124

Анонимен

преди 5 години

Гласуваш за гроб, получаваш бкп , чанч мизерия и разруха

123

АнонимеН

преди 5 години

АКО ИСКАШ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ГЛАСУВАШ ТВЪРДО ПРОТИВ БКП НА НИНОВА!!! :DНИНОВА Е ТВЪРДО ПРОТИВ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!!! БОРИСОВ СЪЩО Е ПРОТИВ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ТОЙ НАРЕДИ НА НЕГОВИТЕ 4-РИ КОНСТИТУЦИОННИ СЪДИИ ОТ КВОТАТА НА ПАРЛАМЕНТА ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ЗАЕДНО С ТЕЗИ 4 ОТ КВОТАТА НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ!!4-ТЕ СЪДИИ КОИТО ПОДКРЕПИХА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ КАЗАХА, ЧЕ КОЛЕГИТЕ ИМ СА ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СЛУЖЕЩИ НА ВЛАСТТА И ТОПЛЕЩИ СИ МЕСТЕНЦАТА!

122

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 122Хммм.............ако е така, то това само ще ги издигне в очите ми!!! Това е хиляди пъти по-добре, отколкото листата на цветарчетата от провалени бивши доносници (хи-хи....само сдс-арите са достатъчни да я ИЗЦАПАТ), от пребоядисани "активни борци" с меки китки!!!

121

Анонимен

преди 5 години

Гласуваш за бсп - получаваш БКП !...народе ????

120

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 114Хи-хи-хи-хи-хи...............колко сте смешни с ОСТАРЕЛИТЕ СИ "опорни точки"!!!! Тоя Решетников, който ви бърка в очите, в самата Русия няма никакво значение и НИКОЙ не говори с него, а тука нема-нема па някой му отупва нафталина и ни занимава с г-л-у-п-о-с-т-и!!!

119

Луд

преди 5 години

Поне лъсна политиката на президентството.

118

Анонимен

преди 5 години

Евролистата на бсп - евроазиатци на кремълска хранилка !

117

Nightwish

преди 5 години

Герберите са откачили. Хахаххаха . Точно така слугите на Бойко и Доган нямат място в БСП.

116

:)

преди 5 години

Бойко Борисов трябва сега да благодари на Нинова, че маха единствения що годе нормален кандидат от листата и я пълни с някакви ***. :)))

115

Двете краадли

преди 5 години

Двете краадли си отмъстиха на Станишев, едната, че я уволни заради кражби - *** Нинова, а другата, че я изостави сама на дърти години Ел.Йончева. С тях са и най-корумпираните хардлайнери-динозаври от БКП/БСП, които Станишев отстрани от високи постове преди време. Начело с Голямата лъжа(*** Нинова) и Малката лъжа(Елена Йончева) БСП няма никакъв шанс на изборите, а след загубата им отива към своя естествен край...

114

Факт

преди 5 години

Там наистина се случва нещо. Браво на БСП.

113

АнонимеН

преди 5 години

ЩОМ СТАНИШЕВ ГО НЯМА ЗНАЧИ ГО НЯМА !!НИНОВА Е ЛИДЕР НА "БСП"-БКП ТЯ РЕШАВА !!--------------СТАНИШЕВ ЩЕ СЕ ЯВИ САМОСТОЯТЕЛНО ИЛИ В КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ИЛИ КЪДЕТО ЩЕ НО НЕ И ПРИ БКП НИНОВА !

112

Анонимен

преди 5 години

До С и без Станишев 110Именно...............ЗАТОВА НЯМА НИКАКВО МЯСТО В ЛИСТАТА НА БСП!!!!

111

Майтапчия

преди 5 години

Я да дадем едно рамо на Корнелия:Любов необяснимаКака *** аз обичами във вярност и се вричам!Като нея няма втора,тя е моята опора!Само с мисълта за нея,ходя дишам и живея!Защо ли станах неин фен,какво запали огъня във мен?Дали е снагата и дивнаили че е хиперактивна?Дали желязната и воля,спасяваща ни от неволя?Или интелектът тъй могъщ,навсякъде полезен,вездесъщ?Но всичко туй е без значение,защото тя е мое вдъхновение!

110

Анонимен

преди 5 години

Ха, хаа.. да й се не надяваш... Ама то стана ясно, че тази жена не си поплюва, още когато в парламента каза на Борисов да излязат навън, за да се разберат като мъже, ха-ахха.....

109

Анонимен

преди 5 години

...БСП се разграничи от слугата на Доган и приятеля на Бойко .Това е .Браво и успех ...---Разграничила се е ама друг път.Това е само предизборно.БСП =БКП=ДС създадоха ДПС за да им винаги подръка за подкрепа.А на станиШЕФ му е предостаъчно председателското място на Песоглавците което си купи с откраднати пари от България.

108

С и без Станишев

преди 5 години

Евроизборите не се правят заради Станишев. Дали ще бъде или не евродепутат, той си остава председател на ПЕС.

107

Анонимен

преди 5 години

Бравос Корнелия..........моите уважения!!!! Не мога да разбера ЗАЩО НЯКОЙ ВЪОБЩЕ ПОДКРЕПЯ станишката????? Но САМО ЗАРАДИ ТОВА, че цветарчетата непрекъснато само за него питат и са се "загрижили" ЗНАЧИ НЯМА НИКАКВО МЯСТО В ЛИСТАТА НА БСП!!!! Нещастно джендърче.......

106

Анонимен

преди 5 години

В сравнение с листата на ГЕРБ тук нещата са доста по добре. И тези имат минуси, но тези на ГЕРБ са много зле.

105

.

преди 5 години

Дори да го сложат на неизбираемо място пак е победа.