20

бай ганю

преди 5 години

какво ли струва да станеш един такъв депутат и на кого ли се плаща?нека не се опитват да ни обеждават че искат да са в европарламента за давършат някаква работа щото и баба няма да повярва

19

Анонимен

преди 5 години

Господин Бял зъб, нали вие се писахте така преди време, Гледна точко, лидерът на партия, особено в критична позиция, трябва да има смелост да отстоява позиция, а не да се крие зад колективната безотговорност. Хората се обединяват, тръгват след силните духом.

18

КРАЙ

преди 5 години

Не давайте гласа си и не легитимирайте брюкселските банички на партизаните. Нека идат с платения вот от маалите при 20 % избирателна активност ако ги не срам.Няма по добър начин Българя да покаже жълт картон на партии и Брюксел.

17

Ууу

преди 5 години

Първата листа беше много по- добра, със силни кандидати, личности. Сега със Станишев ще отблъсна доста хора.

16

Край

преди 5 години

Направо съм изтръпнал кой партиен послушковец ще взима тлъста брюкселска заплата. Дали Станушко или някоя пионка на Бате или доган.БОЙКОТ на евроизборите - като ги парите на другия ден ще забравят че сте живи.

15

Анонимен

преди 5 години

И какво стана сега др. червен и необразован ***. Според тебе сутринта Евролистата беше най хубава , а сега пак е хубава и достойна. Защо не се спреш да говориш празни приказки а.

14

Анонимен

преди 5 години

След новината за Сергея,днес всички джепчии във Игнатиево вдигнаха банкет и заклаха коч за новия сезон на златните

13

Цирк

преди 5 години

Тъкмо реших да гласувам за БСП и...сега твърдо не...

12

Анонимен

преди 5 години

Сред еврочиновниците на високи постове е пълно с лица, станали неприемливи за собствените си партии в родните си страни.

11

До 9

преди 5 години

Какво ли допринесъл от Бруксел..дремеше там и ядеше черен хайвер , като останалите

10

SS

преди 5 години

ето, точно сега туй е истинския подарък за ГЕРБ.БСП пак се оля. От тва нищо не става! Първата листа бе добрата. Сега така я пренаредиха, че напълно ще си заслужат тотален провал на изборите след месец. А също и изобщо

9

хммм

преди 5 години

До Анонимен 2Дай един пример поне , с какво СС е допринесъл за доброто , развитието на България . Като евродепутат или шеф на ПЕС

8

Анонимен

преди 5 години

Нинова досега няма грешен ход. Дъбов и сие червени феодали още разпространяват гнилоч.

7

Анонимен

преди 5 години

Нинова Техноимпекса иска да заръфа целия кокал, алчна, лицемерна, нагла, безскруполна престъпница, слагаща начело на листа подсъдима гад , уличена в схеми с КТБ за десетки милиони!

6

Курнеля от село

преди 5 години

Неизбираем е Серго. Другите са потресаващи кандидати, а бабичките и старците измират с всеки изминал ден. Чака ги съдбата на СДС.

5

Анонимен

преди 5 години

Трябва да имам 40 градуса температура или треска да гласувам за Станишев , ае в канала. Пак се намърда , сигурно завъртя тук таме телефони ..ууу

4

Анонимен

преди 5 години

Тоя историк, без грам стаж, безполезен, кой го бута, кой обърна каруцата, кой нареди на Корни да го добави. Та Корумбашев е къде-къде по-читав кадър.

3

Анонимен

преди 5 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ!ПОМНИМ ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА ОТ 1996 С ВИДЕНОВАТА ЗИМА, ОГРАБВАНЕТО НА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА, КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ, МУТРЕНСКИ ВРЕМЕНА, РАЗСТРЕЛИ, ОУБЛИЧНИ УБИЙСТВА, ГЛАВОРЕЗИ, КУПОННААТА СИСТЕМА ОТ ЗОРАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА, КТБ, КЪРВАВИТЕ ПРОТЕСТИ С ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОИЗВОЛ, СПРЕНИТЕ ЕВРОФОНДОВЕ!

2

Анонимен

преди 5 години

Беше *** да изключат Станишев от листата. Той заема ключов пост в ПЕС, което е добро за България, нормално е да получи подкрепа, а не да стане жертва на амбициите на Нинова за диктатура.

1

Анонимен

преди 5 години

Разумът надделя. Нинова вече беше почнала да се самозабравя.