16

ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО

преди 5 години

В каквото инвестираш днес, това ти е бъдещето утре.

15

Пенка

преди 5 години

Законът да е за всички, а не само за българите! Щом законът не важи за някои, значи те са извън закона и с тях трябва да се постъпва според закона! Точно така, да се събаря!Не може едни да плащат за земя, за разрешения, планове и прочие, както и данъци, а други да крадат, да не работят и да правят каквото искат! Искаме равни права, да, ние българите искаме равни права! Стига с тази дискриминация!

14

заралия

преди 5 години

Да ви кажа, каква е истината за този район. Аз съм българин. Моето семейство и много други български семейства имаха законни вили с овошки и лозя, 50 метра по нагоре от мястото, на което в момента багера събаря. Ромите събориха къщите на българите, замъкнаха строителните материали малко по-надолу към Лозенец и си направиха къщи. Властта вдигаше рамене или тотапно нехаеше. Отиваш един ден и ти няма къщата. Това не е фантастика. Освен това, ромите изсякоха всичко там, гори, лозя, овошки. Хектари!

13

V

преди 5 години

Аве там около летището в София нали е забранено строителството ??? Ами как има изграден цял един Бомбай ??? Няма как да е законен ;) Има си изисквания .Тъй де поне за българите има изисквания там да не се строи .А ако са узаконили някой там на каква цена са му продали обществена земя в европейска столица ??? Като на цецо ли ?

12

тя

преди 5 години

Още при започване на първата незаконна къща ,трябва да се реагира навреме ,а не като застроят всичко наоколо и при инчидент да се започне събаряне

11

gf

преди 5 години

Га почнат да бутат палатите тип постсоциалистически барок,тогава ще ми хванат вниманието.Тук най-вероятно горят обикновени несретни хора....

10

Анонимен

преди 5 години

такъв кмет трябва и на софия

9

Анонимен

преди 5 години

Сега ще им разкаже играта...

8

Анонимен

преди 5 години

да попитам какво прави на мястото на акцията джуджето - "патриот" - отляво на снимката? Добре е да се събарят незаконни сгради, но самия факт, че са изчакали да се съберат 54 и едва тогава да тръгнат да ги събарят, както и присъствието на този тарикат Джамбазки, говори , че това е чисто предизборна акция. Вероятно целта на кмета е да се отклони вниманието от резила, който сътвори с ремонта в центъра на града

7

бойко

преди 5 години

този месец в стара загора другия по черноморието

6

минаващ

преди 5 години

Браво. Ето това е кмет. Направи Стара Загора един развит европейски град, в който се заселват все повече млади хора.

5

м даа

преди 5 години

На потърпевшите са предлагани много решения, но те искат да продължават както досега- всичко без пари, а те на помощи.

4

Анонимен

преди 5 години

Държава Мафия - прилага закона "Вендета" , но не решава проблема !

3

Иванчо+Марийка

преди 5 години

Решение за това има от 2 години. Изпълнява се сега предизборно.

2

Анонимен

преди 5 години

Отлична работа на местната власт в Стара Загора! Доказват, че неслучайно града им е едно от най-добрите места за живеене в България. Гетото в Лозенец започна да поглъща чудесния парк "Аязмото". Стотици дървета бяха изсечени за отопление. Събарянето на постройките обаче няма да реши проблема. Трябва да се издигне масивна бетонна стена между гетото и парка.

1

Анонимен

преди 5 години

Проблемът и в Стара Загора е от години. Добре, че габровци се разшумяха, за да почнат местните кметове да правят и нещо положително, за да заслужат накрая поне част от заплатите си.