144

Анонимен

преди 5 години

Гошо много се бърка в реденето на листата на БСП а Нинова му отърва, само че гошко е историк и може и да има леки фашистки отклонения като доста такива у нас, нужно ли е да подкрепяме тези фашистки уклони с Jolena.

143

Анонимен

преди 5 години

Наистина само Румен Гечев е дупката в листата, но може да бъде избутан с преференции. Другите имена са добре, много по-добре от герберастките калинки и жирафи!

142

Възрастен

преди 5 години

РУМЕН ГЕЧЕВ ?????.Е това се казва гьонсуратлък.Човек докарал нацията до просешка тояга,доказал несъстоятелноста на мисленето си и действията си и да го вкараш отново във власта??? Не е нужно да си хей.тър или т.р.о.л за да не го одобряваш-трябва да си преживял Виденов и Гечев ,за да знаеш способностите му. Все едно да сложги Цветан Василев да направи нова КТБ Срамота!!!Не е нужно да си привърженик на никоя партия за да се отвратиш!!!

141

ИК

преди 5 години

Ако не беше Нинова, никога нямаше да разберем как са гласували предателите на БГ в ЕС.Ако не беше Нинова нямаше да разберем срещу опрощаването на дълговете на Мюфтийството.Единствено Нинова отрече коалиция с ДПС и спази обещанието си, за разлика от патриотите крепящи асансьорното правителство на ГЕРБ.Браво Нинова, все пак си възпитаник на Класическата гимназия и редовно СУ - право.За разлика от завършилите РАБФАК комунисти и МИЛИЦИОНЕРСКИ БАНКЯНСКИ ПОЖАРНИКАРИ.Не на ПУНТА МАРОВЦИТЕ в БГ

140

Анонимен

преди 5 години

Ама пука ми за истамбулската ви конвенция, този фашистки йон е дразнещ. Нямам желание да ни разпитват кой пол сме и да ти се бъркат в това и онова, тъпойончева за това ли ще гласува?

139

Анонимен

преди 5 години

Радвам се, че БСП се възроди след погрома от Станишефф и Миков. Браво на Нинова! Браво и за това, че докато БСП бяха в парламента три пъти предложи да бъдат замразени депутатските заплати, но другите партии не се съгласиха. БСП предложиха и пълно спиране на всякакви помощи за ромите, ако децата им не ходят на училище - и това не се прие. Сега, ако успее с листата, вече няма да се колебая - за тях съм!

138

Мда

преди 5 години

Нормално е Нинова да издигне за евродепутати хора,които ще подкрепят в ЕП АКТУАЛНАТА политика на БСП,а не старата!Разбираемо е желанието и да направи БСП приемлива за по-широк кръг от електората.Обаче май няма да и се получи като цяло-доста е хаотична и залита по спорни идеи и спорни личности-като Р.Гечев,да кажем.

137

Дори и само това,че

преди 5 години

Шайката се скъса да се опитва да нарежда листата на опозицията е достатъчно съсела да не е в листата.Освен това се е доказал като неизбираем в България и част от статуквото.

136

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 107"В сравнение с листата на ГЕРБ тук нещата са доста по добре. И тези имат минуси, но тези на ГЕРБ са много зле"Ха-ха-ха...........че КОГА "листата" на цветарчетата е била "добре"??? Бойко ги напира и събира по пътищата, зад кофите за ***, по завои и бинзиностанции!! Там най-добре се "ловяли" калинки!!!! Никой ли досега не разбра, че герб не е партия, а еднолично дружество, което НИЩО НЕ СТРУВА без него! Не че и с него е кой знае какво, но поне се държеше на САМОХВАЛСТВОТО ИМ!!

135

АнонимеН

преди 5 години

БСП(БКП) ИЗГУБИ МОЯ ГЛАС ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ СЕ ОБЯВИ СРЕЩУ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ В ЗАЩИТА НА ЖЕНИТЕ НАЙ-ВЕЧЕ!!!И ДАНО СТАНИШЕВ НАИСТИНА Е МАХНАТ ОТ СПИСЪЦИТЕ ИМ ОКОНЧАТЕЛНО ЗА ДА СЕ РАЗЦЕПИ НА 3 ЧАСТИ ТОВА БКП НА НИНОВА И РАДЕВ!

134

comment

преди 5 години

Нинова си реди листата така както и оттрва на личните емоционални преживявания, плюс че е сложила тъпия йон като една модерна фашистка лесбйка. Сори, но това е дразнещо. Йона няма никакъв опит като MEP и по добре и да не го придобива

133

Бсп са гадове

преди 5 години

До 134. А Гумен Речев на какво е символ бе?

132

ДО 132

преди 5 години

Защо пишеш Фалшиви Новини - Нинова и БСП спряха тази Гавра - подписана от ГЕРБ в Истанбул от Екатерина Захариева .То бива Лъжи ама не се търпи .

131

Винету

преди 5 години

До мнение. Ами мнението ти е грешно. БСП ще спечели на Боко шлифера. Заедно с това отдолу.

130

Анонимен

преди 5 години

Много правилна постъпка! Трябваше отдавна да се изчистят от тежките камъни. Станишев е символ на статуквото, на бившия комунистически режим. БСП има шанс да изтита гербавите от всяка власт. На есен за депутати ще се гласува!

129

Хетеро...

преди 5 години

Да кажем НЕ на ИК и гласувалите за нея: ДПС, ГЕРБ, ОП.Да кажем: НЕ на "аз съм *** и вие сте прости!"НЕ на "Пунта Мара",НЕ на "Програмистите да копат картофи".Казвам НЕ на ИК,Казвам ДА на Нинова, Христов, Енчев, Йончева.Те бяха против, вчера те казаха: НЕ на ИК.Днес Хетеро БГ гражданинът казва ДА, на хората борещи се против Човечеството и унищожаването на децата!Файтинг Нинова!!!!

128

Анонимен

преди 5 години

Много е смешно, как самите комунисти във форума плюват по Станишев. Жалка работа. Все пак той доколкото може, се оказа доста по-демократичен в тази партия от много други свои съпартийци.

127

Мнение

преди 5 години

Ако това е истина БСП със сигурност ще спечели изборите другия месец. Това означава и край на Бойко и ГЕРБ, защото Бойко каза че веднага подава оставка, когато ГЕРБ вече не е политическа сила номер едно.

126

Анонимен

преди 5 години

Който и да е против Гроб!

125

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 125А ДАНО................ама нада ли!