41

Неутрален

преди 5 години

Надявам се най-после да сменят името на клуба..!Не трябва да продължават да петнят името на Апостола! Те отдавна са за посмешище.

40

Анонимен

преди 5 години

Всички мачове на Лефски вече ще се играят в Шабла.

39

Анонимен

преди 5 години

Феновете на Левски................хаха..................голяма част от тях са пропаднали наркоманчета!!!

38

ботевист

преди 5 години

Какво толкова направи Моци?Застана пред публиката на Левски и вдигна ръце...Нищо повече!Те пък левскарите много обидчиви бе!!!А и съдията бърза да се застрахова, че да не яде шамари зад врата след срещата!!!Те ако за това даваха червен картон ( втори жълт де) на Роналдо трябваше да му дадат пенбен картон за радостта му след гола срещу Атлетико Мадрид!!!Айде аман от обидчиви "девойчета" по трибуните!

37

справедливост

преди 5 години

нито е напускал терена нито е показвал неприлични неща какво е виновен,че дузпата беше на тази врата зад,която е публиката на Левски защо всички в БГ се влияят от тълпата вместо да бяха извадили палките от полицията и да им отупат пепелта

36

Анонимен

преди 5 години

Феновете на левски са 2 типа - наркомани и дилъри на дрога.

35

сбърканяци

преди 5 години

Целият свят се обърна на Сушита и ***,че защо да не се радва нали е вкарал гол не показвал неприлични жестове защо му дадоха жълт картон

34

Анонимен

преди 5 години

До ЧовекТи верно ли си на минимална заплата?хахахабахта в негодника смотан.Че те козарите на село взимат повече.

33

Munchen_DE

преди 5 години

След географските открития, започнаха и в България да набират световна популярност. Цирк и сеир до дупка, това е Лецки /Подуене/.Няма купа, няма титла, има синя тишина...

32

Анонимен

преди 5 години

Еми предвид състава на публиката на Левски няма какво да се чудят хората! Има чуството че масово на всички други отбори в българия агитките еволюираха и вече са на едно доста по високо ниво.А на Левски са като амеби липсва всякаква мисъл. Те помежду си не могат да се разберат камо ли като цяло за пред другите!

31

Човек

преди 5 години

Смешници са мамалигарите ли, ние сме смешниците и овчия народ: за това че търпим хунтата на Бойко.Тяхната минимална заплата е 870 лв. и ще се казва още.А нашата е 560 лв. Така че кой е овчия народ, а преди хунтата на Бойко нашите минимални бяха по големи до 2007 година!!!

30

dd

преди 5 години

един мамалигар ни дава оценка . да си гледат тяхната *** , че са пълни смешници

29

Човек

преди 5 години

Точно със Славия- голям смях!!!! Лудогорец вече е третия най успещен клуб в България- факт!!!

28

Нищо изненадващо в

преди 5 години

Поведението на Левски. Просто след идването на Павел Колев, те си знаят НАС НЯМА КОЙ ДА НИ НАКАЖЕ

27

гбж

преди 5 години

Какъв свят бе - некакъв мамалигарски шумкар дошъл, два-три фотоса, после си ги е качил на сайта... и сичко е станало да сие-бемай-ката. Смешници!

26

Не обиждайте

преди 5 години

Говедата. Те просто искаха да направят ШПАЛИР.

25

hahaha

преди 5 години

Вие пък какво цензурирахте бре, палчовци "б у л г а р"..явно е доста обидно.

24

hahaha

преди 5 години

До До 19А така, тупай се сега в гърдите "***", "***" и се заблуждавай, че си велик мъжкар щом гледаш БГ футбол. Ти си доказателство на тезата ми за малкото клетки :)

23

Анонимен

преди 5 години

И в чужбина правят такива неща.

22

Анонимен

преди 5 години

*** тоя катyнар от снимката как се изпляска в тунела.... Голям кеф! Добре, че падна глава, щото иначе можеше да си счупи нещо :)