75

Емо

преди 5 години

Интересно как ще коментира прокуратурата презастрояването в центъра, Люлин, възраждане, Лозенец, Надежда, Обеля, Слатина и другите софийски общини. По броя на разрешените строежи общата сума на рушветите е навярно не по-малко от 500 000 000 Евро. това са горе-долу себестойността на 1000 апартамента като на ЦЦ.Истинският проблем тук изглежда не е че Иванчева е взела рушвет, а това че не е от "наште". Присъдата е меко казана рекордна като за неосъждано досега лице.

74

ха-ха-ха

преди 5 години

Не вярвам на една дума на боковата спецпрокуратура.Всичко е скалъпено за отклонение на вниманието от евтините апартаменти , яхти и хотели на герберастите.Видяхме и кой е Ваклин-мултимилионер на трийсетина години ,станал приказно богат във времето на тиквеното управление.Всеки знае че това няма как да стане ,без помощта на властващите.Вече 12 години чакаме да осъдят първия гербераст.Факт.Някой вярва ли че герберастите са толкова честни , или толкова умни че всички да са светци?

73

Елементарно

преди 5 години

Как Иванчева е натопена и има постановка, като този който е сложил парите в колата й не иска да свидетества срещу нея? Как парите дадени на Дюлгеров един час по-рано са се озовали в колата на Иванчева?

72

Георгиев

преди 5 години

Много ясно - ВИНОВНИ СА !Почти няма в България държавен или общински служител който да не е корумпиран.Тук таме някой идеалист, но и те свършиха вече.При Иванчева и тази другата случая е класически - бедната фризьорка от работническия квартал в един момент разбира, че неочаквано дори и за нея е попаднала на място на което доста неща зависят от нея и като всеки "нормален" човек - бързо гледа да го осребри.И най-нормалното е - след като си се осрал да си поемеш наказанието, а не да наглееш !

71

Постановка на Гешев

преди 5 години

Ама вие сигурни ли сте, че е поискан отпуск или това е постановка на СпПр и КОНПИ за самоизтъкване на Ив.Гешев и евенталната му кандидатура за гл.прокурор? Тази акция започна показно, със закононарушения при задържането, последва терор над задържаните и максимален срок на задържане. На съдебния процес обвиненията отпаднаха, но прокурорите на Гешев поискаха дълги години затвор. Пародия на процес!

70

Анонимен

преди 5 години

Ако са Тутракански минимални заплати обаче, ще трябват поне 10 000 за 1917 Софийски... !

69

бай ганю

преди 5 години

това не разбрах каква роля играе за някаква развръзка?дали са 50лв или 5 000 000лв няма разлика защото самото деяние е корупционна практикатези двете са очебийно..очевадно..и без наивности ВИНОВНИправи впечатление как самите не показват признаци че го осъзнаватаман от бг бюрокрация тя така е конструрирана че налага корупцията да се случвабез дълбока реформа направосъдната система си оставаме страна от третия свят

68

ПроСоТо

преди 5 години

аз пък разбрах,че всъщност е поискала не 1917 МРЗ,а 2х10 на пета степен такива..Разбира се, зли езици твърдят,че всъщност исканата сума била решението на уравнението х=3.14по корен квадратен от "е",умножен по косинуса на ъгъла,сключващ колибата на Ваклин с хоризонта....Е,проКУРора е решил уравнението,но за пред простолюдието е приел да тури 1917....абе прокурорски му работи,можеш ли да гъкнеш?!

67

V

преди 5 години

Аз бих създал друг вид система.Като елиминирам човешкия фактор с незаобиколими закони. Ади да видим тогава как ще има корупция и политически натиск.Проблемите са до голяма степен от парламента и от стоката там.Трябва си друга система.Тая не води до нищо хубаво ,а до унищожение и селски тарикати.Трябва народа да определя правилата.Сегашната ни конституция не е приета от народа на референдум.ТОЙ НЕ БИ ПРИЕЛ ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ В НЕЯ.А контрола над властта трябва да се извършва само от хора избрани на

66

уДжъс

преди 5 години

Весник "24 часа" стана символ на най-ретроградните групи в БГ.

65

До един тъпан

преди 5 години

До Анонимника дето пише "нагла фризьорка". Тъпан, ако имаш предвид Иванчева, тя никога не е била ФРИЗЬОРКА ! Панимаеш ?

64

сминдух енд чесън

преди 5 години

Както ги смятат в минимални заплати дали един ден няма да става дума за една две такива ,а решение още да няма.

63

Анонимен

преди 5 години

Тоя Ваклин, много се прецака, сега ще му умре бизнеса.

62

Анонимен

преди 5 години

Искам да кажа на тия дето пишат платени коментари обслужващи мафията за жълти стотинки, всичко се връща рано или късно и един ден ще разберете колко сте прецакани.

61

V

преди 5 години

За да няма корупция закона трябва ясно да определя правилата ,а не Иванчева да решава.по голяма част от проблемите се създават в Парламента от хора със съмнителен морал ;) Тази хора мразят труда и хората на труда .Те знаят че никога няма да облекат работни дрехи затова стоварват такъв огромен натиск над народа ,а за тях изискванията са на практика никакви .Не трябва да има разделение на виши раси и народ .А на стаж в частния сектор и селски тарикати .Лесно е да се направи .Само воля липсва.

60

Анонимен

преди 5 години

Нещата се изясниха,след като разбрах,че въпросният Ваклин от когото ужким е искано подкуп е племянник на АЛ.Йорданов,гербовия евродепутат.И за лудите е ясно защо махнаха кметицата.Строежи и апартаменти му е майката.

59

Анонимен

преди 5 години

Oчаквайте скандал много по-голчм от този на Орешарски. Сега вече ще лъснат, ама то си зависи от стадото.

58

сминдух енд чесън

преди 5 години

Ако има връзка между евтините апартаменти на властта ,а то има,и делото срещу Иванчева?

57

Анонимен

преди 5 години

Щом информацията е от "24 часа", е ясно колко е достоверно, щом е от тази кафява медия.

56

Анонимен

преди 5 години

*** и нагла фризьорка.За съжаление съдът ще я пожали заради медийният натиск и ще й даде само 10 години затвор,а след 5 ще я пуснат на свобода.