160

Анонимен

преди 3 месеца

Оня зад Лютвито видял,как Местан се огледал наляво,надясно и бум.Явно от небето е дошла колата на нещастните родители за да не я види Лютви.Сега разследващите да проверят колата му дали е със затъмнени стъкла,както и имал ли е възможност свидетеля да види на къде е гледал Местан,което не е от голямо значение.

159

Анонимен

преди 3 месеца

Има достатъчна видимост и отсечката е права и въпреки ограниченията никой не ги спазва

158

i'm

преди 3 месеца

До Анонимен

Права е на Юг, а на Север към Кърджали е завой! Всъщност, края на завоя е точно това разклонение. Завоя е дълъг и "отворен". Погледни Street View в maps.google.bg и ще добиеш отлична представа за мястото. BMW-то е идвало от Кърждали, тоест от към завоя.

157

555

преди 3 месеца

Другата кола е джип БМВ, на 30 годишен кърджалийски бизнесмен. За да ихвърчи толкова предсавете си с колко се е движел, при условие че там има ограничение 50. Местан излиза от сески път и прави ляв завой едва ли е завивал с 200.

156

Анонимен

преди 3 месеца

Ти добре ли си ,през там минавам почти всеки ден не си измисляй ако не вярваш виж сателита

155

привет от Германия

преди 3 месеца

До Анонимен

Отсечката е " права " , но от блъснатата кола на Местан до камиона !
Абе я виж как се извива пътя бе и по нататък ако има 5 дървета хептен нищо няма да се вижда ! Все търсите да си начешите крастана с Местан ,вместо да критикувате поредния просттак убиец който лети с 180 км/ч

154

до 177

преди 3 месеца

Не загина ли принцеса Даяна в Мерцедес тежащ2,5 тона?Този пък дето е бутнал отзад Мерцедеса е карал Фиат Пунто тежащ 900 кг.Но на кого ли пък го казвам-ти разбираш от физика точно колкото аз от турски език!Виждал съм стотици катастрофи.И от това дето виждам на снимката съм сигурен,че другата кола не е била с превишена скорост.Водачът и е очаквал Местан да спре на знака"СТОП".Но явно не е спрял!Ако не вярваш покажи снимката на твой познат инженер и съм сигурен,че ще ти каже същото!

153

Анонимен

преди 3 месеца

Какъв остър завой отсечката е права

152

Това е в

преди 3 месеца

Резултат на чувството за недосегсемост в което живеят българските политици. МЕН НЯМА КОЙ ДА МЕ НАКАЖЕ е тяхното мото.

151

Saki

преди 3 месеца

Местан погледна смачканата кола със семейството в нея и присви гневно студените си безизразни очи. И през ум не му мина да им помогне, за него те не значеха нищо. Но една мисъл не му даваше мира... ако не беше съприкосновението досега да беше заминал и, като ги остави смазани в автомобилът им, а сега ще се наложи да остане на мястото.

150

привет от Германия

преди 3 месеца

До факт

Ами естествено ударът ще е в предната част на колата на Местан ! Местан е спрял на стопа , след това леко се изнася на пред понеже заради острия завой няма видимост , след това тъкмо да навлезе в лентата с предната част на колата си и в този момент с бясна скорост лети колата на родителя убиец на собственото си дете и се блъска в колата на Местан ! Местан е нямал никакво време да реагира , нито да натисне разко газ и да запраши напред ,нито пък да превключин на задна и да даде назад

149

анонимен и дегизиран

преди 3 месеца

До 179

Ако няма българи там, този свят несъмнено е много по-добър!
Наскоро си лафихме със Св. Петър, ключаря на рая, та го попитах защо българите са такова гадно, злобно, прокобно и прокажено племе, та цял свят е пропищял от тях.
И той ми каза: "Бате Яcтpeбе, защото хората след като умрат с моята комисия от ангели ги съдим за делата им земни. Ако са били добри хора, ги пращаме в рая, ако са били лоши, пращаме в ада, ако са били много лоши, ги прераждаме като българи."

И това обяснява всичко.

148

Анонимен

преди 3 месеца

*176

147

nikonik

преди 3 месеца

Местан защо не е в затвора за държавна измяна и шпионаж в полза на турците? Бойче, Цаца, защоооо?????

146

недю от странджата

преди 3 месеца

Много обвинители на почернения баща тука бе, не стига че бебето му е загинало, жена му е в безсъзнание, самият той е с пукнат прешлен, и пак го обвинявате. Човекът е бил на път с предимство. Местан е виновен и трябва да лежи ефективно, стига сте го оправдавали този дегенерат.

145

Наблюдател

преди 3 месеца

От сега ви казвам, че Местан ще е невинен. Ако първоначално решението е друго, от Анкара ще се наложи да се намесят.

144

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно ще бъде разследването и заключението !
Да почива в мир детето ,а бог да дате сили на родителите му да преживеят кончината !

143

Анонимен

преди 3 месеца

Не съм фен на Местан,но не вярвам злонамерено да го е сторил. Кото гледам колата с жертвата ,едва ли е спазвала пътните ограничения.
Това е трагедия,независимо от маймуните зад волана. Дали е местан,гербестан,хампарцумян... никой не е застрахован.Ей, чета коментарите и стигам до извода, Злобата ще ни затрие! Дано загиналото дете поне е в един по-добър свят..

142

Анонимен

преди 3 месеца

Това племе прокажено буллгарско се изтрепа с тези трошляци, дето ги крадат от западна европа и после се правят на джигити с тях по скапаните пътища на балканския кенеффистан буллгаристан!
Язък за детето!
Но от друга страна, Бог се е смилил над него и го е прибрал при себе си, отколкото да го остави да израсне и страда по тази прокажена земя, живеейки между прокаженото племе българско!

141

Анонимен

преди 3 месеца

Ще го пуснат, няма да лежи, ако че е убиец.