494

Анонимен

преди 5 години

Едни милионери спорят с другите .И БСП и ГЕРБ не ми харесват.

493

Отговор

преди 5 години

Г-н Борисов, вижте си вашата листа: калинка, която за две години не научи какво означава цифровизация на европазараи полоеината време прекарваше в БГ, следва "лява резба", втора калинка-финтифлюшка, по-нататък някаква бледа останка от СДС - Сашко Йорданов и т.н. В първата шестица имате само един качествен кандидат за евродепутат, останалите пълнеж за лапане на 2,4 млн.евро за мандат.

492

OMG_Lucker

преди 5 години

А твоята листа е: светец- богоугоден праведник- месия?Ега-ти гьонсурата. И ако толкова много ти е драг и свиден Станишко- ами вземи го в твоята листа, както взе от нафталина оня 150 килограмовия Ал. Йо.

491

Мето

преди 5 години

Хората които съсипаха България преди 1990 г. продължават своето нагло дело и никой не им търси сметка че прокудиха 2 милиона българи в чужбина.

490

Waffen SS

преди 5 години

За сведение:"Джордж Буш-старши е Многократно награждаван летец от флота, той е последният ветеран от Втората световна война, който служи като президент",Маккейн посещава Американската военноморска академия в Анаполис и завършва близо до дъното на випуска си през 1958 г. След това става военноморски пилот служещ на самолетоносач. Като участник във Виетнамската война през 1967 г. се измъква на косъм от смъртта при пожара на борда на самолетоносача Форестал. По-късно през същата година е свален "

489

бойко

преди 5 години

а нашата листа е милиционер роднина милиционер роднина

488

Анонимен

преди 5 години

Вчера гледам Вигенин се снимал с кмета на Стралджа и говорят как ще борят корупцията, а аз лично знам за него че си поиска и му платиха над 100 000лв рушвет, за да предостави под наем едни общински земи. И после ми говорят за борба с корупция. Само дърти схемаджии. Постоянно им е в главите от къде може да се открадне нещо, как да вземат нещо държавно. Те други качества нямат, цял живот от това се хранят - корупционни схеми

487

Анонимен

преди 5 години

Че то цялото ни управление е от държавна сигурност :)). Как иначе пожарникар ще стане премиер, летец ще стане президент. Всички са агенти или деца на агенти в ДС. За това сме най-бедната държава в Европа. Но явно и при ДС има някакво разделение на интересите. При ГЕРБ има някакъв стремеж към добро и модерни управление, докато при БСП си продължават със стремежа към безкруполно заграбване и далавери.

486

HeinrichHimmler

преди 5 години

Бойко, дано изгниеш в Ада за предателство спрямо сибствения си народ! Твоята наглост няма край! Идва Видовден и ще усетиш народната любов!

485

Waffen SS

преди 5 години

Когато човек събира сведения за своето правителство,за своята държава ,той не е шпионин.Заради малаумните изказвания на българските пишман политици ,България е на такова дередже.Вместо сама да има свои служби,свои анализаторски центрове,то ние чакаме да ни подхвърлят някаква филтрирана информация.Ние даже нямаме вътрешни агентури и как ще имаме, като служителите им бяха така демонизирани по време на прехода.Ние имахме една от най-добрите резидентури в Близкия изток и Северна Африка

484

Анонимен

преди 5 години

По-долни национални предатели не са управлявали през цялата хилядолетна история на тази държава!Алчни, *** и нагли до непоносимост!Заслужават единствено презрение и забрава!

483

Анонимен

преди 5 години

ГРОБ е организирана престъпна група за ограбване на народа и е абсолютно наложително да бъде пометена на изборите, разформирована, а членовете на групата да бъдат незабавно арестувани и съдени !

482

Анонимен

преди 5 години

Политик номер 1 за всички времена ББ. Това е положението. Свиквайте утайкии.

481

Анонимен

преди 5 години

Калинка -Физкултурник , Калинка- Физкултурник.Малко ви остана.

480

Партиен член

преди 5 години

А па вие сте. Бивш БКП, бивш ДС. Разлика няма.

479

Bandit

преди 5 години

А листата на ГЕРБ - Крадец- Хрантутник!

478

Баджо

преди 5 години

До РеалистЧест му прави на БУДА, искаш да кажеш. ...... Макар че у Буда - чест ? Питай някой по-умен от тебе как в Германия потулиха обвинението за кражба на кола от "буйните " му младежки години ...... и дали има в *** мафиотски бос с който да не са били "бизнес партньори " . Маджо, Пашата, Трактора - Алексей Петров..... Ясно е че ти плащат жълти стотинки за да пишеш такива глупости и че семейство храниш с тях , ама не се увличай. И ти си махал със знаменце преди 10.ноември.

477

анонимен

преди 5 години

овчото племе е толко изпаднало в простотията си че най добре да гаси лампите и да закрива.

476

Анонимен

преди 5 години

Ейййй,тоя няма да миряса.Вместо да си гледа тризонетите на подопечните,се е взрял в проблемите на опозицията,че и акъл раздава,кой ставал и кой не ставал.И ти не ставаш за премиер,но ако не бяха фалшификациите на тоя зад тебе,досега да сме те забравили.Я виж ***,в която си превърнал държавата,набезите на ***,заради които хората се надигнаха,мизерията на народа и геноцида над пенсионерите.Когато сложиш в ред държавата,тогава ще имаш право да критикуваш другите.

475

Присмял се хърбел...

преди 5 години

Листата на ГЕРБ = доносник, мутра, доносник, мутра........