54

БЪЛГАРКА

преди 5 години

КОНКТРУКТИВНИЯТ ,УГОЕН ГЪРНЕВСКИ ЗАБРАВИ ЗА ПОЕМИТЕ,КОИТО ПИШЕШЕ ЗА БКП.ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ СА В АМНЕЗИЯ,2/3 СА БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП,МУТРИ И КАКВО ОЩЕ.НОВИЯТ МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО Е КАТО МУХА Л....СКАЧАЛА ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ ,ПОНЕ ДА БЕШЕ ЗАВЪРШИЛ ПРАВО В СУ ,СЪЩИЯ КАТО Ц.ЦАЧЕВА И Д. АТАНАСОВА-ГОЛЕМИ ЮРИСТИ!ВЕЛИКИ СА В ГЕРБ-БОЙКО ИМ ПРЕДСТАВИ ЛИСТА ЗА ЕВРОВОТА ,РЪКОПЛЯСКАНЕ И ХАЙДЕ НА ЧЕРЕШАТА.ТАКИВА ГЬОН СУРАТИ НЕ Е ИМАЛО И В СОЦА.

53

Анонимен

преди 5 години

***, къде ги видя тези интелигенти в ГЕРБ.Саемият велик вожд Винету си призна: - Аз съм *** и вие сте прости и затова се разбираме и гласувате за мен.

52

Анонимен

преди 5 години

Този угоеният тлъстак Гърневски много ни забавлява. Безполезен и ненужен индивид,

51

A

преди 5 години

"ние от ГЕРБ от своя страна представихме своите приоритети и то на изключително високо ниво" Приоритети - преди крадяха на ниско ниво, сега ще крадат на изключително високо ниво. горко на б. народ.

50

Анонимен

преди 5 години

за какви заплати и пенсии говори тоя...че били увеличени т. н. глупости...та нали точно затова народа ще разкара ГРОБ...именно ,защото сме най-бедната държава в Европа и великата "заслуга" за това е на гробокопача ГРОБ

49

Да де

преди 5 години

Простият *** Борисов е водач на хищна група за кражби от народа.

48

Гербераст-крадец

преди 5 години

Когато видя охранените герберастки Спас Гърневски и Александър Йорданов и ми се повръща.

47

Анонимен

преди 5 години

От ренегат какво да очакваш?

46

Наглост

преди 5 години

Пред грабежите в огромни размери на ГЕРБ, пред безмерната им наглост, пред безграничната им простотия - негативите на всички останали просто бледнеят!

45

Божидар

преди 5 години

Спасчо е точно като заклет комунист който брани партията и плюе и клепа всичко останало. Манталитета му ок годините в БКП не е мръднал и на микрон.

44

Любопитен

преди 5 години

След като цените са се увеличили двойно,двойното увеличение на доходите успех ли е?

43

Анонимен

преди 5 години

Тоя дебелак не беше в миналоно от БКП?

42

Анонимен

преди 5 години

Геит е скандал,скандално как се уреждат за апартаменти,имоти,участъци терени,дворове,къщи,че промишлено-индустрални зони след кат нямат необходимия капитал в финансови средства изискван как по държавна данъчна оценка така и пазарна такава предложени как оферта в едно,кат данъчната е реално изчислена по правила,които се знаят какво включват от оторизираните органи за туй как за периодите на събитията така те в тях,а не щот експеримент с правилата от власт да правят щот развитието се следи пазарно

41

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха, мерси за анекдота

40

Потресаващо

преди 5 години

И нито дума не казва за герберастките кражби, корупция и простотия. Герберастите окрадоха народа и си накупиха луксозни имоти. Ай сиктир бе дебелако гнусен.

39

Анонимен

преди 5 години

Хора, смятат ни замалоумни.

38

Само ръси г'луп

преди 5 години

Вярно е, че Тома Биков е главният лаладжия на ГЕРБ, но той поне се мъчи да докара някакво правдоподобие на приказките си. Докато този образ, Спас Гърневси го бива само да ръси г'лупости.А това, че в ГЕРБ всички гласуват както им каже Бойко, се знае отдавна. Скандали няма, но това само показва, че авторитарността, а не партийната демокрация е водеща за гербаджиите.

37

Анонимен

преди 5 години

Листата на БКП/бсп:Елена Йончева-злобаркатаЦола Другойчева Велислава ДъреваФедотовЧепига МишковИво Христов-русофилаИво Христов-българофоба

36

Поговорка

преди 5 години

Те ти булка Спасовден.

35

Ганчо

преди 5 години

Този изобщо не е в час. Какви евродепутати????? Това са връзкари на хранилка с много пари, а вие балъците ходете да гласувате. Тези така ще ви забравят след изборите, че свят ще ви се извива. Сега ще говорят милно и жално само да ги изберат. Не виждате ли, че на избираемите места са само връзкари.