15

бай Тъпчо

преди 5 години

Мен както и да ме редят, все няма да съм пети бе, бягам от петицата аз и апартамент на пет етажа с два асансьора да ми дават, на столицата няма да ида.Сигурно щото съм ***, ама нека бе, то най-добре просто са живей, пък и най-здравословно някак...Младите им харесва гюрултията, пък на нас-тишината, мъжете бради кат дървари си пускат а пък ние всяка сутрин се бръснем.Жените им пари дават да са санират отвънка ама канализацията им същата, та файда няма...та сега кой по-глупав излиза-хич не знам

14

русофил

преди 5 години

Че кво лошо град държава нали толко векове за туй се борят турция и русия и ето успяват

13

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Ами , всеки пети не е българин. Растежа на икономиката е 4.8 процента .Като преди 25 години сме територията на пирамидите и фароните с панелки за милиони.Буре с барут ,пред взривяване.

12

Анонимен

преди 5 години

Така е с неразвитите държави с липсваща икономика и централизирано управление - хората се скупчват в един град, столицата, тъй като в останалите липсват най-елементарни условия за живот, вкл. и сигурност за живота и здравето на хората, на децата им, на родителите им. Логично е и тук в София, колкото и неприятна за живеене да е, да се накачулят тия хора. А по-умните директно напускат държавата. Без харчат излишно време.

11

Ман

преди 5 години

Значи София е тумор, а не сърцето на България. Все пак, дано да поживея поне още 20 години за да видя, до къде ще се развие този процес. Любопитно е!

10

Анонимен

преди 5 години

Като спрат парите от морето и планината ..София , ще стане сръбска или македонска :)) София не знам да произвежда нещо значимо за БВП.

9

Пешо

преди 5 години

Жителството е необходимо. Както и да звучи

8

русофил

преди 5 години

България е софия другото да си го поделът турция и русия

7

Жътварски, София

преди 5 години

Вън провинционалните потомствени козари, първо поколение с обувки, работещи на къси заплатки ала 1300 лева! Армия от зидаро-мазачи, общаци, кофражисти, стъкломиячи, пицари, касиери, масажисти, продавачи, сервитьори, келнери, бармани, телефонисти, доставчици и прочие да се товари в конски вагони и депорт от София! Не сте желани тук, кромиди с плетени елеци!

6

Анонимен

преди 5 години

В Сливен раждаемостта е най-висока, защото раждат предимно от онзи етнос.

5

Анонимен

преди 5 години

Както е тръгнало скоро цяла България ще се събере в София.

4

Анонимен

преди 5 години

Всичко това е благодарение на мъдростта и далновидната политика на генерал Борисов наричан още способния. Хвала на такива способни държавници.

3

Анонимен

преди 5 години

Значи да не очакваме повече селяни в София?

2

Марк Лициний Крас

преди 5 години

Видими резултати!

1

заповед

преди 5 години

Върнете жителството!