55

Анонимен

преди 5 години

Тая скръндза Ваклин, защо не даде тия пари на Иванчева, както Ардес дадоха на Цветанов апартамент за 300000, който струва 1600000, така нямаше да я влачат с белезници, най-много да беше напуснала, ама щеше да му свърши работа.

54

Анонимен

преди 5 години

Тия където дадеха апартаментите на Цветанов и сие, много яко се оакаха с Иванчева. Утре ще излезне с оправдателна присъда, после ще осъди Гешев, а накрая и България в Страсбург, лошото от всичко това е че пак ощетени ще сме ние, заради системата и тъпанарите които си избираме.

53

Анонимен

преди 5 години

Българина страда от шизофрения (раздвоение на съзнанието). Ужасно иска некой корумпиран да бъде хванат и наказан. Обаче като хванат някого започва да го оправдава. Всъщност българина завижда че не той прибира подкупите а някакви си там физкултурници и фризьорки. Ама не е на подходящото място пък и не му стиска.

52

БАБА КУНА

преди 5 години

ПО ПОРЪЧКА НА БОКО СПЕЦ ГЕШЕВ Е РАЗРАБОТИЛ ТОЯ НЕВИЖДАНО *** СЦЕНАРИЙ, НА КОЙТО И КОКОШКШТЕ СЕ ПРЕВИВАТ ОТ СМЯХ !!!

51

Анонимен

преди 5 години

При Иванчева бяха спрени строежите, след като я прибраха всичко почна отново, строителната мафия няма да губи пари я, а в София се строи ужасно без мисъл и без план, водещо е само печалбата. За това ще мрем от замърсен въздух, застроиха парковете и градинките, зелените площи изчезват.

50

Анонимен

преди 5 години

Явно тия дето пишат срещу Иванчева, или са платени, или са *** или не са чели как точно се развива делото, и как всички доказателства "за които може да метчтае един прокурор" се оказаха нагласени, а това че е единствения случай на човек от гражданско движение стигнал до висок пост, а не излезнал от партий които 30 години ни управляват и сме на дъното на всички класации, няма значение.

49

Позор за журналисти

преди 5 години

Позор! Цитирате превска медия!!!

48

Анонимен

преди 5 години

До 48Отвори си багажника на колата за един месец на крастовището пред Спортната палата и ако не се напълни с пари дай Ваклин'ов на прокурора !

47

House M.D.

преди 5 години

Колега, и аз не знам какво означава думата "полчира". От статията не става ясно защо другарят Ваклин се е съгласил на подкуп, вместо да удари два шамара на кметицата.

46

Анонимен

преди 5 години

Този прокурор е объркал октомврийската революция 1917 година със "минимални заплати" !...те във всяка цифра виждат пари !Защо не пита Ваклин'ов, кога ще плати и останалите траншове !

45

наглост

преди 5 години

ДА БРОИШ ЕВРОТО ОТ ПОДКУПА И ДА ТВЪРДИШ ЧЕ СИ НЕВИНЕНДА СВЕТНЕШ ЦЯЛАТА ОТ СИГНАЛНАТА БОЯ ПО БАНКНОТИТЕ ,НО ДА ТВЪРДИШ ,ЧЕ ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО ОТ ПРОКУРОРИТЕ Е НАГЛОСТ НА КВАДРАТ.АКО СЪДИИТЕ Е ОПРАВДАЯТ ЩЕ Е РЕЗИЛ ЗА ДЪРЖАВАТА

44

Анонимен

преди 5 години

Парцала 24 часа да си пише каквото иска, докъто не се докаже с осъдителна присъда, Иванчева е невинна. Аман от циркове, манипулацията продължава, простия народ вярва на вестици на хора който имат милярди за сметка на народа.

43

Mi6osp

преди 5 години

Прокурорът е пропуснал да каже, че Иванчева и Петрова ще получат и повече, след съда в Страсбург.

42

ДртПрч

преди 5 години

Какво значи "полчира"?

41

аз-ът

преди 5 години

интересно ми е колко от немногоинтелигентните парвенюта изокали се по-долу в защита на фризьорката са си направили труда да прочетат записите?? Кви ги говори техната героиня?!

40

Анонимен

преди 5 години

Стига сте ни занимавали с тази крадла !

39

аз-ът

преди 5 години

Само в тотално прогнила държава двете фирзьорки-корумпета могат да се превърнат в поп-икони. Свобода за Иванчева и прочие /огромен надпис на бул. Малинов в СФ/. Толално провалена държава и изкуфял народ. Единствените доволни от Държавата са една категория сел*ни от МНОГО дълбоката провинция, които до вчера за ср*ли на двора и за които гарсониерка в Люлин си е ** успеха. Парвенютата на ГЕРБ, новата средна класа в България. За човек който е нямал нищо домашната тоалетна е супер лукс.Жалко...

38

Анонимен

преди 5 години

Мисля 1917 са малко и що не поиска 2019 заплати.

37

Анонимен

преди 5 години

Значи в кеш ге-шефт не може, а в апартаменти може. Нарушава правилата. За това е в пранги, а не с оставка.

36

Анонимен

преди 5 години

Ваклин като е дал подкупа не е ли съучастник или за него няма поръчка?Това не е ли активен подкуп?