21

Тази неувереност?

преди 3 години

До Надя: Неувереност в какво? Стратегическата задача на БСП е да прати ГЕРБ в опозиция и това, когато се случи, ще бъде добре за България. Не че БСП са обязателно по-добри, но когато една партия се задържи твърде дълго на власт, тези, които са избрани за да защитават обществения интерес се научават твърде добре да го използват за лично облагодетелстване. Време е гербаджиите да си ходят. Много им станаха далаверите.Но за редене на листите при тях много дискусии няма. Каквото каже Бойко - това е.

20

Надя

преди 3 години

Не наблюдаваме последователност в действията им.Нещо между комедия и пародия е жанра,който можем да дадем като определение на цялата им политика в последните месеци.Би трябвало тази неувереност да им донесе негативи.

19

Зойн

преди 3 години

Гласувай за ГЕРБ да си купят евтини апартаменти а български народ да мизерства ? хубаво ама българско ???

18

Анонимен

преди 3 години

Призовавам ГЕРБ, ако държат на Станишев, да гласуват с бюлетината НА БСП И да ползват преференция! Предварително благодарим!

17

Бсп са гадове

преди 3 години

Ами на изборите ще видиш поредният крах на бесепарите. А колко *** (*** е ***), ще го пиша - хиляди, и няма да престана. Защото БСП са подли гадове, които си служат с подли прийоми, и това трябва да се припомня постоянно.

16

Байфидан

преди 3 години

До 14 червен анонимник. Глу.пак, 90% от това, което си написал не е вярно. Тези неща се доказват, галошш, а не са меродавни, само защото един невзрачен анономник ги е написал в някакъв сайт.

15

Анонимен

преди 3 години

какво се случва е видно, борба за брюкселска заплата и, кой на кой да се подмаже - та да намаже! абе шумкарска му работа!!!

14

АнонимеН

преди 3 години

ЗАБРАВИХ, ЧЕ Я ИМА ТАЯ СМРЪДЛИВА ПРЕФЕРЕНЦИЯ!!!ОФФ!! СТАНИШЕВ ЩЕ Е ПАК ЕВРОДЕПУТАТ МНОГО ЖАЛКО!ПРЕФЕРЕНЦИЯТА ПРЕНАРЕЖДА СПИСЪКА КАКТО СИ ИСКА ОТ ПОСЛЕДЕН В СПИСЪКА СТАВАШ ПЪРВИ!

13

Анонимен

преди 3 години

Хаос, крадене, некадърност, масови протести и гонене от властта...като добавим и сомозапалванията, и ритуалните семейни самоубийства, "ало Ваньо", "ало банов съм", банки, тефтерчета, асансьори, саниране, своге, спецове, страсбургски съд, небостъргачи, перачи и разни калинки картината на съвременна България става трагична... Кой е виновен, Байфидане?

12

Анонимен

преди 3 години

В БСП стават много неща, има движение и полемика! Но в ГЕРБ нищо не става, както винаги! Там е : строй се, преброй се и гласуване в духа на добрата , стара традиция - 100% единодушни като войници. Тази пиеса я играехме преди 40г.

11

На изборите ще видим

преди 3 години

До Бсп са гадове: Жалък *** си ти. Колко *** ще го копи-пействаш това? А междувременно далаверата на Бойко-Цецовата дружинка им върви съвсем добре.Добре е че са включили Станишев (за да не кажат че БСП е против ПЕС) но дали наистина ще стане евродепутат ще видим. Последната дума имат избирателите и листата може да се пренареди при гласуването на изборите. Ще е шамар точно от избирателите, не от Корнелия Нинова.

10

Байфидан

преди 3 години

До червения анонимник 5. Глу.пости си написал. Ти кой набор си? Явно си малък или може би изкуфял червен симпатизант щом не знаеш какво значи управление на БСП. Хаос, крадене, некадърност, масови протести и гонене от властта. И това винаги.

9

Бсп са гадове

преди 3 години

Неков, неков, нормално е тази най-антинародна партия, която донесе само катастрофи на България да няма нито един депутат. За съжаление, заради все още живите бабички и зомбирани *** ще се докопате до 4-5 места. Максимум.

8

Анонимен

преди 3 години

Ползвайте преференции, за да издухате станишко!

7

АнонимеН

преди 3 години

НА БАЗАТА НА РЕЗУЛТАТИТЕ СПРЯМО ПРЕДИШНИТЕ ЕВРО ИЗБОРИ И ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗВОДИТЕ САЩЕ ГЛАСУВАТ ОКОЛО 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ!ГЕПБ (БКП) ЩЕ ИМА ОКОЛО 600 ХИЛЯДИ ГЛАСАБКП (БСП) ЩЕ ИМА 400-500 ХИЛЯДИ ГЛАСА ИЗВОДИТЕ СА ЯСНИ! ЩЕ ВЛЯЗАТ ПЪРВИТЕ 4 ЕВРОДЕПУТАТИ ОТ БКП-БСП А ЗА ПЕТИЯ МОЖЕ И ДА НЕ СТАНЕ :D И ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯ ВАРИАНТ ЩОТО НОМЕР 5 Е СТАНИШКАТА И ЩЕ Е БЕСЕН НА НИНОВА :DГЕПБ ЩЕ ИМА ОКОЛО 6 ДЕПУТАТИДПС ЩЕ ПРИЛАПАТ 4САМО ДО МОМЕНТА СМЕТКАТА Е 14 БРОЯ! ЗА ОСТАНАЛИТЕ 3 ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ

6

Анонимен

преди 3 години

на 26 май ще има колективно харакири на герберастките *** или по-вероятното колективно подаване на заявления за влизане в редиците на партията победителка БСП

5

Анонимен

преди 3 години

Хахаха голям сеир, Серго хлъзна Гоце, сега Корни хлъзга Серго а той се опъва, браво другари само така към победата :))

4

расате

преди 3 години

Явно г-н Неков бърка понятията: партийните интереси на БСП и интернационализма не са националните интереси на Република България.

3

Анонимен

преди 3 години

Значение на думата шайка мн. шайки, ж. Група хора, обединени от престъпни цели; тайфа, банда.Значение на думата пасминаж., само ед. Разг. Грубо. Група хора, които имат отрицателни качества; сбирщина.

2

Анонимен

преди 3 години

тази пасмина има 100 традиции в грабене и малтретиране.