15

Анонимен

преди 5 години

Хубаво че българите са тръгнали да си търсят правата си организирано но защо го проявят само преди избори, т. Е. Само когато някои реши да ги използва, очаквам се че като цяло сме си послушни овце, дори и да демонстриратме че не сме овце, ни оргазират като овцете.

14

Анонимен

преди 5 години

Пазят си главите с качулки от развилнелите се полицаи,които налагат с бухалки когото им падне.

13

Бай Шиле

преди 5 години

Шкембе войвода си отива колкото и да не му се иска.

12

Анонимен

преди 5 години

Скандалите били част от всяка предизборна кампания.Тоя наистина ли не осъзнава колко дълбоко са нагазили в ..та или нас ни прави на мало..ни?

11

А бе

преди 5 години

И ние не приемаме военен министър да е един то..п,който не е ходил в казарма,ама на...Ами властта да си беше свършила работата и нямаше да има ексцесии!Ако тия гниеха по затворите n-години,дали щяха да създават проблеми???А има предостатъчно поводи да бъдат осъждани.

10

анонимен

преди 5 години

И НА ТОЗИ ДАЛАВЕРИТЕ МУ С ПАСПОРТИТЕ ГИ ЗАМЕТОХА ПОД МАСАТА. ИНАЧЕ КАРТИНКАТА ПЪЛНА ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. КЪДЕТО ДА БУТНЕШ ЗАПОЧВА ДА ВОНИ НО ИНАЧЕ САА ГОЛЕМИ ПАТРИОТИ КОИТО МИСЛЯТ САМО ЗА СЕБЕ СИ НО НЕ И ЗА БЪЛГАРИЯ. ОТВРЕМЕ НА ВРЕМЕ НЯКОЕ ГЛУПАВО ИЗКАЗВАНЕ С КОЕТО НЕ ВПЕЧАТЛЯВАТ АБСОЛЮТНО НИКОЙ. ВЯТЪР НА УСТАТА.

9

Анонимен

преди 5 години

Корумпираното,ченгесар от дс, правещо се на войвода и продаващо българско гражданство години наред. Оставка и лустрация за тази милиционерска *** и орда непотребници.

8

м дааа

преди 5 години

Прав е човека, трябва да има равенство- ромите като бият някого не ходят с качулки, а тези на какви се изживяват.Щом хиляди отидоха на протеста без качулки и тези могат да го направят

7

Анонимен

преди 5 години

Впили сте се във властта като кърлежи и смучете народна пара без да правите нищо за хората.Позволявате на един етнос да вилнее безнаказано и не само го обгрижвате,но и го пазите с полиция и жандармерия,сакън да не му се случи нещо и някой да не им бутне незаконните постройки.Засрамете се,бе!

6

Тангра

преди 5 години

Приема по 5000 евро за бг гражданство. С това е известен.

5

Анонимен

преди 5 години

А приемаш ли полицията да бие с бухалки невинни хора,в т.ч.и репортери?

4

Анонимен

преди 5 години

Оставка за вас крадци,хората умират от глад.Нищо не направихте,нахалници,алчници мръсни

3

срам нямаш ли ?

преди 5 години

ама приемаш роми да нападат,грабят и насилват старци по селата !

2

момче с качулка

преди 5 години

То и министъра не е хубаво да е шкембат.............

1

Ф.С.В.

преди 5 години

Ей - скоро народът и теб ще почне да замеря с камъни - ПСЕВДОПАТРИОТ И ВОЙВОДА !! КРАДЦИ!! ОСТАВКА!!!