150

555

преди 5 години

Другата кола е джип БМВ, на 30 годишен кърджалийски бизнесмен. За да ихвърчи толкова предсавете си с колко се е движел, при условие че там има ограничение 50. Местан излиза от сески път и прави ляв завой едва ли е завивал с 200.

149

Анонимен

преди 5 години

Ти добре ли си ,през там минавам почти всеки ден не си измисляй ако не вярваш виж сателита

148

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименОтсечката е " права " , но от блъснатата кола на Местан до камиона ! Абе я виж как се извива пътя бе и по нататък ако има 5 дървета хептен нищо няма да се вижда ! Все търсите да си начешите крастана с Местан ,вместо да критикувате поредния просттак убиец който лети с 180 км/ч

147

до 177

преди 5 години

Не загина ли принцеса Даяна в Мерцедес тежащ2,5 тона?Този пък дето е бутнал отзад Мерцедеса е карал Фиат Пунто тежащ 900 кг.Но на кого ли пък го казвам-ти разбираш от физика точно колкото аз от турски език!Виждал съм стотици катастрофи.И от това дето виждам на снимката съм сигурен,че другата кола не е била с превишена скорост.Водачът и е очаквал Местан да спре на знака"СТОП".Но явно не е спрял!Ако не вярваш покажи снимката на твой познат инженер и съм сигурен,че ще ти каже същото!

146

Анонимен

преди 5 години

Какъв остър завой отсечката е права

145

Това е в

преди 5 години

Резултат на чувството за недосегсемост в което живеят българските политици. МЕН НЯМА КОЙ ДА МЕ НАКАЖЕ е тяхното мото.

144

Saki

преди 5 години

Местан погледна смачканата кола със семейството в нея и присви гневно студените си безизразни очи. И през ум не му мина да им помогне, за него те не значеха нищо. Но една мисъл не му даваше мира... ако не беше съприкосновението досега да беше заминал и, като ги остави смазани в автомобилът им, а сега ще се наложи да остане на мястото.

143

привет от Германия

преди 5 години

До фактАми естествено ударът ще е в предната част на колата на Местан ! Местан е спрял на стопа , след това леко се изнася на пред понеже заради острия завой няма видимост , след това тъкмо да навлезе в лентата с предната част на колата си и в този момент с бясна скорост лети колата на родителя убиец на собственото си дете и се блъска в колата на Местан ! Местан е нямал никакво време да реагира , нито да натисне разко газ и да запраши напред ,нито пък да превключин на задна и да даде назад

142

анонимен и дегизиран

преди 5 години

До 179Ако няма българи там, този свят несъмнено е много по-добър!Наскоро си лафихме със Св. Петър, ключаря на рая, та го попитах защо българите са такова гадно, злобно, прокобно и прокажено племе, та цял свят е пропищял от тях. И той ми каза: "Бате Яcтpeбе, защото хората след като умрат с моята комисия от ангели ги съдим за делата им земни. Ако са били добри хора, ги пращаме в рая, ако са били лоши, пращаме в ада, ако са били много лоши, ги прераждаме като българи."И това обяснява всичко.

141

Анонимен

преди 5 години

*176

140

nikonik

преди 5 години

Местан защо не е в затвора за държавна измяна и шпионаж в полза на турците? Бойче, Цаца, защоооо?????

139

недю от странджата

преди 5 години

Много обвинители на почернения баща тука бе, не стига че бебето му е загинало, жена му е в безсъзнание, самият той е с пукнат прешлен, и пак го обвинявате. Човекът е бил на път с предимство. Местан е виновен и трябва да лежи ефективно, стига сте го оправдавали този ***.

138

Наблюдател

преди 5 години

От сега ви казвам, че Местан ще е невинен. Ако първоначално решението е друго, от Анкара ще се наложи да се намесят.

137

Анонимен

преди 5 години

Интересно ще бъде разследването и заключението !Да почива в мир детето ,а бог да дате сили на родителите му да преживеят *** !

136

Анонимен

преди 5 години

Не съм фен на Местан,но не вярвам злонамерено да го е сторил. Кото гледам колата с жертвата ,едва ли е спазвала пътните ограничения.Това е трагедия,независимо от маймуните зад волана. Дали е местан,гербестан,хампарцумян... никой не е застрахован.Ей, чета коментарите и стигам до извода, Злобата ще ни затрие! Дано загиналото дете поне е в един по-добър свят..

135

Анонимен

преди 5 години

Това племе прокажено буллгарско се изтрепа с тези трошляци, дето ги крадат от западна европа и после се правят на джигити с тях по скапаните пътища на балканския кенеффистан буллгаристан! Язък за детето! Но от друга страна, Бог се е смилил над него и го е прибрал при себе си, отколкото да го остави да израсне и страда по тази прокажена земя, живеейки между прокаженото племе българско!

134

Анонимен

преди 5 години

Ще го пуснат, няма да лежи, ако че е убиец.

133

факт

преди 5 години

Ако Мустафа Исмаил бе прав,то ударът би бил в задната част на колата на Местан.А ударът е в предната част!

132

Доган-Местан

преди 5 години

А на Доган що не му се случват такива работи?Щото него го вози НСО с охрана от нашите пари.

131

привет от Германия

преди 5 години

Ти как разбра, че се е движил със 180 бе Fes?.............Че ти с 50 км/ч можеш ли да причиниш такова изкривяване на колата ?! Я погледни снимката и сам прецени ! Пак казвам ,някои просстаци тук не са седнали да пишат коментари по темата , а да си начешат крастата с Местан !