50

Циник до хашишините

преди 5 години

Не 3 минуса - 300 да ми сложите....такива са фактите!Няма по-проcт ... и нагъл - от вас - червения избирател!

49

До 10 БГ

преди 5 години

А след като си отидат и те ,след 5-6 месеца ще почне голямата екскурзия и в първите редици ще сте тия които сте се надявали на хора като Нинова,К.Добрев,Р.Гечев и Таско.Запомни го ,сигурен съм-дойде ли ,,социализЪма" на власт всички родени от края на 80те,ще разберете каква е имал Т.Живков предвид ,като го нарече ,,недоносче" ,,недоразвито общество" и,, ние ви излъгахме" За жалост и ние старите ще трябва да го преживеем за четвърти път. Деца,деца вие мислите че винаги е било слободия като сега!!

48

Циник до Ф.С.Б.

преди 5 години

Виж ги - червените хашишини в сайта....Как можеш да викаш браво - на един масковски потомствен "инфилтратор" или на *** - тази "политическа мaша...и хамелеонка"! От СДС та чак до БКП! Една *** от "новата вълна" - върла опортюнистка - министърка уволнена за корупция...насмукала се въшкa... и на чело излязла! Ще сменят - един крадец с друг! Няма надежда - за тази уждържава! Вместо да я/ги отъркалят в катран и пера ....те викат :- Осанна! Няма - разпнете я!Т ъ п електората...

47

Анонимен

преди 5 години

Рашетников нема нужда от председатели на ПЕС. Он нуждается от льотчики.

46

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си много смел да разкараш шефа на ПЕС от своята листаАз бих казАл:"Трябва да си много ***... '!*** обезглави БСП публично!!

45

Цървул

преди 5 години

Някои ще изпият горчивата чаша до дъно! Дългогодишния храненик на Брюксел Курумбашев този път изяде първата част от фамилията си,а други като най-мазната фурнаджийска лопата Янаки ,отново се уредиха...Така си вървят нещата при "старата госпожа",да му мислят избирателите!

44

Анонимен

преди 5 години

Баща му на този отдавна подскача в гроба и се пържи над простотиите, сътворени от ренегата- 10% данък удари най-бедните, разби образование, направи безразборни и безобразни заменки, назначи баш егоиста за народен представител! И най-важното -с липсата на морал опита да убие вярата и надеждата на слабите!Десен кърлеж върху социалната идея - това е Станишев! ПЕС -овете оставиха труда без подкрепа в европейски мащаб и издигнаха в цел равенството и правата на джендърите - безопасно и доходоносно.

43

Евала

преди 5 години

Това момиче е много смело. България не е имала такъв политик след 1989 г. Браво Нинова.

42

Браво!

преди 5 години

Трябва да си много смел да разкараш шефа на ПЕС от своята листа. Това никой не го е правил. Браво Корни! Браво!

41

Анонимен

преди 5 години

Станишев може спокойно да се кандидатира за листата на ГЕРБ

40

Анонимен

преди 5 години

До гостенинНапротив,Станишев ясно заяви,че няма да се противопоставя на БСП и че няма нищо против да изберат Йончева,макар,че хората гласуваха предимно за него.Проблема е,че самата Нинова разпарчатосва БСП и създава конфликти вътре в БСП

39

Анонимен

преди 5 години

Ами Енчев как се оказа в листата?!? Май Решетников по членството в КГБ ги е избирал :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

38

Анонимен

преди 5 години

А бе този и досега ли не разбра ли колко българи се отвратиха от БСП след целувката му с Местан, който водеше ДПС тогава и прехвърлиха гласовете си към други партии? Включително и аз! Да се маха!

37

АНТИ

преди 5 години

Чист подарък за герб е *** народ,*** народ, с рoбски хомот,за целия труден живот.

36

Анонимен

преди 5 години

Каква листа от хора чийто трудов стаж е преминал в ядене на кюфтета в парламентарния бюфет

35

Факт

преди 5 години

Заради такива като Станишев БСП загуби много гласоподаватели. Сега има шанс да се завърнат.

34

Мнение

преди 5 години

Герберите бранят Станишев. Разбират, че без Станишев и те си заминават.

33

Анонимен

преди 5 години

Станишев може да е всякакъв но е светлинни години пред Бойко!

32

АнонимеН

преди 5 години

БРАВО , ЧЕ РАЗКАРАХА СТАНИШЕВ БРАВО :DВАЖНОТО Е, ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ДОВОЛНИ , ЧЕ СТАНИШЕВ СЕ МАХА :DИ ВЪЛКА ЦЯЛ И АГНЕТО СИТО :DБКП НА НИНОВА СА ДОВОЛНИ, ЧЕ СЕ МАХА! :D НИЕ ПРОТИВНИЦИТЕ НА БКП НИНОВА СЪЩО СМЕ ДОВОЛНИ , ЧЕ СТАНИШЕВ СЕ МАХА ОТ БКП НА НИНОВА :D

31

Bad Company

преди 5 години

Ххахахах! Искрено се надявам , че Станишев чете коментарите на руските ***!