60

До 60

преди 5 години

Герберска ,ти нито си гласувала за БСП някога,нито ще гласуваш.Не ни пробутвай смешния си плач,а си погледни прогнилата и залязваща партия ГЕРБ от която се отвратиха и тези,които бяха заблудени до сега.

59

Анонимен

преди 5 години

Не харесвам Станишев, но пък така БСП доказа че е далеч по-демократична партия от ГЕРБ, където всички кандидати са одобрявани със 100%, по решение на краля - слънце...Добре е че Велизар Енчев е в листата, доказан патриот и мъдър човек с дар слово, който се осмели да се опълчи дори на Валери Винкела, когато той се продаде на ГЕРБ и си плю на избирателите

58

Анонимен

преди 5 години

До 56Иво Христов е кремълски шпионин...който да е от двамата !

57

Анонимен

преди 5 години

Друг от трибуната мисли , че Станишев ще пусне кокала на милиЙончева. Но това е възможно ако нещо се плати за местото. Все пак там е друг свет с повече благини. Не е като тук " сахара"

56

Анонимен

преди 5 години

Гледам герберските тролчета са наплюнчили молива и драскат ли драскат в защита на Станишев.Айде стига сте плакали на чужди гробища,по-добре си гледайте тризонетите,че ако Нинова дойде на власт,може и да се простите с тях и с милионите си даже.

55

Агоп

преди 5 години

То има лесно ,алчния Станишката без преференция и на 10-12място , а Деница Златева на 6 / шесто/ с преференция -пренареждане на листата!! А бе ,тя и Моника не работи затова на алчния пари му трябват! Нинова трябва да измете пенсионерите и всякакви Божиновци , Герговци, Пирински, Овчаровци, Миковци , Дъбовци и още и още......Със стари **ви нов бардак не става!!

54

Анонимен

преди 5 години

Листата на кремълските депутати в ЕП !

53

БСП-жалка

преди 5 години

И какво излезе сега - да избираме водач на листата на БСП между офшорната Елена и и СерГей ? Каква страхотна драма. Другари комунисти това ли е дневния ред на България? Това ли е големия въпрос на България? Излизайки извън парламента вие загубихте всякаква връзка с реалността. Следва очевидна загуба на изборите, уволнение на *** и маргинализиране на БСП...

52

Плевенски

преди 5 години

Където е Станишев там е и загубата. Доказано!

51

Анонимен

преди 5 години

Еййййй,станишката не дава път на младите.Мисли си,че е абониран за високи постове и сладки служби.Бойко 2.Не случайно бокич се застъпи за него,защото са си лика-прилика.

50

Без мен

преди 5 години

Сетне не обвинявайте Нинова! Тоя тепигьоз сам трябваше да се оттегли! Янаки е къде по симпатичен и с достойнство!

49

С

преди 5 години

Кой Иво Христов в крайна сметка? Нали не е оня с великолепното изрязване?

48

Анонимен

преди 5 години

Станишенко иска да е в европарламента с Ленчето Йончева,да му пише докладите за светлото социалистическо европейско бъдеще ( под юргана).

47

Анонимен

преди 5 години

съсела е много алчен тип!

46

Киро кофражиста

преди 5 години

Пак се уреди *** покрай софратачервеното куче захапе ли кокала - не пуска

45

Анонимен

преди 5 години

Като гледам играта от трибуната. Отбора на ГЕРБ е по организиран. В отбора на БСП нещо се карат още в съблекалнята. И затова има продължение. В крайна сметка тия от ГЕРБ водят за сега. Е Станишев е накакъв сериозен играч сравнение с другите.

44

Валентин

преди 5 години

Ще гласувам за БСП ама дано не вкарат повече от 4 депутата, че тояне мога да го гледам и на картинка.

43

Анонимен

преди 5 години

Станишев е като гъбички по краката.Аха да се отървеш и пак се появяват.

42

бай Иван

преди 5 години

Ми,да изберем другаря Станишев за евродепутат.Той освен от политика,заменки и далавери,от нищо друго не разбира.Ако отпадне,да му съберем пари да си направи казино с ролетки,че да внесе някой лев в хазната.Колко години е на държавна ясла.

41

Анонимен

преди 5 години

Колко жалкооооооо..............Явно Нинова ще трябва още да поработи, докато изтреби старата станишкова джендърска "школа"!!! Но има надежда..........щом е поставен на 5-то място, ИМА НАДЕЖДА скоро съвсем да изпадне!!!