21

До 19

преди 5 години

Ходи да се лакираш и не се занивай с мъжки неща като футбола! Ако си мислиш, че ще ми налагаш на кой отбор да съм фен, къде да ходя и т.н. си изпаднал в много дълбока заблуда. Представям си такъв неудачник си, тръгнал да коментира треньори и футболисти - простотия и комплекси, само това се съдържа в коментара ти.

20

Анонимен

преди 5 години

До Син фенТова с *** не е никакво дерби. Дербита са със Славия и ЦСКА!прав си - това не беше дерби, а дране :)

19

син хореограф

преди 5 години

Емануел Рошу предостави кадри от напълно безумните сцени в България. Със сигурност не виждате нещо подобно много често---кратко и ясно. А местните *** наричат изстъпленията на наркоманите "хореография".

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18,Мда, ето един с малко клетки... Ми може, ако си от Барселона, защо да не може? Да подкрепяш полуинтелигентни футболисти от българското селксо първентсво, с случая ***, които освен да мислят за кръчми и чалга, за др не стават ми изглежда смешно. И в случая с ФК Левски само защото носят името на Апостола. Ходи да чоплиш семки на стадиона и си вярвай, че гледаш футбол. Треньорите са некадърни, футболистите са слаби, феновете им сте с малко мозъчни клетки, това е моето заключ

17

Анонимен

преди 5 години

До hahahaЗначи може да си фанатичен фен на Барселона, но не и на Левски - така ли г-н плиткоумен комплексар?

16

hahaha

преди 5 години

Колко малко мозъчни клетки трябва да са ти останали, за да си фанатизиран фен на български футболен клуб? От снимката личи колко, една макс две :)

15

Анонимен

преди 5 години

До ГруюТи ако си мислиш, че в Германия футболните фенове не се бият, не чупят и т.н., си много заблуден комплексар!

14

някой си

преди 5 години

На света не му пука какво е станало на срещата между два селски отбора в бедна България.

13

Грую

преди 5 години

Прославихме се! Светът отнемя от възторг. В Германия завиждат че при тях не може да има такива "булгаришен идиотен".

12

Анонимен

преди 5 години

Сцените са безумни ако си ревлива женичка, иначе в реалния свят това е често случващо се във всички точки на света. Стига вече с този плиткоумна комплексарщина и плюене по всичко българско! Един пример - миналата година в Гърция президент на клуб нахлу на терена с пистолет и прекрати дерби решаващо титла.

11

А после като им

преди 5 години

Кажеш ***, говедата се сърдят

10

Бат Минко

преди 5 години

Да феновете може да не са интелигенти десето поколение но тяхната вина е по малката.Главният виновник са политиците дето търпят гелоса..на..та мас..тия и перу..ката да купуват мачове и съдии.Ако БФС си е на мястото и се свири честно едва ли публиката ще се държи така.Свири се в полза на немахорец а най големия виц е Лудогорец с пълен стадион и Левски шампион

9

Анонимен

преди 5 години

Това са българите - юнаците. Интелигентни, културни, толерантни, смирени, трудолюбиви и скромни, прочути с гостоприемни, възпитани и най-важното - умни.

8

Анонимен

преди 5 години

Какво общо имат русофилите или русофобите?

7

Анонимен

преди 5 години

Бг футболните фенове са котило на криминални типове и крайни русофили-нацисти.Същите като в управлението на бфс и държавата.

6

Ман

преди 5 години

Всички които се интересуват от футбол, доброволно да се откажат от ЕГН-то и в зоопарка. Ще дойдем да ви хвърляме бонбончета.

5

Анонимен

преди 5 години

Най-грозното и позорното е, че на тези освирепела лумпениада русофилите-комунисти позволиха още по соц време да ползват имената на Левски и Ботев !

4

МитYou

преди 5 години

Дрогата не прощава, *** !

3

Анонимен

преди 5 години

Статията е опит за събуждане на читателски интерес , но без успех .....

2

red star

преди 5 години

derbi e kogato se sreshtnat 2 otbora ot edin grad a CSKA e tova koeto e tran v zadnika ti