95

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се научим да наказваме точно този който се е провинил независимо дали е българин или ром. Ядосвам се от факта че тримата ромски престъпника бяха пуснати от българските власти и отново задържани след протестите на габровци. Не трябва народното недоволство да е тригър за добре свършена работа. Ако държавата си е на място никога няма да се стигне дотук.

94

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов: Не приемам младежи с качулки да нападат полицията.....но ако са роми да заповядат!

93

Анонимен

преди 5 години

Костовизма не прощава .Това е днешната Костова младеж.На проблема с дърво ,а не със съвет .На приятеля няма да помогне в нужда ,но ще създава проблеми .Обществото ни днес е пълно с луди ,които подлудяват останалите .А останалите вместо да могат да помогнат не правят нищо .Другото са лъжите на Дайнов.

92

Анонимен

преди 5 години

Краси, как е кухнята в Габраво? Скоро ще ходим на екскурзия, та питам. Изглеждаш на кулинарен експерт на който човек може да се довири...

91

Анонимен

преди 5 години

Спасение и освобождение на майчица България от такива като тия тикви на снимката.

90

Анонимен

преди 5 години

С чал.ми може, с качулки не може!?

89

Анонимен

преди 5 години

Подбудителите от властта отдавна трябваше да са в ареста. Заради изборите правят предизборна кампания с лозунги и действия, които нарушават конституцията и законите.

88

Анонимен

преди 5 години

Каквото повикало, това се и обадило. Баретите що слагат качулки та после мутрите да не ги познаят и да бият семействата им.

87

Анонимен

преди 5 години

"Питам се ще има ли поне едно събитие по което коментарите да не са на жаргон и преливащи от нечовешка злоба."Какво очакваш, когато чувството на възмущение и несправедливост кипи отвсякъде? А и не е като да не е оправдано. Това е плодът на 30 години кариеризъм и пладнешки грабеж от управляващите, съчетан с нечовешко нехайство към истинските проблеми. Чашата преля. Май дори не е чаша, цял язовир е.

86

granik

преди 5 години

Този Краси не се ли притеснява от високо кръвно, запушени атрерии, бъбреци ,черен дроб. Целия е в мас и подпухнал от ядене и пиене. Ще му дам 5 лв. ако клекне три пъти. Природата не прощава.

85

ДИ

преди 5 години

Питам се ще има ли поне едно събитие по което коментарите да не са на жаргон и преливащи от нечовешка злоба. Всички искаме да сме равни пред закона, но какво става потънали във власт и вилиони интригантки викат дръжте крадеца, *** не работят, но добре си живеят на чужд гръб, една друга част от населението имитира че работи/учи не спазва законите, но изисква другите да ги спазват. Това ли са въжделенията на нацията? Тук живеят от векове различни хора и са се уважавали - бъдете човеци

84

Анонимен

преди 5 години

А ро..ми без качулки приемаш ли да малтретират подчинените ти????

83

Край

преди 5 години

Прочетох програмата на Каркачан за интеграция на ромите. Съгласен съм с всички неща с нея.

82

Анонимен

преди 5 години

"Не приемам младежи с качулки да нападат полицията"Гледаме от ромите, искаме като тях, за едни качулки си се заял. Качулките не са забранени, това са особенности

81

Анонимен

преди 5 години

На всяко действие - обратно противодействие. Всеки ден ! НЕ САМО В ГАБРОВО - ИСКАМ ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗАТВОР В ГАБРОВО ЗА ТРИМАТА , ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗАТВОР ЗА ВОЙВОДИНОВО , ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ ВЪВ РУСЕ ! НЯМА ЛИ ГИ ПРОТЕСТИТЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ! Не на условните присъди ! Оставка на главният прокурор заради всички тези гафове ! ПРОМЯНА В ЗАКОНА !!!!! Не може да кажеш - признавам се за виновен а всички доказателства да са против теб и да отърваваш доживотен затвор в Русе !

80

Анонимен

преди 5 години

На гол тумбак чифте пишви.

79

Анонимен

преди 5 години

Новодошлите вандали не оцеляха в Габрово !Браво !

78

Анонимен

преди 5 години

"... но приемам апачи да скалпират българи. демократично и евро-атлантическо е."Шкембестия Бик.

77

Анонимен

преди 5 години

Властта в Габрово си изми ръцете с полицията ! Това стана ! Свалиха един кадърен шеф и в крайна сметка , кметицата си запази ..ния пост. Заучени фрази на герб и казаха да каже - колко са направили до сега, оставката ми е в джоба , ще вземем мерки ! Нищо подобно няма да се получи , ще върнат *** дето сега на узана ги крият ако не знаете , че им плащат и курорта там да спат и със сила ще принудят хората да стоят и гледат как автобуси с роми се връщат ! Изхода е ПОЛИЦИЯТА - С НАРОДА !

76

Анонимен

преди 5 години

ХЕМ ГО ОРГАНИЗИРА ХЕМ Е ПРОТИВ!!!! *** ЛИ ДА ТЕ нарека или българин няма значение ти управляваш стадото и водиш където си искаш. ***