30

АНТИ

преди 5 години

Как скачаше българина,преди 30 години скачаше,за свобода, за демокрация,за европейска цивилизация.Но последни останахме,как последни останахме,в европейските класации,във световните класации.Срещу държавното скачаханашите, скачаха,но изедници станаха частници,*** буква безгласна е.О- о - о спразен джоб,о-о-о с празен джоб,*** е, чак до гроб !!

29

гостенин

преди 5 години

Станишев опита да се присламчи към листата на БСП, ама нещо не му се получава. Нека да се впише в джъндърската листа и там да го избират, нали е привърженик на ИК.

28

Ф.С.В.

преди 5 години

Няма смисъл от Избори- Революция трябва на тази държава- Всички били във властта последните 30 г - които са живи-- Костов Мостов и всички червени зелени сини пембяни политици барони и приватизатори - в ЗАТВОРА!!!!!!!!!Докарахте държавата до КОЛАБС!! До супер МИЗЕРИЯ- До унищожаване на цивилизованото население и подмяната му с друго -по тъпо и първобитно!! Докарахте всякакви Монополи Капиталисти да ни крадат и съдят ! Направихте 2,5 мил ЕМИГРАНТИ! СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!!В ЗАТВОРА всички хамелеони!

27

Анонимен

преди 5 години

Станишката е прикрит фен на ГЕРБ и троянски кон на ГЕРБ в БСП. Доколкото си спомням, беше на едно мнение с гербаджиите са Истанбулската конвенция.

26

Анонимен

преди 5 години

Със теб сме ,закопай ни още малко.

25

Анонимен

преди 5 години

Великият Станишко,повел ни към светъл път на демокрация,бива отлюспен.Ауууууу, па ми е кеф.

24

Ха-ха

преди 5 години

Тоя не си ли дава сметка,че извън твърдото ядро на БСП е НИКОЙ!А само с твърдо ядро избори не се печелят!Бил председател на ПЕС...Щото ония *** са много стока!Впрочем,да не се дуска,ами да приеме и по-задно място,ще му го дадат от кумова срама,а после чрез преференцията ще влезе,ако е наистина популярен.

23

Анонимен

преди 5 години

Станишев загуби 11избора от герб а е капацитет да казва на Нинова какво да прави.Тя удвои депутатите си оставени на 45 от Станишев и спечели президентски избори.Факт.

22

Уникално

преди 5 години

Не мога да повярвам, че разкараха Станишев. Браво!

21

Анонимен

преди 5 години

Не гласувам за БСП още от годините когато беше БКП.И сега няма да гласувам за тях.Но браво за прочистването на Нинова на партията и.

20

Анонимен

преди 5 години

Станишев да отива в ДОСТ при Местан и да си продъжат целувката. Стига е цапал БСП!

19

Анонимен

преди 5 години

Крайно време беше да го разкарат.

18

Гледна точка

преди 5 години

Аз съм доволен от тази листа!С нея *** доказва едно - че колкото "мръсотии" да прави на ГЕРБ, толкова повече и с по-голям хъс "закопава" собствената си партия! Човека който можеш да донесе много повече избиратели бат Серго, е вън от играта. Той е обединителната личност на прехода между старите кримки и новите остриета в БСП. С безценият си опит в ЕП и неговото лоби там можеше да помогне на БСП да бие ГЕРБ. Но Нинова стара злоба - АФЕРИМ МАШАААЛА!

17

Анонимен

преди 5 години

Плeшвия съсел няма думата!

16

Петър

преди 5 години

БСП има инстинкт за победа.Браво!

15

Зозо

преди 5 години

Остава някой да се усъмни, чи листата е писана в Москва!

14

МНЕНИЕ

преди 5 години

Трябва и ГЕРБ да се отърве от Цацаров , Борисов и Цветанов .Трябва да се изчистят Партиите от Мафиотите .Нов Прокурор , Нов ДНСК , НОВИ ЗАТВОРИ .Здравната Каса и НОИ ще преливат от Пари .

13

Анонимен

преди 5 години

Станишката иска да е вечен като Тато.И сега боли,а?Трябва мандатност да има ,права си е Нинчето.А не да сте се впили като кърлежи.

12

Циник

преди 5 години

Колко трябва да си т ъ п ... та да врякаш "Браво" за *** ... или за СърГей СтанаШеф?Убеден съм в едно - с такива "избиратели" ..България ще си остане - септичната яма на Европа!Добре , че овреме се махнах от този "паноптикум от стари криминани мутри"Интереса ми е - чисто академичен.Ще ви гледам отдалеч - като вируси на eбoла - в петриево стъкло!

11

АнонимеН

преди 5 години

ТО Е ЯСНО, ЧЕ Е ПОДАРЪК ЗА ГЕРБ!!!НИНОВА Е ТРОЯНСКИЯ КОН НА БОРИСОВ ЗА ДА СЕ УНИЩОЖИ БСП ОТВЪТРЕ!!!----------СТАНИШЕВ ДА СЕ ЯВИ САМОСТОЯТЕЛНО :D