130

Анонимен

преди 5 години

Местан , ще го виждате още много, възможно е вече да сънувате кошмари - как ви гази с лимузината

129

Агент от шкафа

преди 5 години

Мъчат ме едини въпроси. Тоя Местан почти не е пострадал, демек е бил в кондиция. До идването на полицията е минало определено време. Та въпросите са какво аджеба е правил този пич през това време, местил ли е лимузината, обажда ли се е на някой авер, обаждал ли се е на 112,отишъл ли е да окаже първа помощ на пострадалите? Дори и подчинения му *** с непленоразделната реч който е бил зад него, той какво е правил... Същите въпроси. Защо не са помагали на пострадалите, какво са правили тез двама

128

Дд

преди 5 години

Независимо от кой етнос е, детенцето дано господ го вземе в рая при себе си, а на родителите сила да могат поне частитчно да преодолеят загубата. За лютви дано има честен процес и ако е такъв задължително трябва да лежи за смърт по непредпазливост!

127

привет от Германия

преди 5 години

Кой каквото и да драска тук ,ситуацията е повече от ясна ! Щом при този опасен участък се движиш с 180 км/ч значи не си шофьор , а просстак и убиец ! И по ирония на съдбата не убиваш чужд човек ,а собственото си дете ! Не знам с каква съвест този родител ще гледа другото си дете в очите , с каква съвест ще гледа съпрута/та си ?! Господ и на най-големите ми врагове да не дава такова нещо !

126

Анонимен

преди 5 години

Току що съобщиха от ДПС,че БМВ-то всъщност се е движело с 675км/ч

125

Анонимен

преди 5 години

Първо опит за покушение срещу живота на Местан, и сега е арестуван! Как може политически деец да бъде арестуван в тази балканска котчина буллгаристан????? Нали свобода, демокрация, ала-бала портакала ...!!

124

Анонимен

преди 5 години

Катастрофиралия карал БМВто с 200км.,удря колата на Местан и отлита на дестки метри в дерето,а колата на Местан остава на място!!!Не трябва ли тя да е по-пострадалата кола и отхвърлена в дерето?

123

Анонимен

преди 5 години

Цветанов щял да бега в щатите. По тв алфа го казаха. Щял да продаде апартаментите и да си бие шута.

122

Коджа Мадур

преди 5 години

Да бега да се крие в турското посолство. Това му е навик.

121

Анти БМВ

преди 5 години

Ако пострадалите са карали с 200, пак ли Местан е виновен? Само искате да го сочите с пръст, абстрахирайте се кой е.

120

привет от Германия

преди 5 години

До До GranikАбе ти пък какво разбираш от шофиране ?! Нали ти казвам ,че спираш пред стопа , оглеждаш се и тъй като има остър завой и нямаш видимост естествено няма да стоиш 10 години пред знака стоп , тогава какво правиш , леко се изнасяш напред ! Ти ако си карал поне една година автомобил трябва много добре да знаеш ,че няма как при това положение да забележиш кола която се движи с близо 200 км/ч. ! Тя са части от секундата се врязва в твоята кола ! И каква полза ,че си спрял на стопа ?!

119

Да се изясни

преди 5 години

Интересно ми е, как колата която е блъснала тази на Местан е отлетяла в обратна посока към дерето!Ако приемем, че бмв-то удря отдясно и отпред колата на Местан би трябвало, ако е с голяма скорост да я завърти поне малко наляво и да продължи напред и надясно от пътя към мантинелите!

118

мюмюн

преди 5 години

местан пак не е бил екзактен, само за физиономия трябва да му дадат 5 години ефективно и още 5 за словоблудстване

117

Анонимен

преди 5 години

"Карал бързо" е констатация която може да се извърши единствено с технически средства.

116

Турчин

преди 5 години

Пътното е виновно, какъв е този крив път - без видимост. Държавата да плати на семейството и на Местан

115

До: До Granik

преди 5 години

Въпроса не е кой е нарушил правилата, а че ако оня беше спазил ограничението дори и да е засечен щеше да е живо детето му. Може на излизащия от второстепенен път да му е прилошало, да го е заслепило слънцето, да са му отказали спирачките, затова на пътя с предимство има знак 60 за скорост.

114

Турчин

преди 5 години

Ще обвинят пътното, че не са сложили знаци за ограничение на слоростта

113

Анонимен

преди 5 години

Щерююю! Какво си правиш?

112

Анонимен

преди 5 години

Пиар на властта! Ако беше действащ политик в парламента едва ли! И ще го пуснат де.Едва ли ще го екзекутират -:)Сега ще си наеме адвокат на ранга на " Марковски"! И ще е невинен като агънце! Абе " политици"! Ние като сме селяни.Дали ядем доматите с колците? Как мислите?-:)

111

Щерю

преди 5 години

- За това отнето предимство и убийство дали Местаня ще носи дрехи като на карпузите на бостаня?