

30

До 22

преди 5 години

Като ви гледам интелекта,еле па тоя на Гърневски(50IQ,я има,я няма)такъв смях ме напушва.А ако продължа със списъка на "високо интелигентните"герберуги,страницата няма да ми стигне.

29

V

преди 5 години

Нацистите се колебаят между Румъния и Сърбия .България и Турция въобще не са у сметките ;) На германеца като му кажеш ,,българин,, и си представя ром ;) Да не говорим за многото изгонени от герб немски фирми .Ама не бойти са .Тия като построят фабриката в Румъния или Сърбия веднага ще пуснат обяви за работа и в България .Тия няколко държави не им стигат да си намерят хора :))) Така че няма голямо значение.Ние като подизпълнители да се наврем ,работниците поне ще са добре ;)

28

Анонимен

преди 5 години

Първи приоритет-да откраднем колкото може повече от еврофондовете и от бюджета.Втори приоритет-да си уредим роднините,кумците и приятелите с обществени поръчки за милиони и милиарди,а те ще ни се отблагодарят подобаващо.Трети приоритет-Да си купим повечето медии,за да си живеем в комфортна среда.Четвърти приоритет-Да си обгрижваме някои слоеве от населението,за да има кой да гласува за нас.Пети приоритет-Да се напълним с имоти на ниски цени,за да не обяснявамне от къде са ни милионите.Това е

27

Герберастки крадец

преди 5 години

Като го гледам този дебелак и ми се повръща.

26

Дед Хасан

преди 5 години

От къде дойде Спас Гърневски? На времето е писал поеми за БКП.Сега е с ГЕРБ. Както казва героят на Алеко: "Ако имам някое гайле с тая работа то е кого ще изберат и кой колко ще се задържи на власт" и т.н.

25

Анонимен

преди 5 години

До КолчоПРАВ СТЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ!

24

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Още 2-3 да има такива като Гърменски да...гърмят тук-таме за ГЕРБ и Боко ша...победи.Чакаме го и в Кривунделово да...прогърми.

23

гербисто-патриот

преди 5 години

Браво на нашия партиен елит за вчерашното отлично представяне на европейската ни платноформа. Да видят хората, че ние сме тези които могат да ги оправят на евро равнище, че ние имаме капацитета на Мария Габриелова и *** Майделова. Дори и самия Бойко Борисов дойде накрая да ни почете със светлото си присъствие. От СДС не дойдоха, но поне дадоха емблемата им да им лепнем и да види народа че имаме и СДС, освен че имаме и Воля, разбира се.

22

Анонимен

преди 5 години

Листа на ГЕРБ1. Цветан Цветанов2. Цецка Цачева3. Ивайло Московски4. Лиляна Павлова5. Росен Плевнелиев-Банов6. Пламен Георгиев7. Делян Добрев8-17 роднини на горните

21

Анонимен

преди 5 години

В типичната тоталитарна партия ГЕРБ всичко е в мъгла и се решава еднолично, и ли в случая - двулично :D

20

до винету

преди 5 години

Никога не съм гласувал за БСП, но заради такива отвратяги като теб и Гърневски доста се замислям дали да не го направя.

19

Анонимен

преди 5 години

стават все по-жалки герберунгелите :D

18

Анонимен

преди 5 години

Този е един от гербаджийските матросовци. Заедно с Биков и Антон Тодоров са в дружинка - тримата от запаса.

17

Анонимен

преди 5 години

Спас Гърлевски, след Ода за Георги Димитров е време да напишеш Ода за Бойко Борисов.

16

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Приоритет искам още да лапам

15

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

до винетуКакво мнозинство сте бе, герберски мръши ?Мнозинство сте с платените ромски гласове и фалшификациите на Цветанов.Целият народ мрази ГЕРБ !