35

Анонимен

преди 5 години

Извън софия само роми турци руснаци и туристи как да живеят там Българите не става

34

До23

преди 5 години

Кажи на Данчето да си ходи в Самоков. НАли знаеш каква е била София пради 140г. Ако всички несофиянци си тръгнат, София ще си остане селска кочимка.

33

до 29

преди 5 години

ЛЪЖЕШ! Няма безработица в провинцията! Пълно е с нови фабрики и ферми навсякъде. Пример-Пловдивско търсят веднага 400 човека в завода за велосипеди. Кандидати няма. В селското стопанство е пълно с работни места. В туризма по места са се видели в чудо откъде да намерят хора. Пълно е с работа. Има и училища в провинцията, и университети-че то няма село без университет вече.И болници има-правителството реши да бъдат запазени общинските болници. Стига с тази София! Стойте си на село!

32

ДС

преди 5 години

Хайде всички да се изнесем в София, поне ще си ходим на гости по-често. Какво да правим в тая ***, гадна, долна, бедна провинция.

31

Таню

преди 5 години

До вън селяните!Добре де, зле са да, съгласен съм. Ама, те не са дошли от любопитство, поне не повечето. Там, откъдето бягат явно е доста по-мизерия и без реални шансове да си това, което евентуално желаеш. А и в София е съсредоточена огромна част от бюрокрацията на страната, а е всеизвестно, че селЕнчетата към нея ги влече (учи, маму, да ни ръботиш). Тук могат да бъдат анонимни, да думкат aмфети, да си сцепят срaмните части от сех, тук еиграта, както сами казват. В малкия град всичко се знае.

30

Дзъ

преди 5 години

и всичко това е в следствие на "далновидно" управление. За съжаление София ще продължава да се разраства, а десетки населени места в страната ще умират. И така ще е докато не се създадат некорупционни условия за инвестиции. Кога ще е това? ...дано доживеем да видим

29

запечатани влакове

преди 5 години

Селяните следва да бъдат качвани на запечатани влакове-и после-към родните им места! А на околовръстното да има ограда, ров, втора ограда, ров, трета ограда, ров!

28

Анонимен

преди 5 години

И какво да прави в родното място безработен без училище и болница, след като ги няма и са затрити от "умни властимащи" ???

27

Анонимен

преди 5 години

То извън софия само роми турци и руснаци

26

помнещ

преди 5 години

По време на жителството, селяните, като имаха работа в София за 1 -2 дни ходеха на групи(да не се изгубят), бяха скромни и тихи-по -тихи от тревата, с наведени глави, защото знаеха, че тук не им е мястото! София беше тихо и спокойно място с 800 000 човека-за колкото е проектиран града. Днес селящината унищожи всичко!

25

Анонимен

преди 5 години

Ако се върне жителството. Значи е времв да са върнем и към областите и тяхното самоуправление. Която , каквото си заработи това , ще яде. Тогава ще оставете само 200 дървени шопа в тая нива. Ако ви стиска давайте...женчовци :)))

24

Анонимен

преди 5 години

Бъдещето на СФ е на полис-град-държава. Цяла БГ ще се изнесем там,а останлата територия ще се засели с ***-

23

Рашко

преди 5 години

До жителство!!!!А защо след 89-та, защо не след 50-та?!! Или се страхуваш да не те депортират и теб?!

22

жителство!!!!

преди 5 години

Жителството трябва да бъде върнато. Не може да продължава повече слободията. Връщане на жителството, и всеки натрапник, пристигнал след 1989г-по етапен ред-към родното място.

21

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Хубаво е било в София,но преди 30-40 години.Сега не мож се...размина от народ и коли по...тротоарите.Освен това и катунски каруци пълзят навсякъде,включително и в квартала на Цв.Цв.- "Изток".Промяна е...наложителна и тя да започне от...горе;да се махат всички в управата на града.Бог да пази България.

20

Анонимен

преди 5 години

София е доста грозен град , да не говорим за манталитета на хората там . Не бих живял доброволно там

19

Анонимен

преди 5 години

Верно е София е тумор, а не важност. Мързелив шоп ...Не е случайна фраза. Нормално е когато бюджетните пари на всички общинии се прибират от София ..Хората да отидат в София. София НЕ на 100 шопа ..И едвали вие, ще кажете кой да живее там. София функционира от БВП идващо от всяка точка на България. ..т.е. шопите сте сте най-малко важните в такива решения.

18

вън селяните!

преди 5 години

Може ли селяните да сте толкова нагли-нежелани сте, а нахлувате на талази в родния ми град, с големи претенции сте. Груби, арогантни, неговорещи дори правилен български, паркиращи на тротоар, натрапващи простащината си. Махайте се бе! Изчезвайте от София!

17

Анонимен

преди 5 години

Жътварски,големият софиянец където се имаш,на миленка и кофичка кисело мляко,обитаващ смърдящата ти на кисело зеле панелка.

16

Анонимен

преди 5 години

5 -6 от градовете в България предлагат донякъде нормално съществуване и работа за хората. Жалко, че малките населени места остават обезлюдени поради липсата на икономика и за всичко това са виновни политиците.